Bengi-Su Derneği iftar yemeği düzenledi googlepng

Antakya’da faaliyet gösteren Bengi-Su Hanımlar Derneği, geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiği iftar programı Büyük Antakya Oteli’nde yapıldı.

Bengi-Su+Derneği+iftar+yemeği+düzenledi Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Antakya Oteli'nde düzenlenen iftar yemeği programına Bengisu Eğitim Derneği Başkanı Ayşe Fitnat Akın’ın ve dernek üyeleri katıldı. Düzenlenen iftar programında Eğitimci-İlahiyatçı Yazar Rüstem Çetinkaya katılanlara aile,yardımlaşma ve dayanışma konusunda sohbet düzenledi. Yardıma muhtaç ailelere, eğitim alanında talebelere gönüllü olarak destek verdiklerini söyleyen  Bengi-Su Derneği Başkanı Ayşe Fitnat Akın, yardıma muhtaç ailelere, imkanı olmayan öğrencilere  her zaman yardım ederek, onların yanlarında olduklarını ifade etti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma derneği olarak üyelerimizle birlikte imkanı olmayan vatandaşlarımızın  her zaman hizmetindeyiz diyen Başkan Ayşe Fitnat Akın, “Kurum ve kuruluşlar birlikte imkanlarımızı kullanarak yoksulumuza, durumu olmayanlara yardım etmek bizim görevimiz. Biz bu görevimizi yerine getirmek için varız.” dedi.Birlik ve beraberliğimizi sağlayan bu tür programların devam edeceğini söyleyen Başkan Akın, “Nasıl daha iyi işler yapacağımız, derneğimizin vizyon ve misyonuna uygun projeleri nasıl gerçekleştirebiliriz şeklindeki çalışmalarımız sürüyor. Derneğimiz var olduğu sürece daima yardım ve dayanışma çizgisinde kalarak ihtiyaç sahibinin yanında olacaktır.”şeklinde konuştu.
Bengi-Su Derneği iftar yemeği düzenledi haberi 18 Temmuz 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  9219 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Bengi-Su Derneği iftar yemeği düzenledi haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 9219 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Bengi-Su+Derneği+iftar+yemeği+düzenledi Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BengiSu Derneği iftar yemeği düzenledi Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 04:19 https://firmarehberim.com/haber/yerel/bengi-su-dernegi-iftar-yemegi-duzenledi--19264 #BengiSu #Derneği #iftar #yemeği #düzenledi #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Bengi-SuDerneği #Derneğiiftar #iftaryemeği #yemeğidüzenledi #Bengi-SuDerneğiiftaryemeğidüzenledi #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Bengi-Su Derneği Iftar Yemeği Düzenledi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Bengi-Su Derneği Iftar Yemeği Düzenledi için Sıkça Sorulan Sorular
Bengi-Su Derneği Iftar Yemeği Düzenledi En Gücel Haberler
Bengi-Su Derneği Iftar Yemeği Düzenledi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Bengi-Su Derneği Iftar Yemeği Düzenledi Firma Rehberi Nerde?
Bengi-Su Derneği Iftar Yemeği Düzenledi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Bengi-Su Derneği Iftar Yemeği Düzenledi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Bengi-Su Derneği Iftar Yemeği Düzenledi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Bengi-Su Derneği Iftar Yemeği Düzenledi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Bengi-Su Derneği Iftar Yemeği Düzenledi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Bengi-Su Derneği Iftar Yemeği Düzenledi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Bengi-Su Derneği Iftar Yemeği Düzenledi Son Güncellemeleri Neler?
Bengi-Su Derneği Iftar Yemeği Düzenledi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Bengi-Su Derneği Iftar Yemeği Düzenledi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Bengi-Su Derneği Iftar Yemeği Düzenledi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?