BİZİMKİLER TRAFİKTE OYUNU TRAFİK KURALLARINI ÖĞRETTİ googlepng

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Şehir Tiyatrosu’nun, Jandarma Trafik işbirliğinde yürüttüğü ‘Bizimkiler Trafikte’ adlı eğitici çocuk oyunu, Antakyalı çocuklarla buluşturuldu.
BİZİMKİLER+TRAFİKTE+OYUNU+TRAFİK+KURALLARINI+ÖĞRETTİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdiği aktiviteler ve sunduğu imkânlarla miniklerin öğretici en büyük eğlencesi haline gelen HBB Şehir Tiyatrosu, sahnelediği oyunlarla geleceğimizin teminatı olan çocukların hem eğitimine katkı sağlıyor hem de eğlenceli yönüyle büyük ilgi topluyor.Adem Atar’ın yazdığı, HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçısı Ali Gezgin’in yönettiği ve yardımcı yönetmenliğini yine HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçısı Gamze Aşıkoğlu’nun üstlendiği ‘Bizimkiler Trafikte’ oyunu minikler tarafından büyük beğeniyle izlendi.Günümüzde trafik kazalarının %90’ının insan kaynaklı olduğunu vurgulayan oyunda, minikler trafik kurallarını HBB Şehir Tiyatrosu’nun eğlenceli diliyle anlatıldı.Jandarma Trafik ile HBB Şehir Tiyatrosu’nun Hatay Kültür Merkezi’ndeki bu anlamlı projesi kapsamında; Yeşilova, Hatay Nizamettin Özkan, Haydar Mursaloğlu, Odabaşı, Vali Teoman, Atatürk, İstiklal, Vali Ürgen, Cemalettin Tınaztepe, Ovakent, 23 Temmuz, Antakya, TOKİ, Cemil Şükrü Çolakoğlu ilkokullarında eğitim gören öğrenciler ile İpek Anaokulu2nda eğitim gören miniklere trafik kurallarına uymaları ve trafikte daha dikkatli olmaları tiyatronun kendine özgü diliyle anlatıldı.      
BİZİMKİLER TRAFİKTE OYUNU TRAFİK KURALLARINI ÖĞRETTİ haberi 12 Nisan 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Samandağ Eşitlik Ve Sosyal Haklar Derneği (Ses-Der) adına Hatay / Antakya muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından  345 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
BİZİMKİLER TRAFİKTE OYUNU TRAFİK KURALLARINI ÖĞRETTİ haberi, Hatay Antakya Yerel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 345 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BİZİMKİLER+TRAFİKTE+OYUNU+TRAFİK+KURALLARINI+ÖĞRETTİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BİZİMKİLER TRAFİKTE OYUNU TRAFİK KURALLARINI ÖĞRETTİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 04 Mayıs 2024 Cumartesi 05:34 https://firmarehberim.com/haber/yerel/bizimkiler-trafikte-oyunu-trafik-kurallarini-ogretti--25029?id=25029&sayfa=3 #BİZİMKİLER #TRAFİKTE #OYUNU #TRAFİK #KURALLARINI #ÖĞRETTİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BİZİMKİLERTRAFİKTE #TRAFİKTEOYUNU #OYUNUTRAFİK #TRAFİKKURALLARINI #KURALLARINIÖĞRETTİ #BİZİMKİLERTRAFİKTEOYUNUTRAFİKKURALLARINIÖĞRETTİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Bizimkiler Trafikte Oyunu Trafik Kurallarini Öğretti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Bizimkiler Trafikte Oyunu Trafik Kurallarini Öğretti için Sıkça Sorulan Sorular
Bizimkiler Trafikte Oyunu Trafik Kurallarini Öğretti En Gücel Haberler
Bizimkiler Trafikte Oyunu Trafik Kurallarini Öğretti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Bizimkiler Trafikte Oyunu Trafik Kurallarini Öğretti Firma Rehberi Nerde?
Bizimkiler Trafikte Oyunu Trafik Kurallarini Öğretti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Bizimkiler Trafikte Oyunu Trafik Kurallarini Öğretti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Bizimkiler Trafikte Oyunu Trafik Kurallarini Öğretti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Bizimkiler Trafikte Oyunu Trafik Kurallarini Öğretti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Bizimkiler Trafikte Oyunu Trafik Kurallarini Öğretti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Bizimkiler Trafikte Oyunu Trafik Kurallarini Öğretti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Bizimkiler Trafikte Oyunu Trafik Kurallarini Öğretti Son Güncellemeleri Neler?
Bizimkiler Trafikte Oyunu Trafik Kurallarini Öğretti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Bizimkiler Trafikte Oyunu Trafik Kurallarini Öğretti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Bizimkiler Trafikte Oyunu Trafik Kurallarini Öğretti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?