Bu toplu sözleşme tam bir fiyaskodur googlepng

<p style="text-align:justify"><span style="color:#3E454C; font-family:open sans,serif; font-size:10.5pt">3 Ağustos 2015 g&uuml;n&uuml; başlayan Yaklaşık 3 milyon kamu g&ouml;revlisi, 2 milyon emekli ve&nbsp; aileleri ile birlikte toplam 20 milyon vatandaşımızın beklediği 3. D&ouml;nem Toplu S&ouml;zleşme g&ouml;r&uuml;şmeleri Kamu işveren Heyeti ve Yetkili konfederasyon arasında atılan imza ile sonu&ccedil;landı.</span></p>
Bu+toplu+sözleşme+tam+bir+fiyaskodur Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Her anlaşma sonrası olduğu gibi, bu anlaşmayı da “Tarihi başarı” olarak niteleyen sözde yetkili konfederasyon 2016 yılı için yüzde 6+5, 2017 yılı için ise yüzde 3+4’e evet dedirtildi!Dolar kurunun zirve yaparak 3 TL’yi bulduğu, altının gram fiyatının 110 TL’ye ulaştığı, 2014 yılı enflasyonun bile yüzde 8,2 olduğu bu dönemde geçmiş yıl kayıplarımızı, emeklilerimizin beklentilerini, hizmet kollarında çözüm bekleyen yüzlerce sorunu göz ardı ederek atılan bu imza memurlarımız ve emeklilerimize 2016-2017 yıllarının da kaybedileceğinin en açık bir göstergesi oldu.Basın mensuplarınatoplu sözleşme ile ilgili açıklamalarda bulunan Kamu-Sen Hatay İl Başkanı ŞAHİN, “Bakan Faruk Çelik kendisine verilen rolü hakkıyla yerine getirmiştir. Kendi elleriyle yaptığını kendi elleriyle yıkmış ve Bakanlığına son derece kötü bir final yapmıştır. Bu toplu sözleşme tam bir fiyaskodur” ŞAHİN, Sözlerime sayın Bakan Faruk Çelik’in masadaki anlaşılmaz tutumunu kınayarak başlamak istiyorum. Bu toplu sözleşme kapalı kapılar ardında alınan kararların oluşturulduğu ve masada hepinizin gördüğü üzere bize dayatıldığı bir toplu sözleşme masası oldu. Bunda da en büyük rol sayın Faruk Çelik’indir. Sayın Bakan kendisine verilen rolü hakkıyla bu toplu sözleşmede yerine getirmiştir.Kendisine göre muhalif olarak gördüğü konfederasyonların başkanlarının toplu sözleşme metninde anlaşılan konuları değerlendirmesine bile tahammül edemeyen Faruk Çelik’in ne kadar demokrat olduğunu kamuoyunun takdirine sunuyorum.Memur-Sen seyyanen zam konusunda yeterince ısrarlı olmadığı için bu toplu sözleşmeyle maaşlar arasındaki uçurum daha da büyümüştür. En yüksek devlet memuruna 900 TL, en düşük devlet memuruna 200 TL zamma evet demek skandaldır.Ayrıca başka neler getirmiştir Memur-Sen masaya, Ek gösterge artırılmasını getirdi, öğretmenlerimiz için 3600, diğer memurlarımız içinde belli oranda artırılması için, bizde getirdik. Ek gösterge rakamları da  fiyasko!Vergi dilimleri, vergi matrahı ile ilgili bir anlaşma duydunuz mu, yok! Üç beş ay sonra memurdan, kaşıkla verip kepçeyle alacaklar, vergi matrahları yerinde sayıyor. Bir başarı var mı, yok.4-C’lilerle ilgili alınan kararlara ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Hayrettin ŞAHİN, 4-C’lilerin kadroya geçirilmesi ile ilgili net bir karar alınmadığını belirtirken, ödenecek ek ödemenin de mahkemeyle kazanılmış hakların çok gerisinde kaldığını, bunun bir hak gaspı olduğunu ifade etti.Başkan Hayrettin ŞAHİN, Basın mensuplarının “Eylem yapacak mısınız?” sorularını da cevapladı. ŞAHİN, Genel Başkanımız Sayın İsmail KONCUK Bey bu konu ile ilgili çok net ifadeler kullanmıştır. “Eylem yaparız, yapmamamızın tek sebebi şehitlerimizdir. Türkiye’de her gün bir ya da birden fazla şehidimizin olduğu, insanlarımızın yüreğinin yandığı bir dönemde Türkiye Kamu-Sen olarak eylem yapmayı biz kendi vicdanımıza yediremiyoruz, eylem yapmamamızın tek sebebi budur.” dedi.  Hayrettin ŞAHİN Türk Sağlık-Sen Hatay Şube Yönetim Kurulu Başkanı Türkiye Kamu-Sen Hatay İl Başkanı  
Bu toplu sözleşme tam bir fiyaskodur haberi 07 Eylül 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  291 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Bu toplu sözleşme tam bir fiyaskodur haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 291 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Bu+toplu+sözleşme+tam+bir+fiyaskodur Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Bu toplu sözleşme tam bir fiyaskodur Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 09 Mayıs 2024 Perşembe 07:06 https://firmarehberim.com/haber/yerel/bu-toplu-sozlesme-tam-bir-fiyaskodur--22945 #Bu #toplu #sözleşme #tam #bir #fiyaskodur #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Butoplu #toplusözleşme #sözleşmetam #tambir #birfiyaskodur #Butoplusözleşmetambirfiyaskodur #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Bu Toplu Sözleşme Tam Bir Fiyaskodur Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Bu Toplu Sözleşme Tam Bir Fiyaskodur için Sıkça Sorulan Sorular
Bu Toplu Sözleşme Tam Bir Fiyaskodur En Gücel Haberler
Bu Toplu Sözleşme Tam Bir Fiyaskodur Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Bu Toplu Sözleşme Tam Bir Fiyaskodur Firma Rehberi Nerde?
Bu Toplu Sözleşme Tam Bir Fiyaskodur Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Bu Toplu Sözleşme Tam Bir Fiyaskodur Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Bu Toplu Sözleşme Tam Bir Fiyaskodur En Popüler Haber Listesi Nerede?
Bu Toplu Sözleşme Tam Bir Fiyaskodur Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Bu Toplu Sözleşme Tam Bir Fiyaskodur İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Bu Toplu Sözleşme Tam Bir Fiyaskodur Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Bu Toplu Sözleşme Tam Bir Fiyaskodur Son Güncellemeleri Neler?
Bu Toplu Sözleşme Tam Bir Fiyaskodur Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Bu Toplu Sözleşme Tam Bir Fiyaskodur Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Bu Toplu Sözleşme Tam Bir Fiyaskodur Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?