ÇALIŞKAN EN SOLCU BÜYÜKŞEHİR ADAYI BENİM googlepng

Çalışkan: Solculuk, emek, hakça düzen, alınteri, dürüstlük, sömürü ve emperyalizme karşı durmak ise en solcu aday benim.

ÇALIŞKAN+EN+SOLCU+BÜYÜKŞEHİR+ADAYI+BENİM Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Necmettin Çalışkan, Antakya Uzun çarşı esnafı, Eğitim Bir Sen Hatay Şubesi, Serinyol, Tahta köprü, Şenbük, Ovakent, Maraşboğazı, Karlısu, Anayazı, Ötençay, Uzunalıç, Bakras’da belde, köy esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam etti.Gezdiği yerlerde projelerinden bahseden Çalışkan, Serinyol’daki gezilerinde sıra dışı açıklamalarda bulundu.  Sol seçmene seslenen çalışkan: Diğer adayların ya ülkücü ya da kapitalistlerin maşası olduğunu belirterek, “Solculuk, dürüstlük, emek, hak, alın teri, sömürüye karşı durmak, emperyalizme karşı direnmek ise en solcu benim. Oyunuzu ilkeli solcuya vermek istiyorsanız oyunuza talibim” diye konuştu. Çalışkan, “Büyükşehir adayları içinde sola en yakın aday benim. Bunların kimi ülkücü kökenli kimi de liberallerin maşasıdır. Solculuk eğer; emek, alınteri, adalet, paylaşım, hakça düzen, dürüstlük, sömürüye karşı çıkmak ve emperyalizme direnmekse; hiç tereddüt etmeyin en solcu büyükşehir adayı benim. İlkesiz politikacıları boş verin. Bu adaylar geçen seçimde hangi partideydiler. Gelecek seçimde nereden aday olacaklarına garanti veriyorlar mı? Siyasete başladığı çizgiden ödün vermeden aynı çizgide bulunan tek aday benim. Yürekleri yetiyorsa çıksınlar ortaya konuşalım” dedi. Dr. Necmettin Çalışkan, birilerinin seçimi yazı tura oyununa benzettiğini, yazı turadan başka seçenek olmadığını öne sürdüklerini,  "Ne yazı, ne tura, dik gelecek, hem de dimdik olanlar gelecek Saadet gelecek" dedi.Saadet Partisi kimsenin hesap alanı değildir diyen Çalışkan, “Biz gerçek hak anlayışı ile yediden yetmişe herkesin istifade edebileceği hizmetleri yapmaya geliyoruz. Adamına göre yandaşa candaşa değil, ayrım yapmadan herkese  hizmet anlayışıyla bir belediyecilik getiriyoruz. Saadet partimiz bu milletin tarihini kültürünü geçmişini inancını temsil eden öz benliğini temsil eden tek partidir” şeklinde konuştu.
ÇALIŞKAN EN SOLCU BÜYÜKŞEHİR ADAYI BENİM haberi 18 Mart 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  15117 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ÇALIŞKAN EN SOLCU BÜYÜKŞEHİR ADAYI BENİM haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 15117 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ÇALIŞKAN+EN+SOLCU+BÜYÜKŞEHİR+ADAYI+BENİM Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ÇALIŞKAN EN SOLCU BÜYÜKŞEHİR ADAYI BENİM Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 00:41 https://firmarehberim.com/haber/yerel/caliskan-en-solcu-buyuksehir-adayi-benim--18231 #ÇALIŞKAN #EN #SOLCU #BÜYÜKŞEHİR #ADAYI #BENİM #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ÇALIŞKANEN #ENSOLCU #SOLCUBÜYÜKŞEHİR #BÜYÜKŞEHİRADAYI #ADAYIBENİM #ÇALIŞKANENSOLCUBÜYÜKŞEHİRADAYIBENİM #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Çalişkan En Solcu Büyükşehir Adayi Benim Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Çalişkan En Solcu Büyükşehir Adayi Benim için Sıkça Sorulan Sorular
Çalişkan En Solcu Büyükşehir Adayi Benim En Gücel Haberler
Çalişkan En Solcu Büyükşehir Adayi Benim Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Çalişkan En Solcu Büyükşehir Adayi Benim Firma Rehberi Nerde?
Çalişkan En Solcu Büyükşehir Adayi Benim Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Çalişkan En Solcu Büyükşehir Adayi Benim Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Çalişkan En Solcu Büyükşehir Adayi Benim En Popüler Haber Listesi Nerede?
Çalişkan En Solcu Büyükşehir Adayi Benim Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Çalişkan En Solcu Büyükşehir Adayi Benim İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Çalişkan En Solcu Büyükşehir Adayi Benim Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Çalişkan En Solcu Büyükşehir Adayi Benim Son Güncellemeleri Neler?
Çalişkan En Solcu Büyükşehir Adayi Benim Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Çalişkan En Solcu Büyükşehir Adayi Benim Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Çalişkan En Solcu Büyükşehir Adayi Benim Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?