CEMEVİNE DESTEK VERENLERE PLAKET googlepng

Gecenin açılış konuşmasını yapan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı İskenderun Şube Başkanı Düzgün Argun, inançların merkezi olan Hatay’da, İskenderun’da cemevinin olmayışının büyük eksiklik olduğunu belirterek, Cemevine destek verenlere teşekkür etti.
CEMEVİNE+DESTEK+VERENLERE+PLAKET Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun Hacı Bektaş Veli Kültür Tanıtma Derneği ve İskenderun Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği geceye katıldı. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı İskenderun Şube Başkanı Düzgün Argun, etkinliğin, sohbet etmek amacıyla düzenlendiğini belirtti.Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, bu gün özgürce konuşmayı, özgürce düşünmeyi, fikri hür, vicdanı hür çocuklar yetiştirebilmeyi Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e borçlu olduğumuzu söyledi.Alevi felsefesinin güzel bir felsefe olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Alevi kültürü eline, beline, diline sahip ol diyor. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Ne diyor? Bilimle amel birbirine eşittir. Amelsiz bilimin kıymeti harbiyesi yoktur” dedi.Konuşmasında, Hacı Bektaş Veli’nin, ‘hararet sacda değil nardadır, keramet tacda değil baştadır, her ne ararsan kendinde ara, Kudüs’te, Mekke’de, Hac’da değil’ sözlerine de yer veren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Alevi kültürü, önemli bir hayat felsefesine dayanmaktadır” diye konuştu.Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, cemevine yapılan katkının önemini vurguladı.İskenderun Hacı Bektaş Veli Kültür Tanıtma Derneği Başkanı Kemal Soysüren’in de hazır bulunduğu gecede, bir konuşma yapan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan da, bir konuşma yaptı.Anıl Life Otel’de düzenlenen yemekli gecede, Cemevi’ne destek verenlere teşekkür plaketi verildi.
CEMEVİNE DESTEK VERENLERE PLAKET haberi 19 Ocak 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  13832 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
CEMEVİNE DESTEK VERENLERE PLAKET haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 13832 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
CEMEVİNE+DESTEK+VERENLERE+PLAKET Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
CEMEVİNE DESTEK VERENLERE PLAKET Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 14:07 https://firmarehberim.com/haber/yerel/cemevine-destek-verenlere-plaket--15271?id=15271&sayfa=3 #CEMEVİNE #DESTEK #VERENLERE #PLAKET #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #CEMEVİNEDESTEK #DESTEKVERENLERE #VERENLEREPLAKET #CEMEVİNEDESTEKVERENLEREPLAKET #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Cemevine Destek Verenlere Plaket Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Cemevine Destek Verenlere Plaket için Sıkça Sorulan Sorular
Cemevine Destek Verenlere Plaket En Gücel Haberler
Cemevine Destek Verenlere Plaket Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Cemevine Destek Verenlere Plaket Firma Rehberi Nerde?
Cemevine Destek Verenlere Plaket Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Cemevine Destek Verenlere Plaket Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Cemevine Destek Verenlere Plaket En Popüler Haber Listesi Nerede?
Cemevine Destek Verenlere Plaket Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Cemevine Destek Verenlere Plaket İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Cemevine Destek Verenlere Plaket Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Cemevine Destek Verenlere Plaket Son Güncellemeleri Neler?
Cemevine Destek Verenlere Plaket Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Cemevine Destek Verenlere Plaket Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Cemevine Destek Verenlere Plaket Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?