CİDDE'DEKİ SEL BASKININDA ÖLEN TÜRK VATANDAŞI DEFNEDİLDİ googlepng

 Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde 26 Ocakta meydana gelen şiddetli yağışlar sonucu oluşan selde hayatını kaybeden tek Türk vatandaşı Recep Karadaş'ın (55) cenazesi Hatay'ın İskenderun ilçesinde toprağa verildi.
CİDDE+#39;DEKİ+SEL+BASKININDA+ÖLEN+TÜRK+VATANDAŞI+DEFNEDİLDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Cenazesi İskenderun'a getirilen ve yaklaşık 30 yıldır Suudi Arabistan'da camcılık yaptığı bildirilen Recep Karadaş için Dumlupınar Camisi'nde tören düzenlendi. Ailesi ve yakınlarının katıldığı tören sonrası Karadaş'ın cenazesi İskenderun Asri Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.      Karadaş'ın evli ve 4 çocuk babası olduğu belirtildi.      Suudi Arabistan'ın Cidde şehrindeki şiddetli yağışlar sonucu 26 Ocakta meydana gelen selde birçok iş yeri, ev ve otomobil sular altında kalmıştı.    
CİDDE'DEKİ SEL BASKININDA ÖLEN TÜRK VATANDAŞI DEFNEDİLDİ haberi 07 Şubat 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  24449 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
CİDDE'DEKİ SEL BASKININDA ÖLEN TÜRK VATANDAŞI DEFNEDİLDİ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 24449 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
CİDDE+#39;DEKİ+SEL+BASKININDA+ÖLEN+TÜRK+VATANDAŞI+DEFNEDİLDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
CİDDEveamp;#39;DEKİ SEL BASKININDA ÖLEN TÜRK VATANDAŞI DEFNEDİLDİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 06 Haziran 2024 Perşembe 23:54 https://firmarehberim.com/haber/yerel/ciddedeki-sel-baskininda-olen-turk-vatandasi-defnedildi--3220?id=3220&sayfa=7 #CİDDEveamp;#39;DEKİ #SEL #BASKININDA #ÖLEN #TÜRK #VATANDAŞI #DEFNEDİLDİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #CİDDEveamp;#39;DEKİSEL #SELBASKININDA #BASKININDAÖLEN #ÖLENTÜRK #TÜRKVATANDAŞI #VATANDAŞIDEFNEDİLDİ #CİDDEveamp;#39;DEKİSELBASKININDAÖLENTÜRKVATANDAŞIDEFNEDİLDİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

TÜM HATAY AYAKKABI SEKTÖRÜNE HAYIRLI OLSUN

Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi Kooperatifi ve Hatay Ayakkabıcılar Odası Başkanı ve yönetimleri ile bir araya gelerek Ayakkabıcılar Sitesi ile ilgili istişarelerde bulundular.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 19:54
Adalet nöbetini sürdüreceğiz

Adalet nöbeti tutan Mimarlar Odası Hatay Şubesi yaptığı basın açıklamasında ş: “Gezi Direnişi bu ülkenin en özgürlükçü, en eşitlikçi, en barışçıl kitle hareketidir. Baskı ve hukuksuzluk karşısında milyonların artık yeter demesidir!

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 19:45
ATSO Avrupalı gençleri ağırladı

ATSO ile Hatay Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınma Derneği ortaklığıyla gerçekleştirilen proje kapsamında ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, ağırladığı heyet ile girişimcilik ve gençlerin işsizliği problemi üzerine söyleşide bulundu.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 19:39
HATDEF GÖREV BÖLÜMÜNÜ YAPTI

Hatay Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekleri Federasyonu (HATDEF), genel kurul sonrası ilk yönetim kurulu toplantısında görev bölümünü gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 17:13
KENAN GÜNGÖR HATDEF YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Hayırsever iş insanı Kenan Güngör, bir süre önce genel kurulunu gerçekleştiren Hatay Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekler Federasyonu (HATDEF) yönetim kurulunu Güngör Uydukent Havuzbaşı Restoranda konuk etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:39
ATANMA MESLEK VE HAYAT ÜÇGENİNDE ÜNİVERSİTE TERCİHLERİ

Uzun yıllar alnının damarı çatlarcasına çalışan, yarış atı gibi bir oraya bir buraya koşuşturan, denemeden denemeye giren, gecesini gündüzüne katan öğrenciler ve ailelerinin çok büyük umutlarla beklediği bir dönem daha geldi. Kuşaklar değişse de heyecanlar, dertler ve endişeler değişmiyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 15:17
HATAY BÜRO MEMUR-SEN’DEN ÇALIŞKAN’A ZİYARET

Hatay Büro Memur-Sen Şube Başkanı Özkan Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a ziyarette bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Temmuz 2022 15:46
Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümü

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 17 Haziran 2022 13:18
Turkcell’in ’engelsiz mağaza’ konsepti Erten Elektronik’te hayata geçti

Erten Elektronik Turkcell İletişim Merkezi, teknolojinin fırsat eşitleyici gücünden yararlanarak engelli bireylerin sosyal hayata eşit ve bağımsız katılımlarına destek olmak için faaliyetlerini sürdürüyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Mayıs 2022 16:54
THY NİN HATAY KKTC DİREKT UÇUŞ NEDEN YAPILAMIYOR

Hatay genelinde Kuzey Kıbrıs'ta çalışan ve öğrenci olarak okuyan ciddi bir yolcu potansiyeli olmasına rağmen THY'nin bu hattı seferlere açmamasını ve bu seferi yapan tek bir firmanın insafına bırakılmasını ciddi bir şekilde kınıyoruz.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Mayıs 2022 14:18
Cidde&Amp;#39;Deki Sel Baskininda Ölen Türk Vatandaşi Defnedildi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Cidde&Amp;#39;Deki Sel Baskininda Ölen Türk Vatandaşi Defnedildi için Sıkça Sorulan Sorular
Cidde&Amp;#39;Deki Sel Baskininda Ölen Türk Vatandaşi Defnedildi En Gücel Haberler
Cidde&Amp;#39;Deki Sel Baskininda Ölen Türk Vatandaşi Defnedildi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Cidde&Amp;#39;Deki Sel Baskininda Ölen Türk Vatandaşi Defnedildi Firma Rehberi Nerde?
Cidde&Amp;#39;Deki Sel Baskininda Ölen Türk Vatandaşi Defnedildi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Cidde&Amp;#39;Deki Sel Baskininda Ölen Türk Vatandaşi Defnedildi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Cidde&Amp;#39;Deki Sel Baskininda Ölen Türk Vatandaşi Defnedildi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Cidde&Amp;#39;Deki Sel Baskininda Ölen Türk Vatandaşi Defnedildi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Cidde&Amp;#39;Deki Sel Baskininda Ölen Türk Vatandaşi Defnedildi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Cidde&Amp;#39;Deki Sel Baskininda Ölen Türk Vatandaşi Defnedildi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Cidde&Amp;#39;Deki Sel Baskininda Ölen Türk Vatandaşi Defnedildi Son Güncellemeleri Neler?
Cidde&Amp;#39;Deki Sel Baskininda Ölen Türk Vatandaşi Defnedildi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Cidde&Amp;#39;Deki Sel Baskininda Ölen Türk Vatandaşi Defnedildi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Cidde&Amp;#39;Deki Sel Baskininda Ölen Türk Vatandaşi Defnedildi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?