Defne Hastanesi hızla büyümeye devam ediyor googlepng

Geleneksel hale gelen Defne Hastanesi & Basın mensupları İftar buluşması Liwan Otel Restaurant’ta yoğun katılım ile gerçekleşti.
Defne+Hastanesi+hızla+büyümeye+devam+ediyor Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

.Defne Hastanesi yönetim kurulu üyeleri,Halkla İlişkiler Müdüresi Pınar Rende,Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcıları Sadullah Ergin,NihatMazmanoğlu,Antakya Gazeteciler Cemiyeti İkinci Başkanı Hasan SeidOkay,Gazete imtiyaz sahipleri ve çok sayıda basın mensubunun katıldığı iftar buluşmasında konuşan Defne Hastanesinin başarılı  Genel  Müdürü Fazıl Altınay,kendilerini yalnız bırakmayan basın mensuplarına teşekkür etti.Altınay konuşmasının devamında :” Defne Hastanesi bölge halkına hizmette yedinci yılını doldurdu. Bu süre zarfında kaliteli, özverili, saygın ve güven duyulan,  sağlık hizmet kalitesinden asla taviz vermedik. Her geçen yıl altyapımızı biraz daha geliştirirken teknolojik yatırımlarımızdan geri durmadık. 2008 yılında 98 yatak , 32 hekim , 350  personelle hizmete başlayan Hastanemiz şu anda 165 yatak 55 hekim ve 500 personelle hizmete devam ediyor.   Bu sayısal büyümenin yanında  bölgede verilemeyen ve hayati öneme haiz ” kalp damar cerrahisi”“ kanser tedavi  ünitesi ”  merkezlerinin  kurulmasına öncülük edip bölgemizin  son derece önemli sağlık ihtiyacını karşıladık.  Hedeflerimizden bir tanesi  “ yandalar “ da hizmet vermekti  bu doğrultuda Gastroentoroloji  ve Endokrinoloji birimlerini faaliyete geçirdik.   Sağlık hizmet  kalitesinin belirleyici gücü Hekim emeğidir. Son bir yılda biri birinden değerli mesleklerinin zirvesinde Hekimleri kadromuza katmaktan büyük bir onur duyduk.Radyasyon onkolojisi uzmanı Dr. Cem Parlak , Medikal onkoloji uzmanı Dr. Cemile Karadeniz , Kardiyoloji uzmanı Doç.Dr. Nihat Şen , Endokrinoloji uzmanı Doç.Dr. Kemal Ağbaht , Ortopedi ve travmatoloji uzmanı Prof.Dr. Özcan Pehlivan , Gastroentoroloji  uzmanı  Prof.Dr. Ümit Bilge Doğan hastanemizde hizmete devam ediyorlar.Akademik kariyeri olan bu kadar değerli  hocayı  bir araya getirip çalışmak çok az özel Hastaneye nasip olur . Hocalarımıza bizlere kattığı değer ve hastalarımıza verdikleri  hizmetten dolayı çok teşekkür ediyoruz.  Defne Hastanesi bölgenin Lider , referans  hastanesidir . Bu alt yapı , branş çeşitliliği ve kaliteli hekim kadrosu ile Defne Hastanesi  Sadece Hatay’ın değil çevre illerin Hastalarına hizmet vermeye taliptir. Defne Hastanesinin varlığından önce Ambulanslarla diğer illere Hasta sevk edilirdi artık tıbbi gereklilik nedeni ile çok az sayıda hasta sevki yapılmakta ve diğer illerden Defne Hastanesine sevkler yapılmaktadır.    Defne Hastanesi  verdiği sağlık hizmetinin yanı sıra istihdam ettiği çalışan sayısı , ödediği  vergi ,  stopaj ve sigorta pirimleri ile ülke ekonomisine çok ciddi katkılar sağlamıştır.   Defne Hastanesi verdiği hizmetlerle , yatırımcısının olmaktan çıkmış tüm kamuoyuna mal olmuştur. Bu Hastane öncelikle bize ve yakınlarımıza lazım. Sağlık hizmeti ihtiyacımızda ilk baş vuracağımız yerin burası olacağını unutmadan , Hastanemizi çok daha iyi  hizmet  verecek bir noktaya getirmek hepimizin görevi.”dedi. Talip KÖLEOĞLU Fotograflarla Hatay Editörü         İRADE Gazetesi
Defne Hastanesi hızla büyümeye devam ediyor haberi 03 Temmuz 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından  774 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Defne Hastanesi hızla büyümeye devam ediyor haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 774 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Defne+Hastanesi+hızla+büyümeye+devam+ediyor Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Defne Hastanesi hızla büyümeye devam ediyor Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 12:36 https://firmarehberim.com/haber/yerel/defne-hastanesi-hizla-buyumeye-devam-ediyor--22362 #Defne #Hastanesi #hızla #büyümeye #devam #ediyor #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #DefneHastanesi #Hastanesihızla #hızlabüyümeye #büyümeyedevam #devamediyor #DefneHastanesihızlabüyümeyedevamediyor #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Defne Hastanesi Hızla Büyümeye Devam Ediyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Defne Hastanesi Hızla Büyümeye Devam Ediyor için Sıkça Sorulan Sorular
Defne Hastanesi Hızla Büyümeye Devam Ediyor En Gücel Haberler
Defne Hastanesi Hızla Büyümeye Devam Ediyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Defne Hastanesi Hızla Büyümeye Devam Ediyor Firma Rehberi Nerde?
Defne Hastanesi Hızla Büyümeye Devam Ediyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Defne Hastanesi Hızla Büyümeye Devam Ediyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Defne Hastanesi Hızla Büyümeye Devam Ediyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Defne Hastanesi Hızla Büyümeye Devam Ediyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Defne Hastanesi Hızla Büyümeye Devam Ediyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Defne Hastanesi Hızla Büyümeye Devam Ediyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Defne Hastanesi Hızla Büyümeye Devam Ediyor Son Güncellemeleri Neler?
Defne Hastanesi Hızla Büyümeye Devam Ediyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Defne Hastanesi Hızla Büyümeye Devam Ediyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Defne Hastanesi Hızla Büyümeye Devam Ediyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?