Defne’nin Refahı MHP’yle Mümkündür googlepng

MHP Defne 1. Olağan Kongresi 25 Aralık 2014 Perşembe günü yapıldı.
Defne’nin+Refahı+MHP’yle+Mümkündür Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Kongreye katılanlar arasında MHP MYK Üyesi İsmail Hakkı Yücel, MHP Hatay Milletvekili A. Şefik Çirkin,  MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Dış Politika ve Güvenlik Politikası Danışmanı, Prof.Dr. Celalettin Yavuz, MHP İl Başkanı Adnan Akdaş, MHP Hatay İl Kadın Kolları Başkanı S. Dilara Eryılmaz ile diğer yöneticiler vardı. Mevcut İlçe Başkanı Mehmet Aşkar’ın bir kez daha seçildiği kongre sırasında Prof.Dr. Celalettin Yavuz, Suriye iç savaşı sebebiyle Defne’nin yaşadığı sıkıntıları açıklayıp çözüm önerilerini sunan, kısa ve öz bir konuşma yaptı.MHP’nin Hatay ilçe kongrelerinden 25 Aralık 2014 Perşembe günü gerçekleştirilen Defne 1. Olağan İlçe Kongresi’nde de ilçe ve bölge sorunlarına değinen kısa ve öz bir konuşma yaptı. Yavuz’un konuşmasının ana hatları şöyledir:    “Hatay’ın büyükşehir haline getirilmesi sırasında Harbiye’nin adeta Antakya’dan koparılmasını üzüntüyle izledim. Hele de Antakya’nın bitişik mahallesi Armutlu’nun önemli bir bölümünün Antakya’dan koparılıp, yeni ilçe Defneye bağlanması insanlığa, inanca, imana ve insaf ölçülerine sığamaz. Buna rağmen Defne çatısı altındaki kardeşlerimizin sağduyulu ve vatansever tutumu her türlü takdirin üzerindedir.    MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin Dış Politika ve Güvenlik Politikası Danışmanı olmam sebebiyle aynı zamanda partimizin ‘Dış Politika ve Güvenlik Politikası’nın yapıcıları arasındayım ve bu işin mutfağında çalışıyorum. Bu sebeple de Suriye iç savaşı çıktığı 15 Mart 2011’den itibaren Suriye’ye komşu iller, özellikle Hatay ve bu savaştan en büyük zararı gören Reyhanlı, Altınözü, Yayladağı, Samandağ ile Defne’nin sıkıntılarını da yakından izliyorum. Yayladağı sınır kapısının kapalı olması, Arap turizminin durması, ticaretin kesilmesi, işsizliğin müthiş yükselişi, asayiş sorunlarının artışı gibi pek çok sorunlarınız tarafımdan bilinmektedir. Ama bunlar sadece bende saklı olmayıp, aynı zamanda Sayın Genel Başkanımız Devlet Bey tarafından da yakından izlenmektedir.
Defne’nin Refahı MHP’yle Mümkündür haberi 26 Aralık 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  6149 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Defne’nin Refahı MHP’yle Mümkündür haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 6149 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Defne’nin+Refahı+MHP’yle+Mümkündür Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Defne’nin Refahı MHP’yle Mümkündür Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 15 Mayıs 2024 Çarşamba 03:46 https://firmarehberim.com/haber/yerel/defnenin-refahi-mhpyle-mumkundur--20505 #Defne’nin #Refahı #MHP’yle #Mümkündür #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Defne’ninRefahı #RefahıMHP’yle #MHP’yleMümkündür #Defne’ninRefahıMHP’yleMümkündür #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Defne’Nin Refahı Mhp’Yle Mümkündür Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Defne’Nin Refahı Mhp’Yle Mümkündür için Sıkça Sorulan Sorular
Defne’Nin Refahı Mhp’Yle Mümkündür En Gücel Haberler
Defne’Nin Refahı Mhp’Yle Mümkündür Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Defne’Nin Refahı Mhp’Yle Mümkündür Firma Rehberi Nerde?
Defne’Nin Refahı Mhp’Yle Mümkündür Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Defne’Nin Refahı Mhp’Yle Mümkündür Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Defne’Nin Refahı Mhp’Yle Mümkündür En Popüler Haber Listesi Nerede?
Defne’Nin Refahı Mhp’Yle Mümkündür Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Defne’Nin Refahı Mhp’Yle Mümkündür İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Defne’Nin Refahı Mhp’Yle Mümkündür Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Defne’Nin Refahı Mhp’Yle Mümkündür Son Güncellemeleri Neler?
Defne’Nin Refahı Mhp’Yle Mümkündür Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Defne’Nin Refahı Mhp’Yle Mümkündür Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Defne’Nin Refahı Mhp’Yle Mümkündür Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?