DİRENEN GENÇLERİMİZ ONURUMUZDUR googlepng

CHP Hatay Milletvekili Av.Refik ERYILMAZ Hatay'da Taksim gezi parkı eylemleri nedeniyle tutuklananların yargılandığı Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesinde gerçekleşen duruşmaya katıldı.

DİRENEN+GENÇLERİMİZ+ONURUMUZDUR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Taksim gezi parkı direnişine destek vermek üzere ilimizde gerçekleşen demokrasi ve özgürlük talepli barışçıl gösterilere katılan gençlerimize yönelik AKP'nin gerici zihniyeti dört ay önce tutuklama furyası gerçekleştirmişti. Adana F tipi cezaevine konulan 14'ü tutuklu 27 sanığın yargılaması 19 Kasım 2013 Salı günü gerçekleştirildi. Duruşma öncesinde Antakya'dan gelen tutuklu yakınları, Adana'daki meslek örgütleri, sendikalar, siyasi kurumlardan oluşan yoğun katılımlı sivil toplum kuruluşları ve duyarlı vatandaşlarımız tarafından Atatürk Parkından Adana Adliyesine yürüyüş gerçekleştirdi. Daha önce gençlerimizi tutuklu bulundukları Adana F tipi cezaevinde ziyaret etmiştim. Mahkemede onları yalnız bırakmayacağıma dair söz vermiştim. İnanın o gençlerimizin hiçbiri suçlu değildir. Onlarla tek tek görüştüm hepsi üniversite öğrencisi ve hiçbirinin sabıkası yok. Suçlamalar tamamen hayali ve gerçek dışıdır. Gençlerimiz tutuklayanlar halkımıza gözdağı vermeyi amaçlamıştır. Herkes çok iyi bilsin ki o gençler bizim onurumuzdur. Onlar ülkemizin geleceği ve umududur. Gençlerimize terörist damgası vurmaya çalışan gerici, faşist zihniyete kesinlikle geçit vermeyeceğiz. Gençlerimizi yalnız bırakmamak için duruşmayı Abdullah Cömert'in ağabeyi Zafer Cömert ve Ahmet Atakan'ın ailesi ile birlikte takip ettim. Adana 8.Ağır Ceza Mahkemesinde başlayan duruşmada tutuklu sanıkların savunmasını tamamlamasının ardından Cumhuriyet Savcılığı tutuklu 14 sanığın 8 inin tahliyesini talep etti. Avukat arkadaşlarımızın savunmalarının ardından karar için ara verildi. Uzun bir arayı müteakip beklediğimiz karar açıklandı. Tutuklu bütün gençlerimizin tutukluluk sürelerini göz önünde bulunduran Adana 8. ağır ceza mahkemesi 14 tutuklu sanığın tahliyesine karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Gençlerimize bu haklı mücadelesinde destek veren ve tahliye edildikleri güne kadar onları yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. AKP faşizmine karşı direnen, gençlerimizin ve ezilen halkımızın her zaman yanında olduğumuzu ve haklı mücadelelerini sonuna kadar savunacağımızı bir kez daha ilan ediyorum. Ülkemizin geleceği ve umudu olan gençlerimize terörist damgası vurulmasına ve geleceğinin karartılmasına asla seyirci kalmayacağız. Gezi direnişi nedeniyle değişik tarihlerde tutuklanan, soruşturma geçiren bütün vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu bu dava ve soruşturma süreçlerini yakından takip ettiğimizi belirtmek istiyorum. AKP hükümetini bu cadı avından derhal vazgeçmeye ve vatandaşlarımızın meşru, demokratik haklarına saygı göstermeye davet ediyorum.”  
DİRENEN GENÇLERİMİZ ONURUMUZDUR haberi 21 Kasım 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  9865 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
DİRENEN GENÇLERİMİZ ONURUMUZDUR haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 9865 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
DİRENEN+GENÇLERİMİZ+ONURUMUZDUR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
DİRENEN GENÇLERİMİZ ONURUMUZDUR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 31 Mayıs 2024 Cuma 01:21 https://firmarehberim.com/haber/yerel/direnen-genclerimiz-onurumuzdur-17378?id=17378&sayfa=2 #DİRENEN #GENÇLERİMİZ #ONURUMUZDUR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #DİRENENGENÇLERİMİZ #GENÇLERİMİZONURUMUZDUR #DİRENENGENÇLERİMİZONURUMUZDUR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Medeniyetler Korosu Seçmeleri 15 Ocak’ta Yapılacak

Özelde Şehrimizin genelde Ülkemizin gururu olan Antakya Medeniyetler Korosu yeni dönemde bünyesine katacak gönüllü,seyahat engeli olmayan yetenekli sesler ve müzisyenler arıyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 13:49
Antakya Ticaret Borsası Kıbrıs Ziyareti

Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloglu, Meclis Başkanı Ünal Çolakoğlu ve Meclis Üyeleri, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a ikili görüşme yapmak üzere makamında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 13:10
HATAY’DA BİR İLK Çocuk Nöroloji Kliniği Açıldı

Çocuk Nörolojisi Doçent Doktoru Yılmaz Akbaş'ın, çocuk nöroloji kliniği Antakya'da hizmete açıldı. Serinyol Mahallesinde bulunan kliniğin açılışında meslektaşları, Doç. Dr. Yılmaz Akbaş'ın önemli gününde yanında yer aldılar. Meslektaşları, gerçekleşen kurdele kesiminin ardından Yılmaz Akbaş'a başarı dileklerinde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 12:57
Kış Çayının Tamda Zamanı

Havaların soğuması ile birlikte artış yaşanan Grip ve Nezle için doğal zırh olarak bilinen kış çayının tamda zamanı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 19:30
By Hakan Çankır Kuyumculuk Açıldı

Hatay’ın tanınmış simalarından Hakan Çankır’ın işletmeciliğini yaptığı “By Hakan Çankır Kuyumculuk” Antakya’da hizmete başladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:41
YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATININ YÜZDE 49’U AKDENİZ’DEN

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Gürüz, Türkiye geneli sektör ihracatının ekim ayında 239,2 milyon dolara ulaştığını, Birlik olarak bu performansa yüzde 49 oranında destek verdiklerini açıkladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:14
HATAYSPOR KADIN TAKIMINI DESTEKLEYECEK

Yıllardır Hatayspor’u iç saha ve deplasman maçlarında yalnız bırakmayan Hatayspor Taraftarlar Derneği ve Hatay 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği, Dünya Kupası arası olması dolayısıyla bu defa Hatayspor Kadın takımını destekleyecek.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:28
HGC İskenderun Temsilciliği Hizmete Girdi

Hatay Gazeteciler Cemiyetinin İskenderun Temsilciliği yoğun bir katılım ile hizmete girdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 26 Kasım 2022 15:53
Direnen Gençlerimiz Onurumuzdur Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Direnen Gençlerimiz Onurumuzdur için Sıkça Sorulan Sorular
Direnen Gençlerimiz Onurumuzdur En Gücel Haberler
Direnen Gençlerimiz Onurumuzdur Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Direnen Gençlerimiz Onurumuzdur Firma Rehberi Nerde?
Direnen Gençlerimiz Onurumuzdur Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Direnen Gençlerimiz Onurumuzdur Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Direnen Gençlerimiz Onurumuzdur En Popüler Haber Listesi Nerede?
Direnen Gençlerimiz Onurumuzdur Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Direnen Gençlerimiz Onurumuzdur İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Direnen Gençlerimiz Onurumuzdur Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Direnen Gençlerimiz Onurumuzdur Son Güncellemeleri Neler?
Direnen Gençlerimiz Onurumuzdur Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Direnen Gençlerimiz Onurumuzdur Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Direnen Gençlerimiz Onurumuzdur Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?