DOĞAKA 65. Yönetim Kurulu Toplantısı İskenderun’da Yapıldı. googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); font-family:arial,sans-serif; font-size:13.3333330154419px">oğu Akdeniz Kalkınma Ajansı 65. Y&ouml;netim Kurulu Toplantısı Osmaniye Valisi ve DOĞAKA Y&ouml;netim Kurulu Başkanı Sayın Kerem Al&rsquo;ın başkanlığında Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca, Kahramanmaraş Valisi Sayın Mustafa Hakan G&uuml;ven&ccedil;er, Hatay B&uuml;y&uuml;kşehir Belediye Başkanı L&uuml;tf&uuml; Savaş, Kahramanmaraş B&uuml;y&uuml;kşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erko&ccedil;, Osmaniye Korkut Ata &Uuml;niversitesi Rekt&ouml;r&uuml; Prof. Dr. Orhan B&uuml;y&uuml;kalaca, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Y&ouml;netim Kurulu Başkanı Hikmet &Ccedil;in&ccedil;in, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız ve diğer ilgili yetkililerin katılımı ile &nbsp;İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda ger&ccedil;ekleştirildi.</span>
DOĞAKA+65.+Yönetim+Kurulu+Toplantısı+İskenderun’da+Yapıldı. Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

DOĞAKA 2015 yılı çalışma takvimi çerçevesinde ilan edilen 2015 Yılı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında toplam 15 Milyon TL kaynak ile ilan edilen programların değerlendirme aşamaları tamamlanmıştır. Değerlendirme sonuçları Yönetim Kurulu Toplantısı’nda ele alınacak olup, değerlendirmenin ardından başarılı proje başvuruları Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın internet sitesi üzerinden kamuoyu ile paylaşılacaktır.Öte yandan program kapsamında 2015 Yılı Teknik Destek proje başvuruları alınmaya devam edilmekte olup, 2015 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı’nın ise Temmuz ayı içerisinde ilan edilmesi planlanmaktadır.DOĞAKA’nın bölgemizdeki girişimcilik kültürünün geliştirilmesi amacıyla her yıl KOSGEB işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri, 2015 yılı içinde programlandırılmış, Hatay ve Kahramanmaraş illerindeki eğitimler tamamlanmıştır.2015 yılının devam eden faaliyetlerinin yanı sıra Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın 2016 Yılı Çalışma Programı’nın hazırlıklarına başlanılmıştır. Bu kapsamda yapılacak önerilerin 10 Temmuz 2015 tarihine kadar Ajansa iletilmesi gerektiği bildirilmiştir.
DOĞAKA 65. Yönetim Kurulu Toplantısı İskenderun’da Yapıldı. haberi 24 Haziran 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz f tarafından  265 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
Şehir
DOĞAKA 65. Yönetim Kurulu Toplantısı İskenderun’da Yapıldı. haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 265 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
DOĞAKA+65.+Yönetim+Kurulu+Toplantısı+İskenderun’da+Yapıldı. Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Doğaka 65. Yönetim Kurulu Toplantısı İskenderun’da Yapıldı. Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Doğaka 65. Yönetim Kurulu Toplantısı İskenderun’da Yapıldı. için Sıkça Sorulan Sorular
Doğaka 65. Yönetim Kurulu Toplantısı İskenderun’da Yapıldı. En Gücel Haberler
Doğaka 65. Yönetim Kurulu Toplantısı İskenderun’da Yapıldı. Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Doğaka 65. Yönetim Kurulu Toplantısı İskenderun’da Yapıldı. Firma Rehberi Nerde?
Doğaka 65. Yönetim Kurulu Toplantısı İskenderun’da Yapıldı. Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Doğaka 65. Yönetim Kurulu Toplantısı İskenderun’da Yapıldı. Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Doğaka 65. Yönetim Kurulu Toplantısı İskenderun’da Yapıldı. En Popüler Haber Listesi Nerede?
Doğaka 65. Yönetim Kurulu Toplantısı İskenderun’da Yapıldı. Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Doğaka 65. Yönetim Kurulu Toplantısı İskenderun’da Yapıldı. İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Doğaka 65. Yönetim Kurulu Toplantısı İskenderun’da Yapıldı. Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Doğaka 65. Yönetim Kurulu Toplantısı İskenderun’da Yapıldı. Son Güncellemeleri Neler?
Doğaka 65. Yönetim Kurulu Toplantısı İskenderun’da Yapıldı. Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Doğaka 65. Yönetim Kurulu Toplantısı İskenderun’da Yapıldı. Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Doğaka 65. Yönetim Kurulu Toplantısı İskenderun’da Yapıldı. Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?