DÖRTYOL FEN LİSESİ’NDEN MUHTEŞEM MEZUNİYET TÖRENİ googlepng

İlçemizin ve bölgemizin marka kurumu, prestijli okulu olma yolunda çalışmalarını aralıksız sürdüren Dörtyol Fen Lisesi yeni hizmet binasında muhteşem bir törenle başlangıç yaptı.
DÖRTYOL+FEN+LİSESİ’NDEN+MUHTEŞEM+MEZUNİYET+TÖRENİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

2015 Anadolu Öğretmen Lisesi mezunlarının mezuniyet programı okul yönetiminin öğrencilere çok güzel bir sürprizi ile Fen Lisesi yeni binada yapıldı.Programa Dörtyol Kaymakamı Recep SOYTÜRK, Payas Kaymakamı Hakan KILINÇKAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet TOKSOY, Orman İşletme Müdürü Abdulsamet  DOĞAR ve çok sayıda davetli katıldı.Programda bir konuşma yapan okul müdürü Servet ER; “Dörtyol Fen Lisesi ile birlikte İlçemizde yeni bir dönemin başladı. Bu okulu ilçemize kazandıran Bakanlığımıza ve tüm yetkili kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum. Önümüzdeki birkaç yıl içinde okulumuzu bölgenin en prestijli kurumu haline gelecektir. Bunu yapabilecek dinamik ve takım ruhu ile çalışan kadrolara sahip olduğumuzu özellikle ve iftiharla hatırlatmak isterim.2015 Teog sonuçları açıklanınca tüm öğrencilerimizin 1.ci tercihleri olmaya adayız. Çok ciddi bir sıkıntı olmaz ise 475 taban ve üzeri bir puanla tercih almayı hedefliyoruz” dedi..2015 mezunu olan Öğretmen Lisesi öğrencilerine başarı dileyen Okul Müdürü Servet ER; “Kısa sürede olsa beraber olduk ve acı tatlı bir yılı geride bırakarak veda zamanına geldik. Haklarınızı helal etmenizi istiyoruz.“ dedi ve LYS sınavında öğrencilerimize başarılar dileğinde bulundu.İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet TOKSOY’ da mezun gençlerimize başarı dileklerini iletti.Dörtyol Fen Lisesinden beklentilerinin çok yüksek olduğunu ve yönetici ve öğretmen kadrosuna  güvenlerinin tam olduğunu vurguladı.Mezuniyet programı 2015 1.cisi Seda Nur SARIKAYA’nın yaş kütüğüne ismini çakması ve İlçe Kaymakamı Recep SOYTÜRK’ün  plaket ve altın hediye etmesinin ardından diğer etkinliklerle devam etti.
DÖRTYOL FEN LİSESİ’NDEN MUHTEŞEM MEZUNİYET TÖRENİ haberi 05 Haziran 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz f tarafından  2020 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
Şehir
DÖRTYOL FEN LİSESİ’NDEN MUHTEŞEM MEZUNİYET TÖRENİ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2020 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
DÖRTYOL+FEN+LİSESİ’NDEN+MUHTEŞEM+MEZUNİYET+TÖRENİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Dörtyol Fen Lisesi’nden Muhteşem Mezuniyet Töreni Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Dörtyol Fen Lisesi’nden Muhteşem Mezuniyet Töreni için Sıkça Sorulan Sorular
Dörtyol Fen Lisesi’nden Muhteşem Mezuniyet Töreni En Gücel Haberler
Dörtyol Fen Lisesi’nden Muhteşem Mezuniyet Töreni Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Dörtyol Fen Lisesi’nden Muhteşem Mezuniyet Töreni Firma Rehberi Nerde?
Dörtyol Fen Lisesi’nden Muhteşem Mezuniyet Töreni Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Dörtyol Fen Lisesi’nden Muhteşem Mezuniyet Töreni Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Dörtyol Fen Lisesi’nden Muhteşem Mezuniyet Töreni En Popüler Haber Listesi Nerede?
Dörtyol Fen Lisesi’nden Muhteşem Mezuniyet Töreni Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Dörtyol Fen Lisesi’nden Muhteşem Mezuniyet Töreni İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Dörtyol Fen Lisesi’nden Muhteşem Mezuniyet Töreni Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Dörtyol Fen Lisesi’nden Muhteşem Mezuniyet Töreni Son Güncellemeleri Neler?
Dörtyol Fen Lisesi’nden Muhteşem Mezuniyet Töreni Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Dörtyol Fen Lisesi’nden Muhteşem Mezuniyet Töreni Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Dörtyol Fen Lisesi’nden Muhteşem Mezuniyet Töreni Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?