DÜNYA ÖYKÜ GÜNÜ DEFNE DE KUTLANACAK googlepng

Kültür Kentleri Birliği Hatay İl Temsilcisi şair Nebih Nafile, bir grup edebiyatçı dostlarıyla Defne Belediyesi Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret ettiler.

Kültür Kentleri Birliği Başkanı Nebih Nafile 37 yazar adına “Yürekler Dile Geldi” ortak kitabı Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’e armağan etti. Nafile; “Defne yaşam alanımız, Hatay sevdamız... Ülkemizde güzellikler yeşerdiği sürece güzel günlere dair umutlarımız hep diri kalacak. Kıymetli başkanımız, biz birlikte güçlüyüz. Defne'de yetişen sanatçı ve edebiyatçıların birlik ve beraberlik içerisinde desteklenmesi ve onurlandırılması gerekir düşüncesindeyim.  Ortak kitabımız Yürekler Dile Geldi tanıtım etkinliğimiz çok ilgi gördü. Sizin önceden planlanmış programınız nedeniyle maalesef aramızda bulunamadınız. 14 Şubat Dünya Öykü Günü’nü de kutlayacağımız ve sizin de onur vereceğiniz bir etkinlikte Kültür Kentleri Birliği-Defne Belediyesi iş birliği ile Kocaeli'den gazeteci-şair-yazar Ruhan Odabaş ve 37 yazarımızın katılımı ile Defne'de birlik ve beraberliği bir kez daha tazeleyebiliriz.” dedi. Defne Belediyesi Belediye Başkanı İbrahim Güzel; “Elbette, birlikte etkinlik yapmamız mümkün. Hemen tarihi ve saati not edelim, uygun Kültür Evi hangisi ise ilgili arkadaşlar programını yapsın. Kıymetli yazarımız Ruhan Odabaş Bey’i ilçemizde konuk edelim. Ziyaretiniz beni mutlu etti, kızım çok iyi bir okur, kitap hediyeniz için teşekkür ediyorum. Daha çok konuşmak ve güzel işler ortaya koymak gerek. Bu anlamda her zaman yanınızdayım.” Ziyaretin sonunda özellikle, divan edebiyatında çok iyi bir bilgiye sahip, kitap okumaktan asla vazgeçmeyen kıdemli, bilge vatandaş ödüllü Antakya’nın en eski eczacısı Ömer Bayraktar Belediye Başkanı İbrahim Güzel’e şiirler okudu. 
DÜNYA ÖYKÜ GÜNÜ DEFNE DE KUTLANACAK haberi 18 Ocak 2020 14:37 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay Kültürünü Yaşatma Geliştirme Ve Dayanişma Derneği adına Hatay / Defne muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  229 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
DÜNYA ÖYKÜ GÜNÜ DEFNE DE KUTLANACAK haberi, Hatay Defne Yerel Haberleri Hatay ili Defne ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 229 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
DÜNYA+ÖYKÜ+GÜNÜ+DEFNE+DE+KUTLANACAK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
DÜNYA ÖYKÜ GÜNÜ DEFNE DE KUTLANACAK Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 02 Mayıs 2024 Perşembe 10:20 https://firmarehberim.com/haber/yerel/dunya-oyku-gunu-defnede-coskulu-kutlanacak--234624?id=234624&sayfa=3 #DÜNYA #ÖYKÜ #GÜNÜ #DEFNE #DE #KUTLANACAK #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #DÜNYAÖYKÜ #ÖYKÜGÜNÜ #GÜNÜDEFNE #DEFNEDE #DE #KUTLANACAK #DÜNYAÖYKÜGÜNÜDEFNEDEKUTLANACAK #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Dünya Öykü Günü Defne De Kutlanacak Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Dünya Öykü Günü Defne De Kutlanacak için Sıkça Sorulan Sorular
Dünya Öykü Günü Defne De Kutlanacak En Gücel Haberler
Dünya Öykü Günü Defne De Kutlanacak Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Dünya Öykü Günü Defne De Kutlanacak Firma Rehberi Nerde?
Dünya Öykü Günü Defne De Kutlanacak Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Dünya Öykü Günü Defne De Kutlanacak Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Dünya Öykü Günü Defne De Kutlanacak En Popüler Haber Listesi Nerede?
Dünya Öykü Günü Defne De Kutlanacak Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Dünya Öykü Günü Defne De Kutlanacak İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Dünya Öykü Günü Defne De Kutlanacak Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Dünya Öykü Günü Defne De Kutlanacak Son Güncellemeleri Neler?
Dünya Öykü Günü Defne De Kutlanacak Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Dünya Öykü Günü Defne De Kutlanacak Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Dünya Öykü Günü Defne De Kutlanacak Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?