EHDAV DAN NEZAKET ZİYARETİ googlepng

Ehdav Genel Başkanı Ali YERAL Merkez Yönetim Ve Karar Kurulu İle Antakya Ziraat Odası Başkanı Abdulhay DENİZLİ’ye Nezaket Ziyareti Gerçekleştirdi.
EHDAV+DAN+NEZAKET+ZİYARETİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Ehdav Genel Başkanı Ali YERAL Merkez Yönetim Ve Karar Kurulu İle Yeniden Antakya Ziraat Odası Başkanlığı’na Seçilen  Abdulhay DENİZLİ’ye Nezaketinde bulundu. Ehdav Genel Başkanı Ali YERAL Halkın Teveccüh Ve Güvenini Kazanarak  Yeniden Seçilmiş Olduğunuz Antakya Ziraat Odası Başkanlığı Hayırlı uğurlu olsun M. Kemal ATATÜRK’ün Köylü Milletin Efendisidir Sözünden Yola Çıkılmasını Çiftçi Kardeşlerimizin Her Zaman Yanında olunması ve mağdur olanların mağduriyetlerinin  giderilmesi açısından Üstünüze Büyük bir Görev düşmektedir sizlere Bu Görevde Başarılar diliyorum Dedi. Daha Sonra Söz alan Antakya Ziraat Odası Başkanı Abdulhay DENİZLİ Ziyaretten duyduğu Memnuniyeti dile Getirirken Ali YERAL’ın Hatay İlimiz Ve Ülkemiz İçin büyük bir kazanım olduğunu Kardeşlik Ve huzura Sağladığı katkıların Takdire Şayan olduğunu Ve Fikirlerinin kendileri için büyük bir önem taşıdığını Söyledi. Gerçekleşen ziyarette EHDAV Genel Başkanı Ali Yeral’a Basın Sözcüsü Özel Kalem Müdürü Sedat Bilgin, Genel Başkan Yardımcısı Maruf Akar, Genel Sekreter Şefik Kazar, Yönetim kurulu Üyeleri, Hüseyin Eskiocak, Ahmet Yılmaz, Lokman Canımoğlu, Ali Başak, Ali Turunç, İbrahim Temam Eşlik Etti.
EHDAV DAN NEZAKET ZİYARETİ haberi 23 Şubat 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  3222 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
EHDAV DAN NEZAKET ZİYARETİ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3222 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
EHDAV+DAN+NEZAKET+ZİYARETİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
EHDAV DAN NEZAKET ZİYARETİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 30 Nisan 2024 Salı 12:34 https://firmarehberim.com/haber/yerel/ehdav-dan-nezaket-ziyareti--20923?id=20923&sayfa=3 #EHDAV #DAN #NEZAKET #ZİYARETİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #EHDAVDAN #DAN #NEZAKET #NEZAKETZİYARETİ #EHDAVDANNEZAKETZİYARETİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Ehdav Dan Nezaket Ziyareti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Ehdav Dan Nezaket Ziyareti için Sıkça Sorulan Sorular
Ehdav Dan Nezaket Ziyareti En Gücel Haberler
Ehdav Dan Nezaket Ziyareti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Ehdav Dan Nezaket Ziyareti Firma Rehberi Nerde?
Ehdav Dan Nezaket Ziyareti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Ehdav Dan Nezaket Ziyareti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Ehdav Dan Nezaket Ziyareti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Ehdav Dan Nezaket Ziyareti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Ehdav Dan Nezaket Ziyareti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Ehdav Dan Nezaket Ziyareti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Ehdav Dan Nezaket Ziyareti Son Güncellemeleri Neler?
Ehdav Dan Nezaket Ziyareti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Ehdav Dan Nezaket Ziyareti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Ehdav Dan Nezaket Ziyareti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?