EMEKLİ TUĞGENERAL NAİM BABÜROĞLU İMZA GÜNÜ googlepng

Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu, yazdığı “Bir Devletin Çöküşü” adlı kitabının tanıtım ve imza günü için 25 Eylül Pazar günü saat 14.00’de Samandağ Belediyesi katkılarıyla gerçekleştirilecek. Emekli Tuğgeneral BABÜROĞLU, “Bir Devletin Çöküşü-Stratejik Derinlikten Bozguna” adlı kitabının imza günü için, 25 Eylül Pazar günü Samandağ Belediyesi hizmet binasında bulunan Toplantı salonunda olacak. Babüroğlu, kitabını imzalayacak ve okurlarıyla sohbet edecek.
EMEKLİ+TUĞGENERAL+NAİM+BABÜROĞLU+İMZA+GÜNÜ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu 1960 yılında Hatay’da Doğdu.Tuğgeneral Rütbesinde iken 2011 yılında emekli oldu. ABD oklahama üniversitesinde insan iletişimi ve ilişkileri konusunda  yüksek lisans yapmıştır. Cumhuriyet Tarihi alanında doktora çalışmasına devam etmektedir. Stratejist Naim Babüroğlu Halk TV,CNN Türk  ve birçok ulusal kanalda ülke gündemi ile ilgili programlara katılmaktadır. Yerel de  de Antakya Gazetesi yazarıdır. 
EMEKLİ TUĞGENERAL NAİM BABÜROĞLU İMZA GÜNÜ haberi 09 Eylül 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Onur Aylin Otomotiv adına Hatay / Samandağ muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından  1087 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
Şehir
EMEKLİ TUĞGENERAL NAİM BABÜROĞLU İMZA GÜNÜ haberi, Hatay Samandağ Yerel Haberleri Hatay ili Samandağ ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1087 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
EMEKLİ+TUĞGENERAL+NAİM+BABÜROĞLU+İMZA+GÜNÜ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
EMEKLİ TUĞGENERAL NAİM BABÜROĞLU İMZA GÜNÜ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 22 Haziran 2024 Cumartesi 07:02 https://firmarehberim.com/haber/yerel/emekli-tuggeneral-naim-baburoglu-imza-gunu-26356?id=26356&sayfa=5 #EMEKLİ #TUĞGENERAL #NAİM #BABÜROĞLU #İMZA #GÜNÜ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #EMEKLİTUĞGENERAL #TUĞGENERALNAİM #NAİMBABÜROĞLU #BABÜROĞLU #İMZA #İMZAGÜNÜ #EMEKLİTUĞGENERALNAİMBABÜROĞLUİMZAGÜNÜ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

HATAY BAROSU BAŞKANI AÇIKALIN LİSTESİNİ AÇIKLADI

Hatay Barosu Başkanı ve Yeni Yapılacak Kongrede Aday olduğunu açıklayan Av. Hüseyin Cihat Açıkalın yönetim kurulu aday listesini açıkladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Ekim 2022 16:13
TEKSÖZ’DEN BAŞKAN TOSYALI’YA ZİYARET

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 11 Ekim 2022 16:06
OTOBÜS İŞLETMECİLERİNDEN KILIÇDAROĞLU’NA ZİYARET

OİSD Başkanı İş İnsanı Ayhan Kara ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ekim 2022 15:56
BÜROKRASİ AŞILDI

Özyurt Silah Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt, Belen Kıcı bölgesinde yapımı planlanan mühimmat fabrikası ile ilgili bürokrasinin aşıldığını açıkladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Ekim 2022 15:32
DÖRTYOL TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİMİ BELİRLENDİ

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasında 11 ayrı gurupta yapılan meslek komitesi ve meclis üyesi seçimlerinin ardından Yönetim, Disiplin, Genel Kurul ve Meclis Başkan seçimleri gerçekleştirildi.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ekim 2022 14:58
Tedavileri Tamamlanan Göçmen Kuşlar Özgürlüğüne Kavuştu

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavileri tamamlanan 9 adet leylek, 2 pelikan ve 1 adet kerkenez Belen Geçidi Tabiat Parkında doğal yaşamlarına tekrar kavuştu.

Nejla Çetinoğlu | 11 Ekim 2022 13:04
DOĞAKA 107. Yönetim Kurulu Toplandı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın 107. Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.

Nejla Çetinoğlu | 10 Ekim 2022 15:46
TEKSÖZ YENİDEN TESK YÖNETİMİNDE

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı A.Kadir Teksöz, Ankara’da gerçekleşen TESK Genel Kurulunda 4.kez başkanlığa seçilen Bendevi Palandöken’in yönetim kurulunda yer aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Ekim 2022 15:20
ZAROĞLU’NA GÜVENOYU

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2 Ekim 2022 tarihinde yapılan meslek komitesi ve meclis üyeleri organ seçiminde mevcut başkan Necmettin Zaroğlu’nun yeraldığı Mavi Liste, üyelerin güvenoyu ile seçimi kazandı.

Mehmet Katırcıoğlu | 10 Ekim 2022 15:03
Ali Nafile ve Ferhat Livaneli Orkestrası Expo’da sahne alıyor

Müzik kariyerinde 30 yıla yaklaşan Hataylı ünlü sanatçı Ali Nafile ve Ferhat Livaneli yönetiminde Antakyalı sanatçıların da yer aldığı Ferhat Livaneli Orkestrası Expo Antakya Amfitiyatro'da aynı sahneyi paylaşıyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Ekim 2022 14:02
Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu İmza Günü Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu İmza Günü için Sıkça Sorulan Sorular
Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu İmza Günü En Gücel Haberler
Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu İmza Günü Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu İmza Günü Firma Rehberi Nerde?
Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu İmza Günü Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu İmza Günü Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu İmza Günü En Popüler Haber Listesi Nerede?
Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu İmza Günü Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu İmza Günü İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu İmza Günü Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu İmza Günü Son Güncellemeleri Neler?
Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu İmza Günü Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu İmza Günü Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu İmza Günü Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?