Erasmus Personel Değişimi Programı googlepng

Mustafa Kemal Üniversitesi’nde 2013–2014 döneminde Erasmus Programı ile yurtdışına gönderilecek akademik ve idari personel için bilgilendirme semineri yapıldı.

Erasmus+Personel+Değişimi+Programı+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Seminerde Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğü Dış İlişkiler Birimi ve Erasmus Program Koordinatörlüğü görevlileri tarafından personele gitmeden önce, yurtdışındayken ve döndükten sonra yapılacak işlemlerle ilgili bilgiler verildi. Programda, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğü olarak Erasmus programına büyük önem verildiği, gönderilen öğrenci ve personel sayısını arttırmak için büyük çaba sarf edildiği, son yıllarda gönderilen öğrenci ve personel sayısının bu çabalar neticesinde artış gösterdiği ifade edildi. 2013-2014 akademik dönemde öğrenim ve staj amacıyla yaklaşık 190 öğrenci ile ders verme ve eğitim alma konusunda toplam 50 personelin gönderileceği belirtildi. Sunumlarda, Erasmus programı ile Avrupa'dan gelen öğrenci ve personel sayısında da artış olduğu belirtilerek 2012-2013 akademik yılında Avrupa’nın değişik ülkelerinden 19 öğrenci ve 15 personelin Mustafa Kemal Üniversitesi’ne gelerek akademik çalışmalarda bulunduğu dile getirildi. Mustafa Kemal Üniversitesi’nde Erasmus Programı çerçevesinde 2013-2014 akademik döneminde ders verme faaliyetinde 35, eğitim alma faaliyetinde 15 olmak üzere değişik fakültelerden toplam 50 personelin Avrupa üniversitelerine gönderilmesi planlanıyor. Programdan yararlanacak personel 1 hafta süre ile Avrupa Üniversitelerinde ve işletmelerinde ders verme veya eğitim alma faaliyetinde bulunacak, ayrıca ortak araştırma alanında işbirliği yapma imkanı bulacaktır. 2014-2015 Erasmus Programı personel değişimi başvuruları ise birinci dönem sonu ve ikinci dönem başında alınacağı belirtildi.    
Erasmus Personel Değişimi Programı haberi 13 Eylül 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  32396 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Erasmus Personel Değişimi Programı haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 32396 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Erasmus+Personel+Değişimi+Programı+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Erasmus Personel Değişimi Programı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 06:28 https://firmarehberim.com/haber/yerel/erasmus-personel-degisimi-programi--16993 #Erasmus #Personel #Değişimi #Programı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ErasmusPersonel #PersonelDeğişimi #DeğişimiProgramı #ErasmusPersonelDeğişimiProgramı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Erasmus Personel Değişimi Programı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Erasmus Personel Değişimi Programı için Sıkça Sorulan Sorular
Erasmus Personel Değişimi Programı En Gücel Haberler
Erasmus Personel Değişimi Programı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Erasmus Personel Değişimi Programı Firma Rehberi Nerde?
Erasmus Personel Değişimi Programı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Erasmus Personel Değişimi Programı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Erasmus Personel Değişimi Programı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Erasmus Personel Değişimi Programı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Erasmus Personel Değişimi Programı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Erasmus Personel Değişimi Programı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Erasmus Personel Değişimi Programı Son Güncellemeleri Neler?
Erasmus Personel Değişimi Programı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Erasmus Personel Değişimi Programı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Erasmus Personel Değişimi Programı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?