ESNAF SAADETİ BEKLİYOR googlepng

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Necmettin Çalışkan Hassalılarla bir araya geldi.

ESNAF+SAADETİ+BEKLİYOR+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Seçim çalışmaları kapsamında hemen her gün bir ilçeyi gezen Dr. Necmettin Çalışkan son olarak Hassa ilçesinde  esnaf, köy ve ev ziyaretlerinde bulundu. Hassa Belediye Başkan Adayı Hayreddin Tırabzon ve Hassa ilçe teşkilatıyla birlikte esnafın derdini yakından dinleyen Dr. Necmettin Çalışkan Saadet Partisi`nin çözüm noktasında önemli projeleri olduğunu ve göreve gelmeleri halinde  zaman kaybetmeden projeleri hayata geçireceklerini kaydetti. “Bugün burada bulunup esnafımızın sıkıntılarını bizzat görüyoruz diyen Çalışkan “Çözümün adresinin de Saadet olduğunu esnafımıza anlatmak için yollara düştüklerini, bunu bir sorumluluk olduğunu söyledi. 1995/96 yıllarında hükümetlerde olduğumuz dönemlerde esnafımız, çiftçimiz, memurumuz, işçimiz, emeklimiz, herkes hak ettiğini almış, faiz, vergi ve borç altında ezilmeden rahat bir hayat yaşamıştır. Saadet Partisi iktidara geldiğinde bunları yeniden ve hep beraber yaşayacağız” dedi. Halkımıza emeklerine ve kendilerine saygı gösterilmesini bekliyor. Ama şimdiye kadar hep ihmal edilmişler. Temennimiz artık ihmal edilmemeleridir. Ziyaretimiz sırasında karşılaştığımız güzel muameleden büyük mutluluk duydum. Bize görev tevdi edilirse  hizmet edeceğiz. Bizler makam sahibi olmak için değil, sizlere en güzel hizmetleri yapmak için bu yola koyulduk. Ağır bir yükün altına gireceğimizin farkındayız. Ekip olarak bu yükü taşıyabilecek bilgi birikim ve gücümüz var. Saadet ile herkesin yüzü gülecek hak ettiğiniz hizmeti 10 yıl beklemeden alacaksınız” dedi. Çalışkan, Saadet belediyeciliğinde sosyal belediyenin ön planda olduğunu belirterek “her mahalleye taziye ve düğün evi yapacağız. Merasimi mevlidi olan gelecek buradan ücretsiz yararlanacak. Maalesef ilimiz bu hizmetlerle hiç tanışamadığından, bu hizmetler çok büyük bir şey sanılıyor. Hâlbuki halkın emrinde olan onlara hizmet eden  bir belediye, ölüsünde de dirisinde de halkına hizmet eder, etmek zorundadır.  Ama işbaşına gelen beyefendilerin bunların hiç biri umurunda değil. Ancak kavga etmesini biliyorlar. Yeri geldiğinde, il genel meclisinde de koltuk paylaşımında can ciğer kuzu sarması oluyorlar dedi.   Çalışkan tüm ilçelerimizle 9 Mart Pazar günü saat 19.00’da Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve sanatçı Ammar Acarlıoğlu’nun katılımı ile gerçekleştireceğimiz “Gençlik Şöleni ve Aday Tanıtım” gecemizde tüm halkımızı bekliyor ve projelerimizle birlikte bu manevi kokan atmosferde samimiyetimizi de göreceksiniz” diye konuştu.
ESNAF SAADETİ BEKLİYOR haberi 07 Mart 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  14528 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ESNAF SAADETİ BEKLİYOR haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 14528 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ESNAF+SAADETİ+BEKLİYOR+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ESNAF SAADETİ BEKLİYOR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 30 Nisan 2024 Salı 18:06 https://firmarehberim.com/haber/yerel/esnaf-saadeti-bekliyor--18137?id=18137&sayfa=2 #ESNAF #SAADETİ #BEKLİYOR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ESNAFSAADETİ #SAADETİBEKLİYOR #ESNAFSAADETİBEKLİYOR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Medeniyetler Korosu Seçmeleri 15 Ocak’ta Yapılacak

Özelde Şehrimizin genelde Ülkemizin gururu olan Antakya Medeniyetler Korosu yeni dönemde bünyesine katacak gönüllü,seyahat engeli olmayan yetenekli sesler ve müzisyenler arıyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 13:49
Antakya Ticaret Borsası Kıbrıs Ziyareti

Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloglu, Meclis Başkanı Ünal Çolakoğlu ve Meclis Üyeleri, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a ikili görüşme yapmak üzere makamında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 13:10
HATAY’DA BİR İLK Çocuk Nöroloji Kliniği Açıldı

Çocuk Nörolojisi Doçent Doktoru Yılmaz Akbaş'ın, çocuk nöroloji kliniği Antakya'da hizmete açıldı. Serinyol Mahallesinde bulunan kliniğin açılışında meslektaşları, Doç. Dr. Yılmaz Akbaş'ın önemli gününde yanında yer aldılar. Meslektaşları, gerçekleşen kurdele kesiminin ardından Yılmaz Akbaş'a başarı dileklerinde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 12:57
Kış Çayının Tamda Zamanı

Havaların soğuması ile birlikte artış yaşanan Grip ve Nezle için doğal zırh olarak bilinen kış çayının tamda zamanı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 19:30
By Hakan Çankır Kuyumculuk Açıldı

Hatay’ın tanınmış simalarından Hakan Çankır’ın işletmeciliğini yaptığı “By Hakan Çankır Kuyumculuk” Antakya’da hizmete başladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:41
YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATININ YÜZDE 49’U AKDENİZ’DEN

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Gürüz, Türkiye geneli sektör ihracatının ekim ayında 239,2 milyon dolara ulaştığını, Birlik olarak bu performansa yüzde 49 oranında destek verdiklerini açıkladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:14
HATAYSPOR KADIN TAKIMINI DESTEKLEYECEK

Yıllardır Hatayspor’u iç saha ve deplasman maçlarında yalnız bırakmayan Hatayspor Taraftarlar Derneği ve Hatay 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği, Dünya Kupası arası olması dolayısıyla bu defa Hatayspor Kadın takımını destekleyecek.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:28
HGC İskenderun Temsilciliği Hizmete Girdi

Hatay Gazeteciler Cemiyetinin İskenderun Temsilciliği yoğun bir katılım ile hizmete girdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 26 Kasım 2022 15:53
Esnaf Saadeti Bekliyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Esnaf Saadeti Bekliyor için Sıkça Sorulan Sorular
Esnaf Saadeti Bekliyor En Gücel Haberler
Esnaf Saadeti Bekliyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Esnaf Saadeti Bekliyor Firma Rehberi Nerde?
Esnaf Saadeti Bekliyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Esnaf Saadeti Bekliyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Esnaf Saadeti Bekliyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Esnaf Saadeti Bekliyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Esnaf Saadeti Bekliyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Esnaf Saadeti Bekliyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Esnaf Saadeti Bekliyor Son Güncellemeleri Neler?
Esnaf Saadeti Bekliyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Esnaf Saadeti Bekliyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Esnaf Saadeti Bekliyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?