ESNAFIMIZ ŞEHRİMİZİN CAN DAMARI BAŞIMIZIN TACIDIR googlepng

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, şehrin ileri gelenleri ile gerçekleştirdiği istişare ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor.
ESNAFIMIZ+ŞEHRİMİZİN+CAN+DAMARI+BAŞIMIZIN+TACIDIR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Başkan Kimyeci Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı A. Kadir Teksöz’ü ve esnaf temsilcilerini makamında ziyaret ederek esnafın sıkıntıları ve Antakya Belediyesi’nden beklentileri konusunda fikir alışverişinde bulundu.Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci konuşmasında, “Esnafımızın taleplerini her zaman emir telakki ettik. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerle esnafımızın yanındayız.” dedi.Yeni Sanayi Sitesi, buğday pazarı, kuyumcular çarşısı ve uzun çarşıda yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında istişarelerde bulunan Başkan Kimyeci, “ Antakya Belediyesi olarak esnafımızı kalkındıracak hizmetler gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda eski buğday pazarını tarihteki ihtişamına kavuşturacağız. Tarihi taşları gün yüzüne çıkararak bölgeyi esnafımıza layık hale getireceğiz.  Bunun yanı sıra Yeni Sanayi Sitesinde esnafımızın talebini yerine getirerek ilk etapta 100 adetini yerleştirdiğimiz ve daha sonra 150 adet daha yerleştireceğimiz toplamı 250 adet olan çöp konteynerlerini esnafımızın ve vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Yeni Sanayi Sitemizde parke yol, temizlik, molozların kaldırılması, yeşil alan, refüj düzenleme çalışmaları gerçekleştirdik. Esnafımız şehrimizin can damarı, başımızın tacıdır. Her daim esnafımızın yanındayız.” dedi.HESOB Başkanı Teksöz ise ziyaretten duyduğu memnuniyetin yanı sıra, Antakya Belediyesi’nin her daim esnafı kalkındırmaya yönelik yaptığı hizmetlerinden büyük mutluluk duyduklarını, Sayın başkan İsmail Kimyeci’ye ve Antakya Belediyesi çalışanlarına tüm esnaf adına teşekkür ettiklerini, bu hizmetlere destek olma noktasında üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti.Konuşmaların ardından Başkan Kimyeci, HESOB Başkanı Teksöz ve birlik üyesi olan esnaflar günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.
ESNAFIMIZ ŞEHRİMİZİN CAN DAMARI BAŞIMIZIN TACIDIR haberi 09 Mart 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  2464 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ESNAFIMIZ ŞEHRİMİZİN CAN DAMARI BAŞIMIZIN TACIDIR haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2464 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ESNAFIMIZ+ŞEHRİMİZİN+CAN+DAMARI+BAŞIMIZIN+TACIDIR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ESNAFIMIZ ŞEHRİMİZİN CAN DAMARI BAŞIMIZIN TACIDIR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 12 Mayıs 2024 Pazar 15:25 https://firmarehberim.com/haber/yerel/esnafimiz-sehrimizin-can-damari-basimizin-tacidir--21058 #ESNAFIMIZ #ŞEHRİMİZİN #CAN #DAMARI #BAŞIMIZIN #TACIDIR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ESNAFIMIZŞEHRİMİZİN #ŞEHRİMİZİNCAN #CANDAMARI #DAMARIBAŞIMIZIN #BAŞIMIZINTACIDIR #ESNAFIMIZŞEHRİMİZİNCANDAMARIBAŞIMIZINTACIDIR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Esnafimiz Şehrimizin Can Damari Başimizin Tacidir Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Esnafimiz Şehrimizin Can Damari Başimizin Tacidir için Sıkça Sorulan Sorular
Esnafimiz Şehrimizin Can Damari Başimizin Tacidir En Gücel Haberler
Esnafimiz Şehrimizin Can Damari Başimizin Tacidir Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Esnafimiz Şehrimizin Can Damari Başimizin Tacidir Firma Rehberi Nerde?
Esnafimiz Şehrimizin Can Damari Başimizin Tacidir Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Esnafimiz Şehrimizin Can Damari Başimizin Tacidir Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Esnafimiz Şehrimizin Can Damari Başimizin Tacidir En Popüler Haber Listesi Nerede?
Esnafimiz Şehrimizin Can Damari Başimizin Tacidir Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Esnafimiz Şehrimizin Can Damari Başimizin Tacidir İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Esnafimiz Şehrimizin Can Damari Başimizin Tacidir Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Esnafimiz Şehrimizin Can Damari Başimizin Tacidir Son Güncellemeleri Neler?
Esnafimiz Şehrimizin Can Damari Başimizin Tacidir Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Esnafimiz Şehrimizin Can Damari Başimizin Tacidir Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Esnafimiz Şehrimizin Can Damari Başimizin Tacidir Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?