Esnafın babası Teksöz, esnafın yanında googlepng

Hatay’da esnaf babası olarak bilinen ve tüm kesimler tarafından görevindeki başarısı dolayısıyla takdir toplayan Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, koronavirüs vakalarının azalmasıyla normalleşme sürecine geçilmesinin ardından hareketlenen esnafları ziyaret etti.

Her gittiği işyerinde büyük sevgi ile karşılanan Başkan Teksöz, tüm çalışanlara bol kazançlar diledi. Bisiklet tamircisinden kasaplara, bakkallardan terzilere kadar önüne gelen tüm işyerlerini aksatmadan her fırsatında dolaşarak esnaflarla hasbihal eden Teksöz, bugününü de ekonominin temel taşı olan esnaflara ayırdı. Koronavirüs sürecinde büyük sıkıntılar yaşayan ve TESK’in girişimleriyle biraz da olsa nefes alma imkanı bulan esnaflara işlerinde kolaylıklar dileyen Başkan Teksöz, daima esnafın yanında ve hizmetinde olduğunu belirterek vatandaşlara da alışverişlerini yerel esnaflardan yapma çağrısında bulundu. YEREL ESNAF, ABİNİZ, KARDEŞİNİZ, KOMŞUNUZDUR. SAHİP ÇIKALIM Yerel esnafların vatandaşların en samimi dostları olduğunu belirten Başkan Teksöz, bu zor dönemde çıkış yolunun esnafa sahip çıkılması olduğunu belirtti. Başkan Teksöz, esnaflarla bir araya gelmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Esnaf bir aileden gelen, yıllarca esnaflık yapan ve gecesini gündüzünü esnafın içinde geçiren bir kardeşiniz, abiniz, evladınız olarak ben tüm kalbimle esnafa destek olunması çağrısında bulunuyorum. Koronavirüs her kesimde derin yaralar açtı. Bu yaraların tamiri dayanışma içinde olarak geçecektir. Yerel esnaflar bizim en samimi dostlarımızdır. Yeri geldiğinde abimiz, kardeşimiz, komşumuz olurlar. Borca da yazdırırsınız, evinizin anahtarını da emanet edersiniz. Alışverişinizde size çay ısmarlamadan sizi dükkandan çıkarmazlar. Ekonominin temel taşları yerel esnaflardır. Biz TESK ve HESOB olarak elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Ancak bizim çabamız yeterli değil. Vatandaşımız da esnafa destek olmalı ve alışverişini yerel esnaftan yapmalı. Bunu başarabilirsek yerel esnafı top bile yıkamaz. İnşallah koronavirüs kısa zaman içinde bitecek ve Hatay eski cıvıltısına dönecek. Bu dönemde alışverişlerimizi yerel esnaftan yapalım ve hepimiz kalkınalım. Ekonominin temel taşları olan esnaflarımıza işlerinde kolaylıklar ve bereket diliyorum” ifadelerini kullandı.
Esnafın babası Teksöz, esnafın yanında haberi 05 Haziran 2021 12:55 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Hesob adına Hatay / Hatay Merkez muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından Esnaf ve Sanatkarlar Odası sektörüne eklenmiş olup  116 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
Esnafın babası Teksöz, esnafın yanında haberi, Hatay Hatay Merkez Yerel Haberleri Hatay ili Hatay Merkez ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 116 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Esnafın+babası+Teksöz,+esnafın+yanında Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Esnafın babası Teksöz esnafın yanında Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 23 Mayıs 2024 Perşembe 22:38 https://firmarehberim.com/haber/yerel/esnafin-babasi-teksoz-esnafin-yaninda-236825?id=236825&sayfa=3 #Esnafın #babası #Teksöz #esnafın #yanında #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Esnafınbabası #babasıTeksöz, #Teksöz,esnafın #esnafınyanında #EsnafınbabasıTeksöz,esnafınyanında #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Esnafın Babası Teksöz, Esnafın Yanında Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Esnafın Babası Teksöz, Esnafın Yanında için Sıkça Sorulan Sorular
Esnafın Babası Teksöz, Esnafın Yanında En Gücel Haberler
Esnafın Babası Teksöz, Esnafın Yanında Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Esnafın Babası Teksöz, Esnafın Yanında Firma Rehberi Nerde?
Esnafın Babası Teksöz, Esnafın Yanında Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Esnafın Babası Teksöz, Esnafın Yanında Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Esnafın Babası Teksöz, Esnafın Yanında En Popüler Haber Listesi Nerede?
Esnafın Babası Teksöz, Esnafın Yanında Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Esnafın Babası Teksöz, Esnafın Yanında İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Esnafın Babası Teksöz, Esnafın Yanında Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Esnafın Babası Teksöz, Esnafın Yanında Son Güncellemeleri Neler?
Esnafın Babası Teksöz, Esnafın Yanında Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Esnafın Babası Teksöz, Esnafın Yanında Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Esnafın Babası Teksöz, Esnafın Yanında Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?