GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ BELEN DE TANITILDI googlepng

Gönül Elçileri’ ve ‘Koruyucu Aile’ projesi, Belen ilçemizde vatandaşlarımıza anlatıldı.
GÖNÜL+ELÇİLERİ+PROJESİ+BELEN+DE+TANITILDI+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Kanuni Sultan Süleyman Kervansarayı’nda gerçekleşen toplantıya;  Vali Lekesiz ve eşi  Sayın Zehra Lekesiz,   Garnizon Komutanı J. Bnb. Fahri Semiz, Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, İlçe Belediye Başkan Vekili Tekin Açıl ve eşi Gülşen Açıl, İlçe Emniyet Amiri Gürsel Tabur ve eşi Nalan Tabur,  koruyucu aileler, gönül elçileri ile vatandaşlar katıldı. Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın toplantıda yaptığı konuşmada, Sosyal Devlet olmanın bir sonucu olarak, dezavantajlı vatandaşlarımızın sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak, refah seviyelerini yükseltmek, onlara daha insani yaşam koşulları kazandırmak amacıyla önemli hizmetler yürütüldüğünü, çocuk yuvası, sevgi evleri, yetiştirme yurdu, kadın konuk evi, rehabilitasyon merkezi gibi sosyal hizmet araçlarıyla zor durumda olan vatandaşlarımızın yanında olunduğunu kaydetti. Tüm bu hizmetlerin yanı sıra; insana sevgi ve şefkatle ulaşacak dokunuşların eşlik etmesi gerektiğine vurgu yapan Aydın, ‘İşte bu noktada sosyal hizmet kuruluşlarında çalışan personelimize yardımcı olmak üzere gönüllülük devreye girmektedir.    Gönül Elçileri projesi de bu amaçla başlatılan bir projedir.’ dedi. Belen Kaymakamı Aydın, ilçede, 36 ailenin koruyucu aile olmak için, 6 ailenin de evlat edinmek için başvurduğunu, gönülelçisi sayısının ise 2 bin 20 olduğunu sözlerine ekledi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Aldatmaz da, Müdürlük olarak, genç, yaşlı, çocuk, engelli, toplumun tüm dezavantajlı kesimine hizmet götürmeye devam ettiklerini ifade ederek, ‘Hedefimiz; tüm mahallelerdeki evlerin bir şekilde resmini çekmek, o ailelerin içerisinde var olan dezavantajlı grupları ve hangi konumda olduklarını, yaşlımızı, gencimizi, evlenmek üzere olan çiflerimizi, evlilik sonrası sorunları olan ailelerimizi tespit etmektir. Gönül elçisi olmak da zaten aslında ‘toplumun kalkınmasında gönül elçileri’ projesidir.’ diye konuştu. Projeyi çok önemsediklerini kaydeden Aldatmaz, ‘Çünkü, gönül elçileri bizlerin haberdar olmadığı yerlerde yaşayan dezavantajlı gruplardan haberdar olmamızı sağlarlar. Böylece, ihtiyacı olanlara zamanında ulaşma ve sorunları zamanında çözebilme fırsatı yakalarız.’ dedi. Koruyucu ailelerimizin duygu ve düşüncelerini katılımcılarla paylaşmalarının ardından konunun uzmanları projenin içeriği hakkında ayrıntılı olarak bilgi verdiler ve vatandaşların sorularını yanıtladılar.
GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ BELEN DE TANITILDI haberi 02 Nisan 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  17083 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ BELEN DE TANITILDI haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 17083 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
GÖNÜL+ELÇİLERİ+PROJESİ+BELEN+DE+TANITILDI+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ BELEN DE TANITILDI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 02:43 https://firmarehberim.com/haber/yerel/gonul-elcileri-projesi-belen-de-tanitildi--15866 #GÖNÜL #ELÇİLERİ #PROJESİ #BELEN #DE #TANITILDI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #GÖNÜLELÇİLERİ #ELÇİLERİPROJESİ #PROJESİBELEN #BELENDE #DETANITILDI #GÖNÜLELÇİLERİPROJESİBELENDETANITILDI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Gönül Elçileri Projesi Belen De Tanitildi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Gönül Elçileri Projesi Belen De Tanitildi için Sıkça Sorulan Sorular
Gönül Elçileri Projesi Belen De Tanitildi En Gücel Haberler
Gönül Elçileri Projesi Belen De Tanitildi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Gönül Elçileri Projesi Belen De Tanitildi Firma Rehberi Nerde?
Gönül Elçileri Projesi Belen De Tanitildi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Gönül Elçileri Projesi Belen De Tanitildi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Gönül Elçileri Projesi Belen De Tanitildi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Gönül Elçileri Projesi Belen De Tanitildi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Gönül Elçileri Projesi Belen De Tanitildi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Gönül Elçileri Projesi Belen De Tanitildi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Gönül Elçileri Projesi Belen De Tanitildi Son Güncellemeleri Neler?
Gönül Elçileri Projesi Belen De Tanitildi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Gönül Elçileri Projesi Belen De Tanitildi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Gönül Elçileri Projesi Belen De Tanitildi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?