HAGİAD ORTA KADEME YÖNETİCİ KURSU SERTİFİKA TÖRENİ googlepng

 Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, küreselleşmenin sonucunda sahip olunması gereken en önemli gücün değişime ayak uydurma olduğunu söyledi.
HAGİAD+ORTA+KADEME+YÖNETİCİ+KURSU+SERTİFİKA+TÖRENİ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Lekesiz, Anemon Otel'de Hatay Genç İşadamları Derneği (HAGİAD), Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) işbirliğiyle yürütülen ''Orta Kademe Yönetici Yetiştirme Kursu Sertifika Töreni''nde yaptığı konuşmada, kentin daha güçlü bir geleceğe hazırlanması adına atılan adımlardan büyük memnuniyet duyduğunu kaydetti.                                                                  Devletin sahip olduğu bütün birimlerin, küreselleşme olgusunun getirdiği değişime ayak uydurma gücüne kavuşması gerektiğine işaret eden Lekesiz, ekonomik dengelerin bu değişim sonucunda oluştuğunu söyledi.      Kalkınmayı gerçekleştirmede iyi yetişmiş insan gücünün çok önemli olduğunu ifade eden Lekesiz, ''Küreselleşmenin sonucunda sahip olunması gereken en önemli güç değişime ayak uydurmaktır. Bu konuda ise en büyük güç ve kaynak, nitelikli ve iyi bir eğitim almış insan gücüdür. Bu varsa diğer kaynakların bir değeri olur. Her fert çalıştığı iş yerine kendi özgün zenginliğini katmalı ve farklılığı yakalamayı bilmeli'' diye konuştu.      MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder ise kurum olarak bir çok projede ortaklık kurup kentin geleceğine katkıda bulunmaya çalıştıklarını belirtti.        Kadın ve geçlerin istihdama katılması için hayata geçirilen projelerin çok önemli olduğunu vurgulayan Güder, bunun ülkenin gelişmesi adına önemli bir adım olduğunu söyledi.      Girişimcilerin hizmetine sunulacak ''MKÜ Tekno Kent''in kurulması için çalışmaların hızla sürdürüldüğünü ifade eden Güder, buranın proje üretim merkezi olacağını kaydetti.      HAGİAD Başkanı Aykut Özbuğday da orta kademe yönetici yetiştirme kursunu teorik kısmının sona erdiğini, bundan sonra kursiyerlerin 8 haftalık bir staj programına başlayacağını söyledi.        Kursta, muhasebe, bilgisayar, büro yönetimi, diksiyon başta olmak üzere resmi yazışmalar gibi bir çok alanda eğitim verildiğini kaydeden Özbuğday, kentte önemli bir sorun olan ara eleman ihtiyacının bir miktar karşılanması için kursiyerlerin kendilerini daha da geliştirmesi gerektiğini ileri sürdü.        Konuşmaların ardından 144 saatlik kursu başarıyla bitiren 30 kursiyere sertifikaları verildi.      Etkinlikte, İŞKUR İl Müdürü Ahmet Bulanık, Milli Eğitim Müdür Vekili Zeynel Abidin Şenses, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Hayrettin Çolakoğlu, Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Abdullahoğlu katıldı.
HAGİAD ORTA KADEME YÖNETİCİ KURSU SERTİFİKA TÖRENİ haberi 05 Temmuz 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  6911 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HAGİAD ORTA KADEME YÖNETİCİ KURSU SERTİFİKA TÖRENİ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 6911 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HAGİAD+ORTA+KADEME+YÖNETİCİ+KURSU+SERTİFİKA+TÖRENİ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HAGİAD ORTA KADEME YÖNETİCİ KURSU SERTİFİKA TÖRENİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 04 Mayıs 2024 Cumartesi 11:55 https://firmarehberim.com/haber/yerel/hagiad-orta-kademe-yonetici-kursu-sertifika-toreni--7117 #HAGİAD #ORTA #KADEME #YÖNETİCİ #KURSU #SERTİFİKA #TÖRENİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HAGİADORTA #ORTAKADEME #KADEMEYÖNETİCİ #YÖNETİCİKURSU #KURSUSERTİFİKA #SERTİFİKATÖRENİ #HAGİADORTAKADEMEYÖNETİCİKURSUSERTİFİKATÖRENİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Hagiad Orta Kademe Yönetici Kursu Sertifika Töreni Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hagiad Orta Kademe Yönetici Kursu Sertifika Töreni için Sıkça Sorulan Sorular
Hagiad Orta Kademe Yönetici Kursu Sertifika Töreni En Gücel Haberler
Hagiad Orta Kademe Yönetici Kursu Sertifika Töreni Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hagiad Orta Kademe Yönetici Kursu Sertifika Töreni Firma Rehberi Nerde?
Hagiad Orta Kademe Yönetici Kursu Sertifika Töreni Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hagiad Orta Kademe Yönetici Kursu Sertifika Töreni Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hagiad Orta Kademe Yönetici Kursu Sertifika Töreni En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hagiad Orta Kademe Yönetici Kursu Sertifika Töreni Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hagiad Orta Kademe Yönetici Kursu Sertifika Töreni İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hagiad Orta Kademe Yönetici Kursu Sertifika Töreni Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hagiad Orta Kademe Yönetici Kursu Sertifika Töreni Son Güncellemeleri Neler?
Hagiad Orta Kademe Yönetici Kursu Sertifika Töreni Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hagiad Orta Kademe Yönetici Kursu Sertifika Töreni Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hagiad Orta Kademe Yönetici Kursu Sertifika Töreni Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?