HAKSEN HEYETİNDEN BAŞKAN KİMYECİYE ZİYARET googlepng

Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci, HAKSEN (Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu)Hatay İl Temsilcisi Ahmet Yaslı ve beraberindeki sendika yönetimini konuk etti.
HAKSEN+HEYETİNDEN+BAŞKAN+KİMYECİYE+ZİYARET Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kimyeci, Antakya Belediyesi personelinin tüm çalışanlarıyla büyük bir aile olduğunu ve vatandaşlarımıza en kaliteli ve en verimli hizmeti sunmak için var gücüyle çalıştığını söyledi. Kamu çalışanlarının haklarını savunan sendika faaliyetlerininçok önemli olduğunu ifade eden  BaşkanKimyeci, “Sivil toplum kuruluşu olarak çok önemli bir işlevi yerine getiriyorsunuz. Kamu çalışanlarının özlük ve sosyal haklarının daha iyi noktalara gelmesi yolunda uğraş veriyorsunuz. Kamu çalışanlarının huzurlu ve mutlu ortamda hizmet sunmalarıberaberinde vatandaşımıza daha verimli, motivasyonu yüksek ve daha kaliteli hizmeti beraberinde getirir. Hizmet dönemimizde sendikalarımızla istişare ve işbirliği içinde olacağız.” dedi. Antakya Belediyesi’nin yeni kurulduğunu ifade edenBaşkan Kimyeci, “Çalışanlarımızın vatandaşlarımıza huzurlu ortamda hizmet sunması için elimizden gelen her türlü gayreti sarf ediyoruz.Şu anda kısa vade de eski Odabaşı Belediyesi’nde geçici hizmet sunuyoruz. Yaklaşık bir ay içinde Osman Ötken Anadolu Lisesi arkasında bulunan, daha önce öğrenci yurdu olarak kullanılan binaya taşınacağız. Şu anda burada tadilat ve revize çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Yaklaşık 2 yıl burada hizmetimizi sürdüreceğiz. Bir taraftan vatandaşımıza burada hizmetimizi sunarken eşgüdümlü olarak Hatay’ın en güzel hizmet binasını yapmayı hedefliyoruz. Hizmet binamız sadece belediye hizmetlerinin sunulacağı bir bina değil, mimari yapısı, peyzajı, sosyal donatıları ve modern görünümüyle vatandaşlarımıza layık güzel bir bina olacaktır.Antakya’nın önde gelen, örnek teşkil eden, adından söz ettiren bir ilçe olması yolunda tüm çalışanlarımızla birlikte büyük bir gayret içindeyiz. Hizmet dönemimizde tüm sivil toplum kuruluşlarımızla, sendikalarımızla şehrimize daha iyi hizmet için sürekli istişare içinde hareket edeceğiz.” şeklinde konuştu. HAKSEN Hatay İl Temsilcisi Ahmet Yaslı ziyarette yaptığı konuşmada, Antakya Belediye Başkanlığı’na seçilen Mimar İsmail Kimyeci’yehayırlı olsun dileklerinde bulunarak görevinde başarılar diledi. Ziyaretin sonunda Başkan Kimyeci, HAKSEN Hatay İl Temsilcisi Ahmet Yaslı ve yönetimi ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.  
HAKSEN HEYETİNDEN BAŞKAN KİMYECİYE ZİYARET haberi 10 Mayıs 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  3920 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HAKSEN HEYETİNDEN BAŞKAN KİMYECİYE ZİYARET haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3920 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HAKSEN+HEYETİNDEN+BAŞKAN+KİMYECİYE+ZİYARET Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HAKSEN HEYETİNDEN BAŞKAN KİMYECİYE ZİYARET Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 05:04 https://firmarehberim.com/haber/yerel/haksen-heyetinden-baskan-kimyeciye-ziyaret--18649 #HAKSEN #HEYETİNDEN #BAŞKAN #KİMYECİYE #ZİYARET #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HAKSENHEYETİNDEN #HEYETİNDENBAŞKAN #BAŞKANKİMYECİYE #KİMYECİYEZİYARET #HAKSENHEYETİNDENBAŞKANKİMYECİYEZİYARET #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Haksen Heyetinden Başkan Kimyeciye Ziyaret Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Haksen Heyetinden Başkan Kimyeciye Ziyaret için Sıkça Sorulan Sorular
Haksen Heyetinden Başkan Kimyeciye Ziyaret En Gücel Haberler
Haksen Heyetinden Başkan Kimyeciye Ziyaret Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Haksen Heyetinden Başkan Kimyeciye Ziyaret Firma Rehberi Nerde?
Haksen Heyetinden Başkan Kimyeciye Ziyaret Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Haksen Heyetinden Başkan Kimyeciye Ziyaret Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Haksen Heyetinden Başkan Kimyeciye Ziyaret En Popüler Haber Listesi Nerede?
Haksen Heyetinden Başkan Kimyeciye Ziyaret Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Haksen Heyetinden Başkan Kimyeciye Ziyaret İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Haksen Heyetinden Başkan Kimyeciye Ziyaret Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Haksen Heyetinden Başkan Kimyeciye Ziyaret Son Güncellemeleri Neler?
Haksen Heyetinden Başkan Kimyeciye Ziyaret Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Haksen Heyetinden Başkan Kimyeciye Ziyaret Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Haksen Heyetinden Başkan Kimyeciye Ziyaret Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?