Hatay Beşiktaşlılar Kulübü'nün iki önemli konuğu googlepng

Beşiktaş'ın efsane isimlerinden olan Ali Gültiken ve yazar Sinan Vardar, Hatay Beşiktaşlılar Kulübü'nün konuğu oldu.
Hatay+Beşiktaşlılar+Kulübü+#39;nün+iki+önemli+konuğu Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Dernek binasında gerçekleşen etkinliğe Hatay Beşiktaşlılar Kulübü Başkanı Murat Akın, Yönetim Kurulu Üyeleri Serhat Bahadırlı,Mehmet Ezer, BJK Hatay Basın Danışmanı Hüseyin Zorkun, kulüp üyeleri,veliler, Hatay BJK Futbol Okulu sporcuları ve BJK taraftar grupları temsilcileri katıldı...Beşiktaş'ın efsane isimlerinden olan Ali Gültiken ve spor yazarı Sinan Vardar, kulüp yöneticileri, veliler ve sporcular ile bir süre sohbet ettiler...Hatay Beşiktaşlılar Kulübü Başkanı Murat Akın, iki değerli sporadamını kulüp çatısı altında ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Biz sevgi ve beklentilerimizi aşağı çekmedik.Bizim sevgimiz takıma ve aşkımız armamızadır. Siz değerlikonuklarımızı burada görmek bizleri son derece mutlu etti. Spora olan katkılarınızı takdir ediyoruz" dedi.Başkan Akın ayrıca Beşiktaş Futbol Okulu'nda başarılı futbolcuların yetiştiğine dikkat çekerek, "Yaz aylarında 150, kış aylarında 70 civarında sporcumuza hizmet veriyoruz. Uzman antrenörlerimiz nezaretinde alt yapımızda çok başarılı küçük kartallar yetişiyor" dedi.Beşiktaş'ın efsane isimlerinden olan Ali Gültiken yaptığı konuşmadaBeşiktaş'ın büyük ve güçlü bir camia olduğuna dikkat çekerek,"Beşiktaş zor günler yaşasa da şampiyonluğun en büyük adayıdurumundadır... BJK hak ettiği yeri alacaktır. Sizlerde takımınızdan,hedefinizden ve başarınızdan asla vazgeçmeyin. Samet Hocanın da BJK'nın başarılı olmasında büyük katkısı var. Samet Aybaba başarılı bir teknik adamdır" dedi.Efsane Futbolcu Gültiken ayrıca minik kartalları Beşiktaş'a gönül verdikleri için tebrik etti ve pırıl pırıl sporcuların yetişmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gültiken BJK'lı çocuk ve genç sporcular ile yakından ilgilenerek, küçük kartal BJK sporcusu AhmetMert Zorkun ile birlikte fotograf çekildi. Usta yazar ve eski yöneticilerden Sinan Vardar'da Hatay'da Beşiktaş camiası ile bir arada olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, kulüp hakkında sorulan sorulara cevap verdi ve bazıanılarını anlattı... 
Hatay Beşiktaşlılar Kulübü'nün iki önemli konuğu haberi 26 Aralık 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  15928 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Hatay Beşiktaşlılar Kulübü'nün iki önemli konuğu haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 15928 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Hatay+Beşiktaşlılar+Kulübü+#39;nün+iki+önemli+konuğu Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Hatay Beşiktaşlılar Kulübü&Amp;#39;Nün Iki Önemli Konuğu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatay Beşiktaşlılar Kulübü&Amp;#39;Nün Iki Önemli Konuğu için Sıkça Sorulan Sorular
Hatay Beşiktaşlılar Kulübü&Amp;#39;Nün Iki Önemli Konuğu En Gücel Haberler
Hatay Beşiktaşlılar Kulübü&Amp;#39;Nün Iki Önemli Konuğu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatay Beşiktaşlılar Kulübü&Amp;#39;Nün Iki Önemli Konuğu Firma Rehberi Nerde?
Hatay Beşiktaşlılar Kulübü&Amp;#39;Nün Iki Önemli Konuğu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatay Beşiktaşlılar Kulübü&Amp;#39;Nün Iki Önemli Konuğu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatay Beşiktaşlılar Kulübü&Amp;#39;Nün Iki Önemli Konuğu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatay Beşiktaşlılar Kulübü&Amp;#39;Nün Iki Önemli Konuğu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatay Beşiktaşlılar Kulübü&Amp;#39;Nün Iki Önemli Konuğu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatay Beşiktaşlılar Kulübü&Amp;#39;Nün Iki Önemli Konuğu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatay Beşiktaşlılar Kulübü&Amp;#39;Nün Iki Önemli Konuğu Son Güncellemeleri Neler?
Hatay Beşiktaşlılar Kulübü&Amp;#39;Nün Iki Önemli Konuğu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatay Beşiktaşlılar Kulübü&Amp;#39;Nün Iki Önemli Konuğu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatay Beşiktaşlılar Kulübü&Amp;#39;Nün Iki Önemli Konuğu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?