HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI googlepng

<strong>Hatay B&uuml;y&uuml;kşehir Belediyesi personelleri yaklaşmakta olan Kurban Bayramı m&uuml;nasebetiyle, Hatay Mesleki Eğitim Merkezi (HATMEK) Konferans Salonu&rsquo;nda bayramlaşmak i&ccedil;in bir araya geldi.&nbsp;</strong>
HATAY+BÜYÜKŞEHİR+BELEDİYESİ+PERSONELİYLE+BAYRAMLAŞTI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Bayramlaşma merasimine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve belediye personeli katıldı.HATMEK’te müzik eğitimi alan kursiyerler müzik dinletisi gerçekleştirdi. Dinleti bayramlaşma törenine renk kattı. Kursiyerler bayramlaşma törenine iştirak eden Başkan Savaş‘ı da dinletiyle karşıladı.Bayramlaşma konuşmasını yapan Savaş, “Hatay Büyükşehir Belediyesi çalışanları olarak, birbirimizi sevmemiz, ekip olmamız; birbirimizi affetmeyi ve birbirimizden özür dilemeyi bilmemiz ve daima güler yüzlü olmamız gerekiyor. Birlikte çok güzel işler yapıyoruz. Her birimiz farklı kurumlardan olsak da hepimiz Hatay halkına hizmet ediyoruz. Hatay halkına iyi bakmak hepimizin en önemli sorumluluğudur. Geçirdiğimiz bu zor günlerde hem coğrafyamızda hem de ülkemizde kardeşin kardeşi vurduğu günlerin bir an önce son bulmasını ve topraklarımızda barışın hüküm sürmesini diliyorum. Tüm Hatay halkının ve belediye personelimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum” açıklamasını yaptı.Bayramlaşma sonrasında anı fotoğrafı çektirildi.    
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI haberi 23 Eylül 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  404 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 404 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HATAY+BÜYÜKŞEHİR+BELEDİYESİ+PERSONELİYLE+BAYRAMLAŞTI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 22 Eylül 2024 Pazar 03:18 https://firmarehberim.com/haber/yerel/hatay-buyuksehir-belediyesi-personeliyle-bayramlasti--23114?id=23114&sayfa=9 #HATAY #BÜYÜKŞEHİR #BELEDİYESİ #PERSONELİYLE #BAYRAMLAŞTI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HATAYBÜYÜKŞEHİR #BÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ #BELEDİYESİPERSONELİYLE #PERSONELİYLEBAYRAMLAŞTI #HATAYBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİPERSONELİYLEBAYRAMLAŞTI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

İSKENDERUN’DA LİMAN GÜVENLİĞİ TOPLANTISI

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in başkanlığında, “İskenderun Liman Güvenliği Komisyonu Toplantısı” gerçekleştirildi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 14 Mayıs 2022 12:19
Antakya OSB Hizmet Binası Açılışı yapıldı

Antakya OSB hizmet binası ve ticari alanların açılışını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş yaptı.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Mayıs 2022 11:05
MERKEZ MÜDÜRLÜKLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Hatay Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünde merkez müdürlükleri istişare toplantısı yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Mayıs 2022 10:51
Çiçeklerin Dilinden Geleceğe Miras

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Uluslararası Disiplinler Arası Türkiye'nin Tıbbi ve Aromatik Endemik Bitkileri Üzerinden Hatay Kadim Tarihi ve Kültür Değerlerini Tanıtım Projesi "Çiçeklerin Dilinden Geleceğe Miras" sergisinin açılış kurdelesini kesti.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Mayıs 2022 10:34
Turunçlu Arıtma Tesisi Kaldırılsın Platformu”ndan Tepki

ralarında siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, meslek odaları, derneklerin yer aldığı “Turunçlu Arıtma Tesisi Kaldırılsın Platformu”, Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi’nin yerinde yenileme kararına tepki gösterdi, Meclis’in görevinin; bilimin ışığında, halkın taleplerine ve ihtiyaçlarına göre çözüm üretmek ve hayata geçirmek olduğunu vurguladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Mayıs 2022 16:17
ÜMMETİN ORTAK DERDİ: FİLİSTİN DAVASI

“Siyonizm’in Planlarına Karşı Filistin ve Kudüs'ün Özgürlüğü konferansından notlar…

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Mayıs 2022 15:18
ESNAF BABASI TEKSÖZ GÜVEN TAZELEDİ

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin olağan kongresinde HESOB Başkanlığına büyük teveccühle yeniden Abdulkadir Teksöz seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 12 Mayıs 2022 17:48
TEKSÖZ’DEN HGC İSKENDERUN TEMSİLCİLİĞİ’NE ZİYARET

TESK Yönetim Kurulu Üyesi Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, HESOB Başkan Vekili ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Nurettin Tabaş, diğer oda Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliğini ziyaret ettiler.

Nejla Çetinoğlu | 30 Nisan 2022 15:08
TEKSÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

TESK Yönetim Kurulu Üyesi Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 30 Nisan 2022 15:03
BAYRAM VE SORUMLULUKLARIMIZ

Yeni bir bayramı daha idrak edeceğiz. Rabbim bu Ramazan Bayramı’nı yeryüzünün her coğrafyasında huzura ve mutluluğa vesile kılsın. İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşları, yerini sevince bıraksın.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 30 Nisan 2022 14:42
Hatay Büyükşehir Belediyesi Personeliyle Bayramlaşti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatay Büyükşehir Belediyesi Personeliyle Bayramlaşti için Sıkça Sorulan Sorular
Hatay Büyükşehir Belediyesi Personeliyle Bayramlaşti En Gücel Haberler
Hatay Büyükşehir Belediyesi Personeliyle Bayramlaşti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatay Büyükşehir Belediyesi Personeliyle Bayramlaşti Firma Rehberi Nerde?
Hatay Büyükşehir Belediyesi Personeliyle Bayramlaşti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatay Büyükşehir Belediyesi Personeliyle Bayramlaşti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatay Büyükşehir Belediyesi Personeliyle Bayramlaşti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatay Büyükşehir Belediyesi Personeliyle Bayramlaşti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatay Büyükşehir Belediyesi Personeliyle Bayramlaşti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatay Büyükşehir Belediyesi Personeliyle Bayramlaşti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatay Büyükşehir Belediyesi Personeliyle Bayramlaşti Son Güncellemeleri Neler?
Hatay Büyükşehir Belediyesi Personeliyle Bayramlaşti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatay Büyükşehir Belediyesi Personeliyle Bayramlaşti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatay Büyükşehir Belediyesi Personeliyle Bayramlaşti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?