HATAY GAZATELERİNDE BUGÜN googlepng

Hatay'da yayımlanan bazı gazetelerin haber başlıkları şöyle
HATAY+GAZATELERİNDE+BUGÜN Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

  KENT: ''ÇEKÜL Başkanı Sözen'den tarihi mekanlarda inceleme''      Çevre ve Kültür Değerleri Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen, kentteki tarihi mekanlarda ve turizm alanlarında incelemelerde bulundu.           YORUM: ''Yılın ahisi Bulut'a kaftanı giydirildi''      Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) tarafından yılın ahisi seçilen eski HESOB Başkanı Mustafa Kemal Bulut'a ahilik kaftanı törenle giydirildi.           ZAFER: ''Mustafa Kemal Üniversitesi gerçekleşen terör saldırılarını kınadı''      Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Ankara, Bitlis, Van ve Diyarbakır'da gerçekleşen terör saldırılarının derin bir üzüntüye sebebiyet verdiği ve bu saldırıların kınandığı ifade edildi.           ASYA: ''Eski Antakya Belediye Başkanı İris Şentürk'ün annesi Nimet Yetişen toprağa verildi''      Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden eski Antakya Belediye Başkanı İris Şentürk'ün annesi Nimet Yetişen (78) toprağa verildi.      Yetişen, için Antakya Belediyesi Mezarlık Kompleksinde cenaze töreni düzenlendi.           ASİ: ''Kentte ilk kez karın içi atardamar genişlemesi ameliyatı yapıldı''      İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım, ilk kez karın içi atardamar genişlemesi ameliyatı yapıldığını belirtti.           ÖZYURT: ''İl Sağlık Müdürü Bayram Kerkez görevinden istifa etti''      İl Sağlık Müdürü Bayram Kerkez, ailevi bir karar ve sağlık problemleri dolayısıyla görevinden istifa ettiğini bildirdi.           ANTAKYA: ''Armutlu'da 30 öğrenciye kırtasiye yardımı''      Armutlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Armutlu Mahallesi Muhtarlığı işbirliği ile yöredeki Mahmut Rende ve Mustafa Kemal Akbay İlköğretim okullarında okuyan ihtiyaç sahibi 30 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunuldu.           ATAYURT: ''Protokol üyeleri esnafı ziyaret etti''      Ahilik Kültürü Haftası ve Esnaf Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı (HESOB)Kadir Teksöz ile protokol üyeleri Ayakkabıcılar Çarşısını ziyaret ettiler.           HATAY: ''Arıtma tesisinin kokusu yeniden hortladı''      Kurulduğu günden bu yana yeri ve konumu dolayısıyla büyük tartışma konusu olan Antakya Belediyesi Arıtma tesisinden yayılan koku çevre mahalleleri yeniden rahatsız etmeye başladı.           SÖZ: ''BOP, gittiği yere kan ve gözyağı götürüyor''      Atatürkçü Düşünce Derneği Hatay Şubesi Başkanı Kezban Kuran, Büyük Ortadoğu Projesinin (BOP) gittiği yere kan ve gözyaşı götürdüğünü dile getirdi.           EXPRES: ''Filistin Büyükelçisinden Başkan Şanverdi'ye ziyaret''      Filistin Büyükelçisi Nabil Maarof araştırma ve incelemelerde bulunmak üzere bulunduğu Hatay'da Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi'yi ziyaret etti.
HATAY GAZATELERİNDE BUGÜN haberi 23 Eylül 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  28639 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HATAY GAZATELERİNDE BUGÜN haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 28639 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HATAY+GAZATELERİNDE+BUGÜN Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HATAY GAZATELERİNDE BUGÜN Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 16 Haziran 2024 Pazar 20:53 https://firmarehberim.com/haber/yerel/hatay-gazatelerinde-bugun--11910?id=11910&sayfa=4 #HATAY #GAZATELERİNDE #BUGÜN #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HATAYGAZATELERİNDE #GAZATELERİNDEBUGÜN #HATAYGAZATELERİNDEBUGÜN #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

GELENEKSEL SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

Samandağ Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 3. Samandağ Kitap Günleri 28 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında Hz. Hızır Parkı’nda gerçekleşecek.

İkan Alkan Düşyolu | 27 Ekim 2022 14:19
GÖKKUŞAĞI KOOPERATİFİ VE IŞIL’S CHOLATE GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

Başkanlığını Kıymet Elmas’ın yaptığı Cemal Gürsel Mah. Bahriye Üçok Cad. No: 15/C (Eski Sulama Birliğinin yeri) adresinde hizmete giren Yufka İmalatı, Kurutulmuş Meyve & Sebze, Yöresel Ürünler, Belçika çikolata imalat ve satışının yapılacağı tesisin açılışı siyaset ve iş dünyasından çok sayıda ismi bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Ekim 2022 21:08
Neyzenlerin tercihi ney ustası Cemil Kahiloğulları

Hatay'daki ney ustası Cemil Kahiloğulları, boğum aralığı, uzunluğu, sesi ve yapısıyla diğer kamışlardan farklı olan Hatay kamışından imal ettiği neylerin neyzenler tarafından daha fazla tercih edildiğini söyledi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 11 Ekim 2022 20:39
ASİ DEKOR 2.ŞUBESİYLE İSKENDERUNDA

Kaliteli hizmet ilkesiyle yola çıkıp, yıllar süren ciddi atılımlar sonucunda sektörde önemli faaliyetlere imza atan Asi Dekor İskenderun Karaağaç açtığı yeni şubesi ile gücüne güç kattı.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ekim 2022 20:28
TEKNOLOJİYE ULAŞABİLMENİN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL

Vatandaşların teknolojiye ulaşmasının kolaylaşması için cep telefonunda uygulanan 5.000 TL’lik taksit kısıtlamasının 15.000 TL olarak güncellenmesi gerektiğini belirten MOBİSAD Hatay İl Temsilcisi Ekrem Çetindağ, ilgili kurumlara seslenerek; gençlere, özellikle de üniversite çağına gelen gençlere 3 yılda bir ÖTV’siz cihaz alma hakkı tanınması gerektiğini söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ekim 2022 20:02
Nihat Mazmanoğlu HGC Başkanlığına Aday

Asi Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Mazman Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Mazmanoğlu, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ekim 2022 19:10
HGC BAŞKANI TEMİZYÜREK ADAYLIK AÇIKLAMASI

Değerli meslektaşlarım, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin 16 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştireceği Olağan Genel Kurulu’nda aday olmayacağımı ve yapılacak olan genel kurulun cemiyetimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyor, şimdiden seçilecek olan başkan, yönetim kurulu ve diğer kurullarda görev alacak olan meslektaşlarıma başarılar dilerim.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Ekim 2022 19:07
ATB Meclis Üyelerini Belirledi

Antakya Ticaret Borsası meclis üyeleri seçimi gerçekleştirildi.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ekim 2022 17:23
Tarım Kredi Kooperatif Toplantısı Yapıldı

Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında, Hatay Vali Yardımcıları Orhan Aktürk, Oğuzhan Bingöl Yusuf Turan, Onur Şan, Tarım Kredi Birlik A.Ş. Genel Müdürü Kadir Aydın, İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Çolakoğlu ve ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Ekim 2022 17:15
ATSO Toplantı Salonu Ceylan Ailesini Ağırladı

Geçtiğimiz günlerde Antakya Ticaret Ve Sanayi Odası meclis kararı ile toplantı salonuna adı verilen merhum hayırsever iş insanı Yusuf Ceylan’ın ailesi toplantı salonunu ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ekim 2022 17:02
Hatay Gazatelerinde Bugün Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatay Gazatelerinde Bugün için Sıkça Sorulan Sorular
Hatay Gazatelerinde Bugün En Gücel Haberler
Hatay Gazatelerinde Bugün Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatay Gazatelerinde Bugün Firma Rehberi Nerde?
Hatay Gazatelerinde Bugün Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatay Gazatelerinde Bugün Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatay Gazatelerinde Bugün En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatay Gazatelerinde Bugün Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatay Gazatelerinde Bugün İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatay Gazatelerinde Bugün Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatay Gazatelerinde Bugün Son Güncellemeleri Neler?
Hatay Gazatelerinde Bugün Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatay Gazatelerinde Bugün Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatay Gazatelerinde Bugün Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?