Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nden Vali Topaca’ya Teşekkür Ziyareti googlepng

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 6. Başkanlar Kurulu’nun ilimizde gerçekleştirilmesi için göstermiş olduğu hassasiyet ve verdiği destekler dolayısı ile Hatay Gazeteciler Cemiyeti, Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca’ya teşekkür ziyaretinde bulunarak plaket takdim etti.
Hatay+Gazeteciler+Cemiyeti’nden+Vali+Topaca’ya+Teşekkür+Ziyareti Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Valilik Abdurrahman Melek Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarete Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ve Cemiyet üyesi birçok gazeteci katıldı.Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin dört bir tarafından ilimize gelen gazetecilerin burada toplantı yapmasının kentimizin tanıtımı açısından çok olumlu katkıları olduğunu belirterek, ‘’Hatay’ın bu dönemde en çok ihtiyacı olan şey zihinlerdeki Hatay algısını düzeltmektir. Suriye’deki iç savaş yüzünden sanki Hatay da savaşın tam ortasındaymış gibi insanlarda bir algı var. Oysa Suriye’deki savaşın etkileri burada söz konusu bile değildir. Kentimiz güvenli bir şehirdir. Günün her saatinde istediğiniz yere çok rahat bir şekilde gidebilirsiniz. Suriye’nin sıfır noktasına kadar hiçbir sorun olmadan seyahat edebilirsiniz.  Ancak Türkiye’nin değişik şehirlerinden bu böyle gözükmüyor.’’ dedi.Bu algılıyı pozitif hale getirerek Hatay’da herhangi bir sorun olmadığını anlatacak programların hep birlikte yapılması gerektiğini ifade eden Sayın Topaca, ‘’Ben gidip geldiğim her yerde Hatay’da bir sorun olmadığını anlatıyorum. Hatay’ın sosyal, kültürel ve tarihi dokusu, doğal güzellikleri mutlaka gelinip görünmeye, incelenmeye değerdir. Sizlerden de bu tür çalışmalara destek olmanızı bekliyoruz. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 6. Başkanlar Kurulu’nun ilimizde gerçekleştirilmiş olması da bizim bu hedefimize uygundu. Onlara da gerekli mesajları verdik. Öyle tahmin ediyorum ki gittikleri zaman Hatay’la ilgili olumlu düşüncelerini hem anlattılar hem de yazdılar.’’ şeklinde konuştu.Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ise Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 6. Başkanlar Kurulu’nu Hatay ile ilgili algıyı yıkmak için düzenlediklerini belirterek, ‘’Bunu planlarken yapabilir miyiz, altından kalkabilir miyiz diye kaygılarımız vardı. Bu konuda sizi ziyaret ettiğimde bize çok büyük cesaret verdiniz. İlimizin de böyle bir şeye ihtiyacı olduğunu biliyorduk. Bu sebeple elimizi taşın altına koyduk. Sadece ilimizin yöneticilerinin değil, sivil toplum kuruluşlarının da kentimizin tanıtılmasına katkı sağlaması gerektiğini biliyoruz. Biz cemiyetimiz olarak sizlerin de katkıları ile güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptığımıza inanıyoruz. Türkiye’deki tüm illerde ilimizin hoşgörü ortamından ve güzelliklerinden bahsedildi, bundan gurur duyduk. Bu organizasyonu düzenlenmemizde bize cesaret verdiğiniz ve Konfederasyonumuzu ağırlamamızda bize öncülük ettiğiniz için Hatay Gazeteciler Cemiyeti adına size teşekkür ediyorum.’’ dedi.
Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nden Vali Topaca’ya Teşekkür Ziyareti haberi 14 Nisan 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hasbahçe Restaurant Nargile Cafe adına Hatay / Antakya muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından  318 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nden Vali Topaca’ya Teşekkür Ziyareti haberi, Hatay Antakya Yerel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 318 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Hatay+Gazeteciler+Cemiyeti’nden+Vali+Topaca’ya+Teşekkür+Ziyareti Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nden Vali Topaca’ya Teşekkür Ziyareti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nden Vali Topaca’ya Teşekkür Ziyareti için Sıkça Sorulan Sorular
Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nden Vali Topaca’ya Teşekkür Ziyareti En Gücel Haberler
Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nden Vali Topaca’ya Teşekkür Ziyareti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nden Vali Topaca’ya Teşekkür Ziyareti Firma Rehberi Nerde?
Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nden Vali Topaca’ya Teşekkür Ziyareti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nden Vali Topaca’ya Teşekkür Ziyareti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nden Vali Topaca’ya Teşekkür Ziyareti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nden Vali Topaca’ya Teşekkür Ziyareti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nden Vali Topaca’ya Teşekkür Ziyareti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nden Vali Topaca’ya Teşekkür Ziyareti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nden Vali Topaca’ya Teşekkür Ziyareti Son Güncellemeleri Neler?
Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nden Vali Topaca’ya Teşekkür Ziyareti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nden Vali Topaca’ya Teşekkür Ziyareti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nden Vali Topaca’ya Teşekkür Ziyareti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?