''HATAY, SANAYİ VE TURİZM GELECEĞİNİ KONUŞUYOR'' googlepng

SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI MÜSTEŞARI BOĞA: ''TÜRKİYE'NİN HER ŞEHRİNİN ÖNEMLİ POTANSİYELİ VAR, ÖNEMLİ OLAN BU POTANSİYELİ İYİ DEĞERLENDİRMEK''
+#39;+#39;HATAY,+SANAYİ+VE+TURİZM+GELECEĞİNİ+KONUŞUYOR+#39;+#39; Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ali Boğa, ''Türkiye'nin her şehrinin önemli potansiyeli var, önemli olan bu potansiyeli iyi değerlendirmek'' dedi.      Boğa, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından düzenlenen ''Hatay, Sanayi ve Turizm Geleceğini Konuşuyor'' konu panelde, Hatay'ın sanayi yapılanması ve turizm potansiyelini ele alacaklarını söyledi.      Görevlerinin, organize sanayi bölgelerinin ve küçük sanayi sitelerinin eksikliklerine, sorunlarına çözüm bulmaya çalışmak olduğunu belirten Boğa, şöyle konuştu:      ''Hatay'ın elinde çok önemli fırsatlar var, en önemlisi Suriye gibi bir şans var elinde. Eskiden bu yoktu. Şimdi komşularla arasında sıfır sorun var. Bu da ticaretimize yansıdı. Vizenin de kalkmasıyla aktiviteleri artırdı. Hafta sonları Suriye ile komşu olan illerimiz dolup taşıyor. Hatta turizm açısından Antakya'nın diğer illere oranla daha şanslı olduğunu düşünüyorum. Türkiye'nin her şehrinin önemli potansiyelleri var, önemli olan bu potansiyelleri iyi değerlendirmek. İnsanların birbirleriyle işbirliği, sinerji içerisinde olması gerekiyor. Ben Hatay'da bu sinerjiyi görüyorum.''      Boğa, sınır kapılarının da bu açıdan önem taşıdığını ifade ederek, ''Gümrük kapılarımız ne kadar rahat olursa, ticaret bir o kadar daha çok olur'' diye konuştu.      ATSO Başkanı Hikmet Çinçin de, bölgenin sanayi ve ticaret yapısı hakkında slayt gösterisi eşliğinde bilgi verdi.      Panelde ayrıca, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Osman Murat Süslü, Gümrükler Genel Müdür Yardımcısı Remzi Akçin de sunum yaptı.      Toplantıya, Hatay Vali Yardımcısı Akgün Corav, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye başkanları ve davetliler katıldı. 
''HATAY, SANAYİ VE TURİZM GELECEĞİNİ KONUŞUYOR'' haberi 06 Kasım 2010 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  22032 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
''HATAY, SANAYİ VE TURİZM GELECEĞİNİ KONUŞUYOR'' haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 22032 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
+#39;+#39;HATAY,+SANAYİ+VE+TURİZM+GELECEĞİNİ+KONUŞUYOR+#39;+#39; Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Medeniyetler Korosu Seçmeleri 15 Ocak’ta Yapılacak

Özelde Şehrimizin genelde Ülkemizin gururu olan Antakya Medeniyetler Korosu yeni dönemde bünyesine katacak gönüllü,seyahat engeli olmayan yetenekli sesler ve müzisyenler arıyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 13:49
Antakya Ticaret Borsası Kıbrıs Ziyareti

Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloglu, Meclis Başkanı Ünal Çolakoğlu ve Meclis Üyeleri, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a ikili görüşme yapmak üzere makamında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 13:10
HATAY’DA BİR İLK Çocuk Nöroloji Kliniği Açıldı

Çocuk Nörolojisi Doçent Doktoru Yılmaz Akbaş'ın, çocuk nöroloji kliniği Antakya'da hizmete açıldı. Serinyol Mahallesinde bulunan kliniğin açılışında meslektaşları, Doç. Dr. Yılmaz Akbaş'ın önemli gününde yanında yer aldılar. Meslektaşları, gerçekleşen kurdele kesiminin ardından Yılmaz Akbaş'a başarı dileklerinde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 12:57
Kış Çayının Tamda Zamanı

Havaların soğuması ile birlikte artış yaşanan Grip ve Nezle için doğal zırh olarak bilinen kış çayının tamda zamanı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 19:30
By Hakan Çankır Kuyumculuk Açıldı

Hatay’ın tanınmış simalarından Hakan Çankır’ın işletmeciliğini yaptığı “By Hakan Çankır Kuyumculuk” Antakya’da hizmete başladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:41
YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATININ YÜZDE 49’U AKDENİZ’DEN

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Gürüz, Türkiye geneli sektör ihracatının ekim ayında 239,2 milyon dolara ulaştığını, Birlik olarak bu performansa yüzde 49 oranında destek verdiklerini açıkladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:14
HATAYSPOR KADIN TAKIMINI DESTEKLEYECEK

Yıllardır Hatayspor’u iç saha ve deplasman maçlarında yalnız bırakmayan Hatayspor Taraftarlar Derneği ve Hatay 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği, Dünya Kupası arası olması dolayısıyla bu defa Hatayspor Kadın takımını destekleyecek.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:28
HGC İskenderun Temsilciliği Hizmete Girdi

Hatay Gazeteciler Cemiyetinin İskenderun Temsilciliği yoğun bir katılım ile hizmete girdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 26 Kasım 2022 15:53
&Amp;#39;&Amp;#39;Hatay, Sanayi Ve Turizm Geleceğini Konuşuyor&Amp;#39;&Amp;#39; Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
&Amp;#39;&Amp;#39;Hatay, Sanayi Ve Turizm Geleceğini Konuşuyor&Amp;#39;&Amp;#39; için Sıkça Sorulan Sorular
&Amp;#39;&Amp;#39;Hatay, Sanayi Ve Turizm Geleceğini Konuşuyor&Amp;#39;&Amp;#39; En Gücel Haberler
&Amp;#39;&Amp;#39;Hatay, Sanayi Ve Turizm Geleceğini Konuşuyor&Amp;#39;&Amp;#39; Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
&Amp;#39;&Amp;#39;Hatay, Sanayi Ve Turizm Geleceğini Konuşuyor&Amp;#39;&Amp;#39; Firma Rehberi Nerde?
&Amp;#39;&Amp;#39;Hatay, Sanayi Ve Turizm Geleceğini Konuşuyor&Amp;#39;&Amp;#39; Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
&Amp;#39;&Amp;#39;Hatay, Sanayi Ve Turizm Geleceğini Konuşuyor&Amp;#39;&Amp;#39; Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
&Amp;#39;&Amp;#39;Hatay, Sanayi Ve Turizm Geleceğini Konuşuyor&Amp;#39;&Amp;#39; En Popüler Haber Listesi Nerede?
&Amp;#39;&Amp;#39;Hatay, Sanayi Ve Turizm Geleceğini Konuşuyor&Amp;#39;&Amp;#39; Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
&Amp;#39;&Amp;#39;Hatay, Sanayi Ve Turizm Geleceğini Konuşuyor&Amp;#39;&Amp;#39; İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
&Amp;#39;&Amp;#39;Hatay, Sanayi Ve Turizm Geleceğini Konuşuyor&Amp;#39;&Amp;#39; Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
&Amp;#39;&Amp;#39;Hatay, Sanayi Ve Turizm Geleceğini Konuşuyor&Amp;#39;&Amp;#39; Son Güncellemeleri Neler?
&Amp;#39;&Amp;#39;Hatay, Sanayi Ve Turizm Geleceğini Konuşuyor&Amp;#39;&Amp;#39; Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
&Amp;#39;&Amp;#39;Hatay, Sanayi Ve Turizm Geleceğini Konuşuyor&Amp;#39;&Amp;#39; Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
&Amp;#39;&Amp;#39;Hatay, Sanayi Ve Turizm Geleceğini Konuşuyor&Amp;#39;&Amp;#39; Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?