HATAY SOSYAL DERNEKLER YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU googlepng

Hatay Dernekler Platformu bu yıl yapılan seçim sonucunda yönetim kurulu başkanılığına Harbiye Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Yusuf Ceylan getirildi.
HATAY+SOSYAL+DERNEKLER+YENİ+YÖNETİMİ+BELLİ+OLDU+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Ceylan, yeni yönetim kurulu ile Hatay Gazeteciler Cemiyeti'nde (HGC) düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, platformun 2006 yılında kurulmuş olup köy, mahalle, belde, ilçe dernekleri ve vakıfların birleşmesinden oluştuğunu ifade etti.                          Platformun 13 üyeyle başladığını şu anda 64 derneğin platforma üye olduğunu belirten Ceylan şunları kaydetti:      ''Bu birlikteliğin amaçları, sosyal dernekler arasındaki birlik ve beraberliği sağlamak, yanlışın karşısında doğrunun arkasında yer almak, toplumsal barışa katkıda bulunmak, örgütlü bir toplum olmak ve derneklerimizin sorunlarını el birliğiyle çözmek yeni projeler hazırlamaktır. İlimizde yapılan hizmetlerde iktidarın, muhalefetin, işi adamlarının, sivil toplum örgütlerinin birlikte hareket etmelerini sağlamak, toplumsal barışta dünya birincisi olan ilimizde, hizmet adına siyasal barışı da sağlamaktır.''        Platformun Başkan Yardımcılığına getirilen Musevi Cemaati Vakfı Başkanı Şaul Cennudioğlu ise platformda yer almaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, ''Yönetim kurulunun beni kendilerinden biri olarak gördüler ve ayırmadılar. Ben de her zaman platformun başarısı için çalışacağım'' dedi.      Platformun Başkan Yardımcıları, Gökhan Gürsoy, Şaul Cennudioğlu, Mehmet Yalçın, Mehmet Ziya Tuncer olurken, Genel Sekreteri de Kerim Gençoğlu oldu.
HATAY SOSYAL DERNEKLER YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU haberi 26 Temmuz 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  7823 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HATAY SOSYAL DERNEKLER YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 7823 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HATAY+SOSYAL+DERNEKLER+YENİ+YÖNETİMİ+BELLİ+OLDU+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HATAY SOSYAL DERNEKLER YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 21 Mayıs 2024 Salı 11:40 https://firmarehberim.com/haber/yerel/hatay-sosyal-dernekler-yeni-yonetimi-belli-oldu--8998?id=8998&sayfa=9 #HATAY #SOSYAL #DERNEKLER #YENİ #YÖNETİMİ #BELLİ #OLDU #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HATAYSOSYAL #SOSYALDERNEKLER #DERNEKLER #YENİ #YENİYÖNETİMİ #YÖNETİMİBELLİ #BELLİOLDU #HATAYSOSYALDERNEKLERYENİYÖNETİMİBELLİOLDU #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

TEKSÖZ’DEN HGC İSKENDERUN TEMSİLCİLİĞİ’NE ZİYARET

TESK Yönetim Kurulu Üyesi Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, HESOB Başkan Vekili ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Nurettin Tabaş, diğer oda Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliğini ziyaret ettiler.

Nejla Çetinoğlu | 30 Nisan 2022 15:08
TEKSÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

TESK Yönetim Kurulu Üyesi Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 30 Nisan 2022 15:03
BAYRAM VE SORUMLULUKLARIMIZ

Yeni bir bayramı daha idrak edeceğiz. Rabbim bu Ramazan Bayramı’nı yeryüzünün her coğrafyasında huzura ve mutluluğa vesile kılsın. İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşları, yerini sevince bıraksın.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 30 Nisan 2022 14:42
HGC BAŞKANI TEMİZYÜREK’İN BAYRAM MESAJI

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek, 4 Mayıs’ta kutlanacak olan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 30 Nisan 2022 14:04
Bu Görüntü Antakya ya Yakışmıyor

Hatay’ın Merkez ilçesi Antakya’da yıkılan vakıf İşhanı’nın bulunduğu alanda yer alan kötü görüntü Hatay’a ve Antakya’ya yakışmıyor.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 09 Nisan 2022 14:18
ATSO DAN MAZMAN MEDYA YA ZİYARET

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, ve yönetim kurulu üyeleri MAZMAN Medyaya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 14:08
Türkiye Ticaret Merkezi’nin Şikago Tanıtım Toplantıs

Ticaret Bakanlığı destekleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin katkılarıyla ile hayata geçen Türk sanayiini, tacirini ve Türk ürünlerini yurtdışı pazarına taşımak için atılan ilk adımı olan “Türkiye Ticaret Merkezi’nin Şikago” Tanıtım Toplantısına hoşgeldiniz.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 13:50
Başkan teksöz den Başkan savaş a Ziyaret

Hatay Esnaf Odaları Birliği Başkanı A.Kadir Teksöz den Başkan Doç.Dr.Lütfü Savaş’a ziyaret.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 13:34
Bayram Öncesi Kötü Haber

Akaryakıt fiyatlarına art arda gelen zamların ardından şehirlerarası otobüs bilet fiyatları da yükseldi. Birkaç ay öncesinde Hatay -İstanbul arası otobüs yolculuğu için ortalama 300 TL civarında olan biletler şimdi 550-600 TL’ye çıktı.

Nejla Çetinoğlu | 09 Nisan 2022 13:17
Hatay’ın Temiz Hava Eylem Planı Güncellendi

Şehirlerde hava kalitesinin iyileştirilmesi ve kamuoyu farkındalığının artırılması projesi City Air ile Hatay’ın temiz hava eylem planı güncellendi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 09 Nisan 2022 13:11
Hatay Sosyal Dernekler Yeni Yönetimi Belli Oldu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatay Sosyal Dernekler Yeni Yönetimi Belli Oldu için Sıkça Sorulan Sorular
Hatay Sosyal Dernekler Yeni Yönetimi Belli Oldu En Gücel Haberler
Hatay Sosyal Dernekler Yeni Yönetimi Belli Oldu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatay Sosyal Dernekler Yeni Yönetimi Belli Oldu Firma Rehberi Nerde?
Hatay Sosyal Dernekler Yeni Yönetimi Belli Oldu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatay Sosyal Dernekler Yeni Yönetimi Belli Oldu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatay Sosyal Dernekler Yeni Yönetimi Belli Oldu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatay Sosyal Dernekler Yeni Yönetimi Belli Oldu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatay Sosyal Dernekler Yeni Yönetimi Belli Oldu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatay Sosyal Dernekler Yeni Yönetimi Belli Oldu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatay Sosyal Dernekler Yeni Yönetimi Belli Oldu Son Güncellemeleri Neler?
Hatay Sosyal Dernekler Yeni Yönetimi Belli Oldu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatay Sosyal Dernekler Yeni Yönetimi Belli Oldu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatay Sosyal Dernekler Yeni Yönetimi Belli Oldu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?