HATODER'den Makam Ziyaretleri googlepng

HOTODER Derneği Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Fatih Altınöz ve Genel Sekreter Esen Vural ile birlikte  Defne İlçesi, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ufuk Değirmenci ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan’ı makamlarında ayrı ayrı ziyaret ettiler.

HATODER+#39;den+Makam+Ziyaretleri Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Ziyaretinde konuşma yapan Hatoder Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu şunlara  değindi; Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları konuşunda ilimiz genelinde son 4 yılda ciddi anlamda çalışmalar yapıldığına bu çalışmalarda dernek, kamu kurum ve kuruluşlarının ortak işbirliği içerisinde olduklarına değinerek, bu kurumların başında sağlık ve milli eğitim camiasının ön planda olduğuna değinerek hastaların sağlık kuruluşlarından almış oldukları hizmetin, ilgi ve alakanın oldukça memnuniyet veridi olduğuna dile getirdi.  Mevcut hastalarımız ve ailelerin en önemli sorunlarının başında ise her eğitim öğretim yılında hastaların okul dönemleri içerisinde sıkça rahatsızlanmaları sonucunda okul eğitimlerini istenilen düzeyde yapamadıkları ve bundan dolayı devamsızlıklarının ön planda olduğuna dikkat çeken Hatoder Genel Başkanı Kerimoğlu,  hastaların okul sorunlarına yönelik  Hatay Valimiz Sayın M.Celalettin Lekesiz’in geçmiş yıllarda Milli Eğitim Bakanlığı ile bu konu üzerinde görüşmeler yapmıştır, bu konuda hastaların okul dönemlerinde sizlerin de onlara destek olması katkı sağlaması hastaların okul hayatına tutunmalarına önemli katkı sağlayacaktır, dedi.Defne İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ufuk Değirmenci’de şöyle konuştu; ilçemiz genelinde iki özel hastane ve aile sağlık merkezleriyle tüm hasta ve hasta ailelerine en iyi hizmeti sunmak için elimizden geleni yapmaktayız. Talasemi ve orak hücre anemi hastalıkları konusunda ise bölgemizde devlet hastanesi olmadığı için tedavilerine bu yönde katkılarımız direk olarak bulunmamaktadır. Fakat aile sağlığı merkezlerimize evlilik için müracaat eden çiftler için ise talasemi ve orak hücre anemi hastalıkları konusunda çok ciddi danışmanlık hizmetleri vermekteyiz, dedi.Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan’da şunlara değindi; daha önce ki yıllardan talasemi ve orak hücre anemi hastalıkları için ilimiz genelinde yapılan çalışmaları gerek kamu kurum ve kuruluşları, gerekse dernek olarak sizlerin aracılığıyla yakinen takip etmekteyiz. Bizlerde milli eğitim camiası olarak hastalarımızın eğitim, öğretim dönemlerinde onlara sahip çıkmak okul eğitimlerinde onlara destek olmak ve bu konuların hassasiyetini göz önüne alarak onlara geçmişte olduğu gibi bundan sonrada destek olmak ve düzenli bir okul hayatı geçirmeleri için elimizden geleni  hep  birlikte  yapmak, karşılıklı istişaremizi sürdürmek hastalarımızın okul sorunlarını ortadan kaldırma  adına oldukça önemlidir, dedi.
HATODER'den Makam Ziyaretleri haberi 07 Ağustos 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  5775 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HATODER'den Makam Ziyaretleri haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 5775 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HATODER+#39;den+Makam+Ziyaretleri Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HATODERveamp;#39;den Makam Ziyaretleri Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 06:24 https://firmarehberim.com/haber/yerel/hatoderden-makam-ziyaretleri--19389 #HATODERveamp;#39;den #Makam #Ziyaretleri #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HATODERveamp;#39;denMakam #MakamZiyaretleri #HATODERveamp;#39;denMakamZiyaretleri #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Hatoder&Amp;#39;Den Makam Ziyaretleri Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatoder&Amp;#39;Den Makam Ziyaretleri için Sıkça Sorulan Sorular
Hatoder&Amp;#39;Den Makam Ziyaretleri En Gücel Haberler
Hatoder&Amp;#39;Den Makam Ziyaretleri Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatoder&Amp;#39;Den Makam Ziyaretleri Firma Rehberi Nerde?
Hatoder&Amp;#39;Den Makam Ziyaretleri Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatoder&Amp;#39;Den Makam Ziyaretleri Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatoder&Amp;#39;Den Makam Ziyaretleri En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatoder&Amp;#39;Den Makam Ziyaretleri Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatoder&Amp;#39;Den Makam Ziyaretleri İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatoder&Amp;#39;Den Makam Ziyaretleri Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatoder&Amp;#39;Den Makam Ziyaretleri Son Güncellemeleri Neler?
Hatoder&Amp;#39;Den Makam Ziyaretleri Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatoder&Amp;#39;Den Makam Ziyaretleri Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatoder&Amp;#39;Den Makam Ziyaretleri Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?