Hatoder'in Doğaka Destekli İş İmkanı Projesi Tamamlanmak Üzere googlepng

Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneğinin, geçtiğimiz 2013 yılı Aralık ayı içerisinde; Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansına sunmuş olduğu doğrudan faaliyet mali destek programı kapsamında mali destek almaya hak kazanan ‘’Hatay İli Talasemi ve Orak Hücre Anemisi Araştırma Raporu’’ projesi çalışmalarında projenin koordinatörlüğünü üstlenen  Hatoder Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu çalışmalar kapsamında Antakya, Defne, İskenderun, Samandağ, Reyhanlı, Altınözü, Dörtyol, Kırıkhan ve Hassa ilçelerinde proje çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.

Hatoder+#39;in+Doğaka+Destekli+İş+İmkanı+Projesi+Tamamlanmak+Üzere Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

   Hatoder Genel Başkanı Kerimoğlu konuşmasında şunlara yer verdi; genel olarak projemiz ilimiz genelinde ki talasemi ve orak hücre anemili hasta kişilerin eğitim, sosyal ve ekonomik durumları konusunda acil ve kritik öneme sahip bir rapor çalışması gerçekleştirmektir. Bizlerde dernek olarak buradan yola çıkarak Antakya, Defne, İskenderun, Samandağ, Reyhanlı, Altınözü, Dörtyol, Kırıkhan ve Hassa  ilçelerimizde ki hasta ailelerini farklı zamanlarda dernek yönetim kurulu ve görevli arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ederek hasta ailelerinin evlerinde  bir araya gelmelerini sağladık ve hastalarımızdan 16-40 yaş arlığında olan kişilere anketlerimizi bire bir yapma yolunu seçtik, ulaşamadığımız hastalarımıza özellikle hastane ortamlarında ulaşarak, derneğe davet ederek ve bazı hastalarımıza ise telefon üzerinden ulaşma yolunu seçerek anketlerimizi planladığımız zaman aralığı olan 45 gün içerisinde tamamlamış bulunmaktayız. Hastalarımızdan 16-40 yaş grubu aralığında yer alan hasta grubunun eğitim ve sosyal işlevsellik durumları, yapabilecekleri iş tipleri, çalışma ortamları ve şartları, sosyal güvenlik hakları, sosyal yardım haklarına dair kapsamlı bir araştırma raporu için yapılan anketler özellikle bu konuda görevli akademisyenler tarafından derlendikten sonra önemli ölçüde ilimiz adına bir yol haritası ortaya çıkmış olacaktır, dedi.Hatoder Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu; projenin 20 Şubat 2014 tarihinde başladığını ve 20 Mayıs 2014 tarihinde tamamlanacağını ve proje  kapsamında  hasta ve taşıyıcı gruplarına anket yapıldığını, bunun için DOĞAKA’nın mali katkısının 26.176.50 TL derneğin eş finansman olarak katkısının 2.908.50 TL. olmasıyla birlikte şuana kadar proje vergisi ve diğer dernek harcamaları olmak üzere ciddi anlamda mali giderlerle projeyi azim ve kararlılıkla sürdürmekteyiz. Diğer taraftan da projenin satın alma işlemleri, veri girişleri dernek yönetimi ve görevlendirdiği üyeler tarafından aralıksız sürdürülmekle birlikte, proje ortağı olan Hatay Halk Sağlığı Müdürlüğü ve iştirakçilerden İş-Kur İl Müdürlüğü ve SGK İl Müdürlüğü ile olan görüş alış verişlerimizde bu süreçler içerisinde yetkililerle sürdürülmüştür.Başkan Kerimoğlu sonuç olarak şunlara değindi; 4 Nisan 2014 tarihi itibariyle anket çalışmalarımız sonlandırılmış olup, ilerleyen günlerde kitap hazırlığı için proje ekibi ile son bir kez daha önümüzde ki hafta bir araya gelerek derlenen bilgileri masaya yatırıp hazırlıkların  son şeklini vermiş olacağız, dedi.            
Hatoder'in Doğaka Destekli İş İmkanı Projesi Tamamlanmak Üzere haberi 04 Nisan 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  4485 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Hatoder'in Doğaka Destekli İş İmkanı Projesi Tamamlanmak Üzere haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 4485 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Hatoder+#39;in+Doğaka+Destekli+İş+İmkanı+Projesi+Tamamlanmak+Üzere Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Hatoder&Amp;#39;In Doğaka Destekli İş İmkanı Projesi Tamamlanmak Üzere Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatoder&Amp;#39;In Doğaka Destekli İş İmkanı Projesi Tamamlanmak Üzere için Sıkça Sorulan Sorular
Hatoder&Amp;#39;In Doğaka Destekli İş İmkanı Projesi Tamamlanmak Üzere En Gücel Haberler
Hatoder&Amp;#39;In Doğaka Destekli İş İmkanı Projesi Tamamlanmak Üzere Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatoder&Amp;#39;In Doğaka Destekli İş İmkanı Projesi Tamamlanmak Üzere Firma Rehberi Nerde?
Hatoder&Amp;#39;In Doğaka Destekli İş İmkanı Projesi Tamamlanmak Üzere Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatoder&Amp;#39;In Doğaka Destekli İş İmkanı Projesi Tamamlanmak Üzere Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatoder&Amp;#39;In Doğaka Destekli İş İmkanı Projesi Tamamlanmak Üzere En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatoder&Amp;#39;In Doğaka Destekli İş İmkanı Projesi Tamamlanmak Üzere Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatoder&Amp;#39;In Doğaka Destekli İş İmkanı Projesi Tamamlanmak Üzere İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatoder&Amp;#39;In Doğaka Destekli İş İmkanı Projesi Tamamlanmak Üzere Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatoder&Amp;#39;In Doğaka Destekli İş İmkanı Projesi Tamamlanmak Üzere Son Güncellemeleri Neler?
Hatoder&Amp;#39;In Doğaka Destekli İş İmkanı Projesi Tamamlanmak Üzere Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatoder&Amp;#39;In Doğaka Destekli İş İmkanı Projesi Tamamlanmak Üzere Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatoder&Amp;#39;In Doğaka Destekli İş İmkanı Projesi Tamamlanmak Üzere Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?