HAYIRSEVER DOKTOR SAĞLAMTAŞ’I YALNIZ BIRAKMADI googlepng

<strong>Hayırsever doktor Aile Hekimi Serdal Kanuncu yaklaşık bir ay &ouml;nce felce yakalanan ve hi&ccedil;bir geliri olmyan Tekkebaşı Mahalle sakinlerinden 54 yaşındki Nihayet Sağlamtaş&rsquo;ı(&Ccedil;AVUŞ) ziyaret ederek daha kolay hareket etmesi i&ccedil;in kendisine bir tekerlikli sandalye hediye etti.&nbsp;</strong>
HAYIRSEVER+DOKTOR+SAĞLAMTAŞ’I+YALNIZ+BIRAKMADI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Ziyaret sırasında Kanuncu aile ile sohbet ederek moral vermeye çalıştı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Kanuncu:”Engelliler her zaman desteklenmelidir. Hepimiz birer engelli adayıyız. Engelli vatandaşların yanında olmalıyız. Özel birey sandalyesini göndererek bu güzelliğe destek veren Sevgili Hüseyin Can hocama sonsuz teşekkürler. Engeller paylasıldıkça azalır.”ifadelerini kullanırken sağ eli ve sağ ayağı felç olan Sağlamtaş ise:”Benim çocuklarım yok ama şimdi bir çok evladım olduğunu hissetim. Doktorumuza çok teşekkür ederim. Sağolsun taa nerelerden buraya kadar gelmiş. Kendisine sadece kendi adıma değil bütün insanlık adına çok teşekkür ederim.” Dedi.
HAYIRSEVER DOKTOR SAĞLAMTAŞ’I YALNIZ BIRAKMADI haberi 06 Ocak 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz f tarafından  316 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
Şehir
HAYIRSEVER DOKTOR SAĞLAMTAŞ’I YALNIZ BIRAKMADI haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 316 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HAYIRSEVER+DOKTOR+SAĞLAMTAŞ’I+YALNIZ+BIRAKMADI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HAYIRSEVER DOKTOR SAĞLAMTAŞ’I YALNIZ BIRAKMADI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 17:35 https://firmarehberim.com/haber/yerel/hayirsever-doktor-saglamtasi-yalniz-birakmadi--24120?id=24120&sayfa=3 #HAYIRSEVER #DOKTOR #SAĞLAMTAŞ’I #YALNIZ #BIRAKMADI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HAYIRSEVERDOKTOR #DOKTORSAĞLAMTAŞ’I #SAĞLAMTAŞ’IYALNIZ #YALNIZBIRAKMADI #HAYIRSEVERDOKTORSAĞLAMTAŞ’IYALNIZBIRAKMADI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Hayirsever Doktor Sağlamtaş’i Yalniz Birakmadi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hayirsever Doktor Sağlamtaş’i Yalniz Birakmadi için Sıkça Sorulan Sorular
Hayirsever Doktor Sağlamtaş’i Yalniz Birakmadi En Gücel Haberler
Hayirsever Doktor Sağlamtaş’i Yalniz Birakmadi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hayirsever Doktor Sağlamtaş’i Yalniz Birakmadi Firma Rehberi Nerde?
Hayirsever Doktor Sağlamtaş’i Yalniz Birakmadi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hayirsever Doktor Sağlamtaş’i Yalniz Birakmadi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hayirsever Doktor Sağlamtaş’i Yalniz Birakmadi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hayirsever Doktor Sağlamtaş’i Yalniz Birakmadi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hayirsever Doktor Sağlamtaş’i Yalniz Birakmadi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hayirsever Doktor Sağlamtaş’i Yalniz Birakmadi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hayirsever Doktor Sağlamtaş’i Yalniz Birakmadi Son Güncellemeleri Neler?
Hayirsever Doktor Sağlamtaş’i Yalniz Birakmadi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hayirsever Doktor Sağlamtaş’i Yalniz Birakmadi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hayirsever Doktor Sağlamtaş’i Yalniz Birakmadi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?