HGC Yönetimden Rektör Kaya’ya ziyaret googlepng

HGC Yönetim Kurulu’ndan Rektör Kaya’ya ziyaret

HGC+Yönetimden+Rektör+Kaya’ya+ziyaret Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanlığı tarafından ataması gerçekleştirilen ve Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlük görevine getirilen MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya’ya Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazeteciler hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Hatay’da görev yapan basın mensuplarını Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) yeni rektörlük binasında MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya karşıladı.Yeni görevine başlayan Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya’ya gerçekleştirilen ziyarette kısa bir konuşma yapan Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen; “Yeni rektörlük görevinize seçilmenizden dolayı sizleri kutluyorum. İlimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Memleketimizin içinden gelen, kendi evladı olarak Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü olmanızdan ayrıca onur ve gurur duyuyorum. Hatay Gazeteciler Cemiyeti olarak görevinizde başarılar diliyorum.” dedi. Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya; “Basın bizim için çok önemli bir araçtır. Toplumun üniversite ile kaynaşmasının, birbirine karşı bağlamı basın yoluyla gerçekleştiriliyor. Basın için bunlar önemlidir. Önerimiz geleceğimiz için hep beraber çalışmak ve üniversitemizi iyi anlatmaktır. Basına üniversite kapılarımız her zaman için açıktır. Gece gündüz her zaman birlikte çalışacağız. Bu memlekete hepimizin bir katkısı olması lazım. Biz üniversite olarak katkı sağlayacağız. Bizim eksiğimiz ve yanlışımız olursa bizleri bilgilendirmenizi öneririm. Bu bizim için çok önemlidir. İnşallah 4 yıllık süreç içerisinde elimizden geldiği kadar üniversitemizin Hatay’a katkısını sağlamak için her şeyi yapacağımızın herkesin bilmesini istiyorum. Gecemizi gündüzümüze katacağız. Bizleri ziyaret eden Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şahsında çalışan tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum.” dedi. Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Ahmet Yetişen yapılan ziyaret anısına yeni görevine başlayan Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya’ya Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni simgeleyen anı tabağı takdim etti. Murat MUTLU
HGC Yönetimden Rektör Kaya’ya ziyaret haberi 08 Aralık 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  5890 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HGC Yönetimden Rektör Kaya’ya ziyaret haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 5890 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HGC+Yönetimden+Rektör+Kaya’ya+ziyaret Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HGC Yönetimden Rektör Kaya’ya ziyaret Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 04 Mayıs 2024 Cumartesi 23:11 https://firmarehberim.com/haber/yerel/hgc-yonetimden-rektor-kayaya-ziyaret--20373?id=20373&sayfa=2 #HGC #Yönetimden #Rektör #Kaya’ya #ziyaret #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HGCYönetimden #Yönetimden #Rektör #RektörKaya’ya #Kaya’yaziyaret #HGCYönetimdenRektörKaya’yaziyaret #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Medeniyetler Korosu Seçmeleri 15 Ocak’ta Yapılacak

Özelde Şehrimizin genelde Ülkemizin gururu olan Antakya Medeniyetler Korosu yeni dönemde bünyesine katacak gönüllü,seyahat engeli olmayan yetenekli sesler ve müzisyenler arıyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 13:49
Antakya Ticaret Borsası Kıbrıs Ziyareti

Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloglu, Meclis Başkanı Ünal Çolakoğlu ve Meclis Üyeleri, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a ikili görüşme yapmak üzere makamında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 13:10
HATAY’DA BİR İLK Çocuk Nöroloji Kliniği Açıldı

Çocuk Nörolojisi Doçent Doktoru Yılmaz Akbaş'ın, çocuk nöroloji kliniği Antakya'da hizmete açıldı. Serinyol Mahallesinde bulunan kliniğin açılışında meslektaşları, Doç. Dr. Yılmaz Akbaş'ın önemli gününde yanında yer aldılar. Meslektaşları, gerçekleşen kurdele kesiminin ardından Yılmaz Akbaş'a başarı dileklerinde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 12:57
Kış Çayının Tamda Zamanı

Havaların soğuması ile birlikte artış yaşanan Grip ve Nezle için doğal zırh olarak bilinen kış çayının tamda zamanı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 19:30
By Hakan Çankır Kuyumculuk Açıldı

Hatay’ın tanınmış simalarından Hakan Çankır’ın işletmeciliğini yaptığı “By Hakan Çankır Kuyumculuk” Antakya’da hizmete başladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:41
YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATININ YÜZDE 49’U AKDENİZ’DEN

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Gürüz, Türkiye geneli sektör ihracatının ekim ayında 239,2 milyon dolara ulaştığını, Birlik olarak bu performansa yüzde 49 oranında destek verdiklerini açıkladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:14
HATAYSPOR KADIN TAKIMINI DESTEKLEYECEK

Yıllardır Hatayspor’u iç saha ve deplasman maçlarında yalnız bırakmayan Hatayspor Taraftarlar Derneği ve Hatay 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği, Dünya Kupası arası olması dolayısıyla bu defa Hatayspor Kadın takımını destekleyecek.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:28
HGC İskenderun Temsilciliği Hizmete Girdi

Hatay Gazeteciler Cemiyetinin İskenderun Temsilciliği yoğun bir katılım ile hizmete girdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 26 Kasım 2022 15:53
Hgc Yönetimden Rektör Kaya’Ya Ziyaret Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hgc Yönetimden Rektör Kaya’Ya Ziyaret için Sıkça Sorulan Sorular
Hgc Yönetimden Rektör Kaya’Ya Ziyaret En Gücel Haberler
Hgc Yönetimden Rektör Kaya’Ya Ziyaret Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hgc Yönetimden Rektör Kaya’Ya Ziyaret Firma Rehberi Nerde?
Hgc Yönetimden Rektör Kaya’Ya Ziyaret Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hgc Yönetimden Rektör Kaya’Ya Ziyaret Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hgc Yönetimden Rektör Kaya’Ya Ziyaret En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hgc Yönetimden Rektör Kaya’Ya Ziyaret Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hgc Yönetimden Rektör Kaya’Ya Ziyaret İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hgc Yönetimden Rektör Kaya’Ya Ziyaret Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hgc Yönetimden Rektör Kaya’Ya Ziyaret Son Güncellemeleri Neler?
Hgc Yönetimden Rektör Kaya’Ya Ziyaret Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hgc Yönetimden Rektör Kaya’Ya Ziyaret Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hgc Yönetimden Rektör Kaya’Ya Ziyaret Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?