İL EMNİYET MÜDÜRÜNÜN HESOP ZİYARETİ googlepng

HESOP Başkanı A.Kadir TEKSÖZ’ ü tebrik ziyaretine  Hatay İl Defterdarı   Mustafa AKDEMİR, HESOB Eski Birlik Başkanı Mustafa Kemal BULUT, Hatay İl Emniyet Müdürü Ali Doğan ULUDAĞ  hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
İL+EMNİYET+MÜDÜRÜNÜN+HESOP+ZİYARETİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Tebrik ziyaretinde HESOB Başkan Vekili Sabit AK, HESOB Başkan Vekili Aziz Fatih YILMAZ ve HESOB  Başkan Yardımcısı Abdulgani KİT’ de hazır bulundular.Hatay İl Defterdarı Mustafa AKDEMİR, HESOB  Başkanı Abdulkadir TEKSÖZ’ e  Tebrik ziyaretinde bulunarak hayırlı olsun dileklerinde  bulundu.Esnafın Vergi ile ilgili sıkıntı ve sorunları istişare edildi.     Ayrıca, HESOB Eski Birlik Başkanlarından Mustafa Kemal BULUT’ da  Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir TEKSÖZ’ e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak   HESOB Başkanlık  görevini layığıyla yerine getirdiğinden  dolayı başarılarının devamını  diledi.   HESOB Başkanı Sayın TEKSÖZ’ de tebrik ziyaretinden dolayı öncelikle Hatay İl Defterdarı Mustafa AKDEMİR’ e Hatay ESOB Eski  Birlik Başkanı Mustafa Kemal BULUT’ a teşekkür etti.  İl Emniyet Müdürü  Ali Doğan ULUDAĞ’ da HESOB Başkanı TEKSÖZ’ e  tebrik ziyaretinde bulundu. Olağan Genel Kurulda Güven tazeleyerek yeniden seçilen HESOB Başkanı Abdulkadir TEKSÖZ’ e  hayırlı olsun dileklerinde bulunarak öncelikle şahsına ve Yönetim Kurulu Üyelerine ve Esnaf Teşkilatına Başkanlığının hayırlı olmasını ve başarılarının devamını dileyerek; Trafik düzenlemelerinden, Uygulanan ve uygulanacak  projeler hakkında istişare Yapıldı. HESOB Başkanı Abdulkadir  TEKSÖZ’ de Hatay il Emniyet Müdürü Ali Doğan ULUDAĞ’ ın tebrik ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek İlimizin Güvenliği ve huzuru için sağlanan, alınan ve alınacak güvenlik tedbirlerinden dolayı Hatay Esnafı Adına, öncelikle Şahsına ve Emniyet Teşkilatına Yakın İlgi ve Alakalarından dolayı teşekkür etti.
İL EMNİYET MÜDÜRÜNÜN HESOP ZİYARETİ haberi 08 Mayıs 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  4657 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
İL EMNİYET MÜDÜRÜNÜN HESOP ZİYARETİ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 4657 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
İL+EMNİYET+MÜDÜRÜNÜN+HESOP+ZİYARETİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
İL EMNİYET MÜDÜRÜNÜN HESOP ZİYARETİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 10 Haziran 2024 Pazartesi 00:01 https://firmarehberim.com/haber/yerel/il-emniyet-mudurunun-hesop-ziyareti-18638?id=18638&sayfa=3 #İL #EMNİYET #MÜDÜRÜNÜN #HESOP #ZİYARETİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #İLEMNİYET #EMNİYETMÜDÜRÜNÜN #MÜDÜRÜNÜNHESOP #HESOP #ZİYARETİ #İLEMNİYETMÜDÜRÜNÜNHESOPZİYARETİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
İl Emniyet Müdürünün Hesop Ziyareti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
İl Emniyet Müdürünün Hesop Ziyareti için Sıkça Sorulan Sorular
İl Emniyet Müdürünün Hesop Ziyareti En Gücel Haberler
İl Emniyet Müdürünün Hesop Ziyareti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
İl Emniyet Müdürünün Hesop Ziyareti Firma Rehberi Nerde?
İl Emniyet Müdürünün Hesop Ziyareti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
İl Emniyet Müdürünün Hesop Ziyareti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
İl Emniyet Müdürünün Hesop Ziyareti En Popüler Haber Listesi Nerede?
İl Emniyet Müdürünün Hesop Ziyareti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
İl Emniyet Müdürünün Hesop Ziyareti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
İl Emniyet Müdürünün Hesop Ziyareti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
İl Emniyet Müdürünün Hesop Ziyareti Son Güncellemeleri Neler?
İl Emniyet Müdürünün Hesop Ziyareti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
İl Emniyet Müdürünün Hesop Ziyareti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
İl Emniyet Müdürünün Hesop Ziyareti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?