İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Kırıkhan da Yapıldı googlepng

İlİdare Şube Başkanları Toplantısı Vali Lekesiz’in başkanlığında  Kırıkhan ilçemizde bulunan Gölbaşı Gölü’ndeki adada gerçekleştirildi.
İl+İdare+Şube+Başkanları+Toplantısı+Kırıkhan+da+Yapıldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Hatay İl Koordinatörlüğü'nün evsahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hasan Koçyiğit, Kırıkhan Kaymakamı Hakkı Uyumaz, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İl İdare Şube Başkanları ile Adalar ve Gölbaşı mahallesi muhtarları katıldı.  Vali Lekesiz, milletimizin; insanlık tarihinde örnek alınan pek çok başarıya imza atmış büyük bir millet olduğunu ifade ederek, “Biz, ülkemize yine güzel hizmetler vermeye, örnek alınan bir devlet ve millet olmaya devam edeceğiz. Bu da dilek ve temennilerle değil işimizi iyi yapmakla olur. Herkes işini iyi yapacak ki bu temenniler bir bir hayata geçebilsin.” dedi. Geleceğimizin bugünümüzden daha güçlü olabilmesi için geçmiş yönelimli değil gelecek yönelimli bir çalışma anlayışıyla hareket edilmesi, geleceğin iyi planlanması gerektiğini ifade eden Lekesiz, “Bu çerçevede, Hatay İli Tarım ve Kırsal Kalkınma Stratejik Planı, Turizm Stratejisi ve Eylem Planı, Lojistik Master Planı hazırladık. Her ay düzenlenen toplantılarda söz konusu eylem planlarının somut sonuçları paylaşılıyor.” dedi.    Hatay İli Tarım ve Kırsal Kalkınma Stratejik Planı dahilinde 626 faaliyetin yer aldığını da hatırlatan Lekesiz,  “İl genelinde, tamamı ihracata yönelik, dünya pazarlarının aradığı kalitede ürünler veren 1000 adet yeni meyve bahçesi kuruldu. Bunun gibi yaklaşık 670 projemiz var. Hedefimiz, Ortadoğu’nun tarım ve ticaret üssü olmak. Her birimizin bu çalışması ve çabası, ilimizin sahip olduğu potansiyelin zenginliğe dönüştürülmesine, insanımızın gelecekte daha mutlu ve müreffeh yaşamasına hizmet edecektir. Bunun yolu; birliğimizin, beraberliğimizin kıymetini bilip, bir gelecek tasavvuru ile çocuklarımız için taş üstüne taş koymaktan geçer. Bu vesile ile, insanımıza verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.” diye konuştu.Daha sonra; Gölbaşı Gölü’ndeki adanın, ilimiz ve ilçemiz turizmine kazandırılması, bölgeye canlılık ve hareket getirilmesi amacıyla hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar paylaşıldı. Bu kapsamda; bölgede Tabiat Parkı kurulması, karabalık, yılanbalığı ve alabalık açısından zengin olan gölde, balıkçılığın yaygınlaştırılması, su sporları yapılması ve bölge halkına yönelik olarak balıkçılık kursları düzenlenmesi hedefleniyor.Toplantıda ayrıca, Başpınar  Mahallesi başta olmak üzere Gölbaşı ve Adalar Mahallesi'nde yapılması planlanan sağlık hizmetlerinden tarım ve turizm hizmetlerine, sportif aktivitelerden mesleki eğitim kurslarına kadar, İl İdare Şube Başkanları kendi görev ve sorumluluk alanına giren çalışmalar hakkında bilgi vererek, görüş alışverişinde bulundular.  
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Kırıkhan da Yapıldı haberi 31 Mayıs 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  10974 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Kırıkhan da Yapıldı haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 10974 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
İl+İdare+Şube+Başkanları+Toplantısı+Kırıkhan+da+Yapıldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Kırıkhan da Yapıldı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 19 Mayıs 2024 Pazar 18:10 https://firmarehberim.com/haber/yerel/il-idare-sube-baskanlari-toplantisi-kirikhan-da-yapildi--18864?id=18864&sayfa=3 #İl #İdare #Şube #Başkanları #Toplantısı #Kırıkhan #da #Yapıldı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #İlİdare #İdareŞube #ŞubeBaşkanları #BaşkanlarıToplantısı #Toplantısı #Kırıkhan #Kırıkhanda #da #Yapıldı #İlİdareŞubeBaşkanlarıToplantısıKırıkhandaYapıldı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Kırıkhan Da Yapıldı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Kırıkhan Da Yapıldı için Sıkça Sorulan Sorular
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Kırıkhan Da Yapıldı En Gücel Haberler
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Kırıkhan Da Yapıldı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Kırıkhan Da Yapıldı Firma Rehberi Nerde?
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Kırıkhan Da Yapıldı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Kırıkhan Da Yapıldı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Kırıkhan Da Yapıldı En Popüler Haber Listesi Nerede?
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Kırıkhan Da Yapıldı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Kırıkhan Da Yapıldı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Kırıkhan Da Yapıldı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Kırıkhan Da Yapıldı Son Güncellemeleri Neler?
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Kırıkhan Da Yapıldı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Kırıkhan Da Yapıldı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Kırıkhan Da Yapıldı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?