İL İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI googlepng

Vali Mehmet Celalettin Lekesiz, seferberlik anlayışı içerisinde vatandaşlara en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirtti.
İL+İDARE+ŞUBE+BAŞKANLARI+TOPLANTISI+YAPILDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Lekesiz, Kültür Merkezi'nde düzenlenen '7İl İdare Şube Başkanları Toplantısı''nda yaptığı konuşmada, başarılı bir yılı geride bıraktıklarını söyledi.      Eğitimden sağlığa her alanda hummalı bir şekilde çalışmaların devam ettiğini ifade eden Lekesiz, köyü, beldesi ve ilçesiyle kentin bir şantiye görünümünde olduğunu kaydetti.      İnsanın mutluluğunu esas aldıklarını ve bu kapsamda çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Lekesiz, ''Seferberlik anlayışı içerisinde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Tarihi ve doğal güzellikleriyle önemli bir yer olan kentimizde başarı çıtasını daha da yükseklere taşımak için koordineli bir şekilde mücadele ediyoruz'' diye konuştu.      Lekesiz, katılımlı, hesap verilebilir, saydam bir yönetim anlayışıyla kentin kalkınması, daha iyi noktalara gelebilmesi için el birliğiyle çalışılması gerektiğini söyledi.      Toplantıda İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç da, geçen yıl yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.           -SUÇLARIN AYDINLATILMASINDA ARTIŞ -           Bin 654'ü il merkezinde olmak üzere toplam 3 bin 473 personelle vatandaşın huzur ve güvenliğinin tesisi için çaba gösterdiklerini vurgulayan Kılıç, kentte 2009 yılında 10 bin 35, geçtiğimiz yıl da 16 bin 348 asayiş olayının meydana geldiğini söyledi.      Suçların aydınlatılmasında geçtiğimiz yıl bir önceki yıla göre yüzde 56,50 artış sağlandığını ifade eden Kılıç, şöyle devam etti:      ''Geçen yıl kentimizde 21 cinayet, 17 öldürmeye teşebbüs olayı meydana gelmiş ve bunların tamamı aydınlatıldı. 2010 yılında 638 intihara teşebbüs, 770 kayıp şahıs olayı yaşanmış ve kayıplardan 39'unun aranmasına devam edilmektedir. İl genelinde 2 bin 657 kasten yaralama olayı meydana geldi. KOM şubesi tarafından geçen yıl 2 bin 320 operasyon gerçekleştirildi. Suç ve suçlularla mücadelede daha önceki yıllarda olduğu gibi bu senede kararlılıkla mücadele edeceğiz''      Kentte 2009 yılında 37, geçen yıl ise 19 ölümü kaza meydana geldiğini belirten Kılıç, toplam trafik kazalarında yüzde 11,24'lük artış olduğunu söyledi.      Suç ve suçlularla mücadelenin yanı sıra yürüttükleri 18 sosyal sorumluluk projesiyle de vatandaşlarla işbirliği içerisinde olduklarını kaydeden Kılıç, okul önlerinde de öğrencilerin güvenli bir şekilde eğitimine devam etmesini sağlamak amacıyla 23 ekip ve 123 personelle ''Güvenli Okul-Güvenli Eğitim'' uygulamasını yürüttüklerini ifade etti.      Kılıç, yılda çalışmalarının artarak devam edeceğini, vatandaşlarla işbirliği içerisinde kentin huzur ve güveninin tesisi için etkili bir çalışma yürüteceklerini söyledi.      Toplantıya, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, kurum müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile muhtarlar katıldı.      
İL İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI haberi 15 Şubat 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  14039 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
İL İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 14039 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
İL+İDARE+ŞUBE+BAŞKANLARI+TOPLANTISI+YAPILDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
İL İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 19 Mart 2024 Salı 08:59 https://firmarehberim.com/haber/yerel/il-idare-sube-baskanlari-toplantisi-yapildi--3364 #İL #İDARE #ŞUBE #BAŞKANLARI #TOPLANTISI #YAPILDI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #İLİDARE #İDAREŞUBE #ŞUBEBAŞKANLARI #BAŞKANLARITOPLANTISI #TOPLANTISIYAPILDI #İLİDAREŞUBEBAŞKANLARITOPLANTISIYAPILDI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
İl İdare Şube Başkanlari Toplantisi Yapildi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
İl İdare Şube Başkanlari Toplantisi Yapildi için Sıkça Sorulan Sorular
İl İdare Şube Başkanlari Toplantisi Yapildi En Gücel Haberler
İl İdare Şube Başkanlari Toplantisi Yapildi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
İl İdare Şube Başkanlari Toplantisi Yapildi Firma Rehberi Nerde?
İl İdare Şube Başkanlari Toplantisi Yapildi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
İl İdare Şube Başkanlari Toplantisi Yapildi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
İl İdare Şube Başkanlari Toplantisi Yapildi En Popüler Haber Listesi Nerede?
İl İdare Şube Başkanlari Toplantisi Yapildi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
İl İdare Şube Başkanlari Toplantisi Yapildi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
İl İdare Şube Başkanlari Toplantisi Yapildi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
İl İdare Şube Başkanlari Toplantisi Yapildi Son Güncellemeleri Neler?
İl İdare Şube Başkanlari Toplantisi Yapildi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
İl İdare Şube Başkanlari Toplantisi Yapildi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
İl İdare Şube Başkanlari Toplantisi Yapildi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?