İşçinin Haklarını Gasp Ettiler googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(34, 34, 34); font-family:verdana,geneva,sans-serif; font-size:15px">İSDEMİR hisse sahipleri hisselerinin kendi adlarına aldıktan sonra İSDEMİR A.Ş. hakkında yeniden &lsquo;Bedelli kar paylarının artırılması, Kar payı dağılımına itiraz&rsquo; hakkında iki dava a&ccedil;tılar.</span>
İşçinin+Haklarını+Gasp+Ettiler Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

İskenderun Ticaret Mahkemesinde açılan davaya İSÇEİD Başkanı Bayram Özarslan ve hisse sahiplerinin yanı sıra Av. Bülent Akbay da katıldı. Dava usul eksikliği yüzünden 29 Ocak 2016 yılına ertelendi. Davanın tek hâkim değil ancak heyet halinde görüleceği açıklandı.İskenderun adliyesi önünde bir açıklama yapan İskenderun Demir Çelik Çalışan ve Emeklileri Derneği Başkanı Bayram Özarsalan konuşmasında İSDEMİR A.Ş’nin kendilerine verilen sözlerin hiçbirini tutmadığını bu anlamda 2002-2008 arası 5 yıl içinde tamamlanması gereken sözlerin şunlar olduğunu belirtti; “Fabrikanın 1.5.milyon ton yassı demir üretecek şekilde tesis edilmesi, İSDEMİR A.Ş. yöneticileri bunu kendilerinin yapacaklarını söylemişlerdi. Ama öyle olmadı bizleri de buna ilave ettiler. İSDEMİR A.Ş. de 2002-2014 arasındaki kar paylarını düşük göstermiştir. Yine yapılacak yatırım giderlerini İSDEMİR A.Ş. üstelenmiş gibi 2002-2008 yılları arasında 3 adet usulsüz bedelli sermaye artışı yaparak biz hissedarlardan para toplama cihetine gitmiş, insanlar imkânsızlıktan katılamadığından bize ait olması gereken hisse oranımızı %11’den %4.93’e düşürmüşlerdir.Biz bu davayı açarak yeniden %4.93 düşen hisse paylarımızı %11’e çıkarma mücadelemizi başlattık. İSDEMİR A.Ş ise şu anda hisselerini %89’dan, %95’e yükseltmiştir. Önceki davalarda olduğu gibi haklarımızı yine, söke, söke alacağız”dedi.Davanın avukatı Bülent Akbay dava ile ilgili çalışan ve emekli olan insanların haklarının yendiğini kaydederek; “Bu güne kadar bu emekçiler alınterinin karşılığı olarak bir hisse aldılar ama onlara hiç söz hakkı verilmedi. Bu hisseleri kuşa çevirdiler. İSDEMİR A.Ş’nin en yüksek verimlilik dönemini ise zarar olarak açıkladılar. Bilerek zarar diye açıkladılar. Çalışırken işçinin hakkını yemeleri yetmedi, emek mücadelesi ile kazandıkları hakları da gasp ettiler. Halen çalmaya devam ediyorlar.İSDEMİR derneği mücadele sonucu hisselerini kendi adlarına aldılar. 12 yıllık hesabın kapanmadığını ve hesabını sormak için bir araya geldik. Bu hesabı da soracağız, onlar biz yaptık, oldu hesabı ile hareket etmiş olabilirler. Zarar açıkladıkları yılda genel müdüre bir yıllık maaş prim vermişlerdir. İşçilerin üç-beş kuruşunu şatafat için kullanmışlardır. Zannediyorlar ki işçinin hakkını alan bu yönetimden hesap sorulmayacaktır. Bu hesap kapanmayacaktır.Bu günkü gerçekleşen Ticaret mahkemesinde var olan davanın niteliği itibari ile tek hakimle görülemeyeceği ancak heyet halinde yani üç hakimle görülebilecek dava olması sebebiyle bir usuli eksiklik bu biz işçilerden kaynaklanan değil, doğrudan mahkeme tarafından kaynaklanan bir usulü eksiklikten ötürü 29 Ocak tarihine ertelendi. Bu dava heyet halinde 29 Ocak tarihinde görülecektir. O zaman yine bir araya geleceğiz” diyerek mücadeleyi yürüteceklerini ifade etti.
İşçinin Haklarını Gasp Ettiler haberi 17 Aralık 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  292 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
İşçinin Haklarını Gasp Ettiler haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 292 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
İşçinin+Haklarını+Gasp+Ettiler Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
İşçinin Haklarını Gasp Ettiler Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 02 Mayıs 2024 Perşembe 00:23 https://firmarehberim.com/haber/yerel/iscinin-haklarini-gasp-ettiler--23956 #İşçinin #Haklarını #Gasp #Ettiler #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #İşçininHaklarını #HaklarınıGasp #GaspEttiler #İşçininHaklarınıGaspEttiler #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
İşçinin Haklarını Gasp Ettiler Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
İşçinin Haklarını Gasp Ettiler için Sıkça Sorulan Sorular
İşçinin Haklarını Gasp Ettiler En Gücel Haberler
İşçinin Haklarını Gasp Ettiler Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
İşçinin Haklarını Gasp Ettiler Firma Rehberi Nerde?
İşçinin Haklarını Gasp Ettiler Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
İşçinin Haklarını Gasp Ettiler Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
İşçinin Haklarını Gasp Ettiler En Popüler Haber Listesi Nerede?
İşçinin Haklarını Gasp Ettiler Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
İşçinin Haklarını Gasp Ettiler İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
İşçinin Haklarını Gasp Ettiler Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
İşçinin Haklarını Gasp Ettiler Son Güncellemeleri Neler?
İşçinin Haklarını Gasp Ettiler Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
İşçinin Haklarını Gasp Ettiler Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
İşçinin Haklarını Gasp Ettiler Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?