İSKENDERUN BASININDAN KAYMAKAM SU YA ZİYARET googlepng

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti ile Hatay Basın Kulübü Başkan ve yöneticileri Kaymakam Ali İhsan Su'yu ziyaret ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.
İSKENDERUN+BASININDAN+KAYMAKAM+SU+YA+ZİYARET Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette, İGC Başkanı Şehmus Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçedeki basın kuruluşları hakkında Kaymakam Su'ya bilgiler aktardı. Aslan, ''İskenderun gibi güzel ve önemli bir kentte güçlü bir basın ordusu var. Türkiye'nin en güzel kentlerinden birinde görev yapan basın mensupları olarak örnek bir dayanışma bütünlüğü içerisinde birlikte başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz'' dedi.      Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Su da, ''Basın, bir takım hizmetlerin yerine getirilmesi aşamasında oluşan eksik uygulamaların çözümlenebilmesi açısından bizlere yol göstermektedir. Bu doğrultuda elbirliği ile kentimizin sorunlarını çözüp, eksikliklerini tamamlayarak marka kent olma yolunda ilerleyeceğiz'' dedi.      Hatay Basın Kulübü Başkanı Adnan Tink de kentteki basın ve medya kuruluşlarının önemine değinerek, İlçe menfaatleri doğrultusunda basın mensupları olarak her türlü koordineli çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.
İSKENDERUN BASININDAN KAYMAKAM SU YA ZİYARET haberi 24 Ağustos 2010 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  19802 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
İSKENDERUN BASININDAN KAYMAKAM SU YA ZİYARET haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 19802 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
İSKENDERUN+BASININDAN+KAYMAKAM+SU+YA+ZİYARET Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
İSKENDERUN BASININDAN KAYMAKAM SU YA ZİYARET Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Nisan 2024 Pazar 01:36 https://firmarehberim.com/haber/yerel/iskenderun-basinindan-kaymakam-su-ya-ziyaret--501?id=501&sayfa=3 #İSKENDERUN #BASININDAN #KAYMAKAM #SU #YA #ZİYARET #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #İSKENDERUNBASININDAN #BASININDANKAYMAKAM #KAYMAKAMSU #SUYA #YAZİYARET #İSKENDERUNBASININDANKAYMAKAMSUYAZİYARET #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
İskenderun Basinindan Kaymakam Su Ya Ziyaret Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
İskenderun Basinindan Kaymakam Su Ya Ziyaret için Sıkça Sorulan Sorular
İskenderun Basinindan Kaymakam Su Ya Ziyaret En Gücel Haberler
İskenderun Basinindan Kaymakam Su Ya Ziyaret Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
İskenderun Basinindan Kaymakam Su Ya Ziyaret Firma Rehberi Nerde?
İskenderun Basinindan Kaymakam Su Ya Ziyaret Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
İskenderun Basinindan Kaymakam Su Ya Ziyaret Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
İskenderun Basinindan Kaymakam Su Ya Ziyaret En Popüler Haber Listesi Nerede?
İskenderun Basinindan Kaymakam Su Ya Ziyaret Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
İskenderun Basinindan Kaymakam Su Ya Ziyaret İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
İskenderun Basinindan Kaymakam Su Ya Ziyaret Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
İskenderun Basinindan Kaymakam Su Ya Ziyaret Son Güncellemeleri Neler?
İskenderun Basinindan Kaymakam Su Ya Ziyaret Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
İskenderun Basinindan Kaymakam Su Ya Ziyaret Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
İskenderun Basinindan Kaymakam Su Ya Ziyaret Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?