İSMAİL KOPRKMAZ DAVASI KAYSERİ DE GÖRÜLDÜ googlepng

Geçen yıl Eskişehir'deki gezi protestoları sırasında Ali İsmail KORKMAZ'ı döverek öldürmekle suçlanan dördü polis sekiz sanığın yargılandığı davanın ikinci duruşması Kayseri 3. Ağır Ceza mahkemesinde görüldü.

İSMAİL+KOPRKMAZ+DAVASI+KAYSERİ+DE+GÖRÜLDÜ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Polisler ve sivil saldırganlar tarafından dövülerek katledilen Ali İsmail Korkmaz ile ilgili davanın Eskişehir’den kaçırılan ikinci duruşması Kayseri’de dün görüldü. Davaya destek vermek üzere, Türkiye’nin hemen hemen her yerinden devrimci gençler, yurtseverler, Ali İsmail'in ev ve okul arkadaşları Milletvekilleri, Sendika temsilcileri, İşçiler, Üniversite öğrencileri ve sivil toplum örgütleri Kayseri adliyesine akın etti. Duruşmayı takip etmek üzere Kayseri adliyesinde hazır bulunan CHP Hatay Milletvekili Av. Refik ERYILMAZ duruşma sonunda yaptığı açıklamada;CHP olarak duruşmaya partimizin Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu, Veli Ağbaba, Milletvekilleri, Hüseyin Aygün, İlhan Cihaner, Musa Çam, Candan Yüceer, Muharrem Işık, Müslüm Sarı ve Gökhan Günaydın”la katıldık. Ayrıca ülkenin dört bir tarafından adalet arayışı için Kayseri”ye gelen, tüm engellemelere rağmen davaya sahip çıkan, destek veren 3000”i aşkın yurttaşımıza teşekkür ediyorum. Şu bir gerçek ki, mücadele etmeden, bedel ödenmeden demokrasi ve özgürlükler korunmuyor. Emel hanımın duruşmadaki dik duruşu, Türkiye’nin dört bir yanından gelen gençleri kucaklaması ve "Ali İsmail'i kaybettim ama sizin gibi on binlerce İsmail'i kazandım" şeklindeki açıklaması bir annenin nasıl asil olabileceğini bir kez daha herkese göstermiştir.     Yapılan duruşma sonunda daha önce tutuklanan beş sanık hakkındaki tutuklama kararının devamına karar verildi. Dinlenen 10 tanığın açık beyanları ve kamera kayıtlarına rağmen sanık polislerin tutuklama talebi maalesef yine mahkeme tarafından reddedildi. Bu duruşmada Türkiye'nin bir hukuk devleti değil bir POLİS DEVLETİ olduğunu bir kez daha gördük. Maalesef duruşmada tanıklar katilleri birer birer teşhis etmesine rağmen, sanıklar ve sanık vekilleri ise Ali İsmail’i ve tanıkları suçlulaştırmaya çalışmış, yaklaşık 15 saat süren duruşmadan yine adaletsizlik çıkmıştır. 10 tanığın detaylı ifadesi ve görüntülere karşın tutuksuz sanıkların tutuklanması talebi ise reddedilmiştir. Katiller ve adaletin tecellisinden kurtulacağını sananlar ne yaparsa yapsınlar halkımızın adaletinden kurtulamayacak ve işledikleri katliam ve işkence suçlarının cezasını çekeceklerdir. Duruşma 14 Temmuz'a ertelenmiştir. Bizler bu davanın sonuna kadar takipçisi olacağız. Halkımızın vicdanlarını yaralamayacak bir kararla dava sonuçlanıncaya dek mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.
İSMAİL KOPRKMAZ DAVASI KAYSERİ DE GÖRÜLDÜ haberi 13 Mayıs 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  9774 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
İSMAİL KOPRKMAZ DAVASI KAYSERİ DE GÖRÜLDÜ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 9774 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
İSMAİL+KOPRKMAZ+DAVASI+KAYSERİ+DE+GÖRÜLDÜ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
İSMAİL KOPRKMAZ DAVASI KAYSERİ DE GÖRÜLDÜ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 24 Mayıs 2024 Cuma 01:10 https://firmarehberim.com/haber/yerel/ismail-koprkmaz-davasi-kayseri-de-goruldu--18681?id=18681&sayfa=3 #İSMAİL #KOPRKMAZ #DAVASI #KAYSERİ #DE #GÖRÜLDÜ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #İSMAİLKOPRKMAZ #KOPRKMAZDAVASI #DAVASIKAYSERİ #KAYSERİDE #DEGÖRÜLDÜ #İSMAİLKOPRKMAZDAVASIKAYSERİDEGÖRÜLDÜ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
İsmail Koprkmaz Davasi Kayseri De Görüldü Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
İsmail Koprkmaz Davasi Kayseri De Görüldü için Sıkça Sorulan Sorular
İsmail Koprkmaz Davasi Kayseri De Görüldü En Gücel Haberler
İsmail Koprkmaz Davasi Kayseri De Görüldü Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
İsmail Koprkmaz Davasi Kayseri De Görüldü Firma Rehberi Nerde?
İsmail Koprkmaz Davasi Kayseri De Görüldü Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
İsmail Koprkmaz Davasi Kayseri De Görüldü Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
İsmail Koprkmaz Davasi Kayseri De Görüldü En Popüler Haber Listesi Nerede?
İsmail Koprkmaz Davasi Kayseri De Görüldü Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
İsmail Koprkmaz Davasi Kayseri De Görüldü İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
İsmail Koprkmaz Davasi Kayseri De Görüldü Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
İsmail Koprkmaz Davasi Kayseri De Görüldü Son Güncellemeleri Neler?
İsmail Koprkmaz Davasi Kayseri De Görüldü Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
İsmail Koprkmaz Davasi Kayseri De Görüldü Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
İsmail Koprkmaz Davasi Kayseri De Görüldü Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?