Kadın girişimcilerin her sektörde yer alabilmesi için yoğun çaba sarf ediyor. googlepng

 Dörtyol Portakal Çiçeği Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Beyhan Doğan, kadın girişimcilerin her sektörde yer alabilmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.
Kadın+girişimcilerin+her+sektörde+yer+alabilmesi+için+yoğun+çaba+sarf+ediyor. Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, henüz yeni kurulan bir dernek olmalarına rağmen özellikle ilçedeki girişimci kadınların üyelik konusuna yoğun ilgi gösterdiğini vurgulayarak, kendilerinin de gösterilen ilgiye layık olmaya çalıştıklarını söyledi.      2011 yılında hazırladıkları birkaç projenin bazı eksikliklerden dolayı kabul edilmediğine değinen Doğan, ''Ama biz tabii ki yılmadan, usanmadan proje üretmeye devam edeceğiz. Kadın girişimcilerin her sektörde yer alabilmesi için yoğun çaba sarf etmekteyiz'' dedi.      Kadın istihdamına yönelik projeler üretmeye çalıştıklarını anlatan Doğan, özellikle ev hanımlarının iş dünyasına atılımını sağlamak istediklerini ifade etti.      Doğan, ilçedeki kadınların iş hayatına atılma vaktinin geldiğini bildirerek, şunları kaydetti:      ''İlçemizde artık her iş kolunda kadınların istihdam edildiğini görmekteyiz. Biz dernek olarak 2011 yılında kadınlara yönelik sabun ve portakal yapımı ile ilgili çeşitli kurslar açtık ve bu kurslara üyelerimizin katılımını sağladık. İnşallah 2012'de hazırlayacağımız yeni projelerle üyelerimize daha iyi hizmet vereceğiz.''      Bölgedeki diğer sivil toplum örgütleri ile işbirliği içerisinde olduklarını anlatan Doğan, kadınlar arasında farkındalık yaratmak ve bilgi düzeylerini yükseltmek için çalışmalara devam edeceklerini dile getirdi.
Kadın girişimcilerin her sektörde yer alabilmesi için yoğun çaba sarf ediyor. haberi 18 Ocak 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  17128 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Kadın girişimcilerin her sektörde yer alabilmesi için yoğun çaba sarf ediyor. haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 17128 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Kadın+girişimcilerin+her+sektörde+yer+alabilmesi+için+yoğun+çaba+sarf+ediyor. Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Kadın girişimcilerin her sektörde yer alabilmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 08 Mayıs 2024 Çarşamba 12:00 https://firmarehberim.com/haber/yerel/kadin-girisimcilerin-her-sektorde-yer-alabilmesi-icin-yogun-caba-sarf-ediyor--12878?id=12878&sayfa=3 #Kadın #girişimcilerin #her #sektörde #yer #alabilmesi #için #yoğun #çaba #sarf #ediyor. #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Kadıngirişimcilerin #girişimcilerinher #hersektörde #sektördeyer #yeralabilmesi #alabilmesiiçin #içinyoğun #yoğunçaba #çabasarf #sarfediyor. #Kadıngirişimcilerinhersektördeyeralabilmesiiçinyoğunçabasarfediyor. #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Kadın Girişimcilerin Her Sektörde Yer Alabilmesi Için Yoğun Çaba Sarf Ediyor. Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kadın Girişimcilerin Her Sektörde Yer Alabilmesi Için Yoğun Çaba Sarf Ediyor. için Sıkça Sorulan Sorular
Kadın Girişimcilerin Her Sektörde Yer Alabilmesi Için Yoğun Çaba Sarf Ediyor. En Gücel Haberler
Kadın Girişimcilerin Her Sektörde Yer Alabilmesi Için Yoğun Çaba Sarf Ediyor. Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kadın Girişimcilerin Her Sektörde Yer Alabilmesi Için Yoğun Çaba Sarf Ediyor. Firma Rehberi Nerde?
Kadın Girişimcilerin Her Sektörde Yer Alabilmesi Için Yoğun Çaba Sarf Ediyor. Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kadın Girişimcilerin Her Sektörde Yer Alabilmesi Için Yoğun Çaba Sarf Ediyor. Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kadın Girişimcilerin Her Sektörde Yer Alabilmesi Için Yoğun Çaba Sarf Ediyor. En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kadın Girişimcilerin Her Sektörde Yer Alabilmesi Için Yoğun Çaba Sarf Ediyor. Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kadın Girişimcilerin Her Sektörde Yer Alabilmesi Için Yoğun Çaba Sarf Ediyor. İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kadın Girişimcilerin Her Sektörde Yer Alabilmesi Için Yoğun Çaba Sarf Ediyor. Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kadın Girişimcilerin Her Sektörde Yer Alabilmesi Için Yoğun Çaba Sarf Ediyor. Son Güncellemeleri Neler?
Kadın Girişimcilerin Her Sektörde Yer Alabilmesi Için Yoğun Çaba Sarf Ediyor. Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kadın Girişimcilerin Her Sektörde Yer Alabilmesi Için Yoğun Çaba Sarf Ediyor. Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kadın Girişimcilerin Her Sektörde Yer Alabilmesi Için Yoğun Çaba Sarf Ediyor. Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?