Kan Film Festivali Müracaatları Başladı googlepng

Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı ve Talasemi Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Burhan Kerimoğlu; Adana ilinde 6-8 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan Kan Film Festivaliyle ilgi şu bilgilere yer verdi.
Kan+Film+Festivali+Müracaatları+Başladı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Adana Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastaları Derneği (ATODER) Başkanı Ali Kılıç önderliğin de Kan Film Festivali düzenlenecektir. Ulusal boyutta kalıtsal kan hastalıklarından olan talasemi ve orak hücre anemi hastalıklarına dikkat çekmekle birlikte toplumda talasemi bilincinin arttırılmasına ve kalıtsal kan hastalarının sorunlarına çözüm bulunması yönünde sanatsal bakış açısıyla bu konulara farkındalık kazandırılması hedeflemektedir.Ayrıca Türk Kızılay'ın proje paydaşlığın da Kan’ın ve Kan bağışının önemine vurgu yapılacak kısa film yarışmasında sosyal sorumluluk bilincinin oluşturulması da  ön planda tutulacaktır. Kan Film Festivali, kısa film ve kamu spotu şeklinde hazırlanarak yarışmasının ilgi  teknik şartnamesi doğrultusunda yürütülecektir. Film çalışmalarında dereceye giren birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin ve üçüncü ise bin 500 TL nakit apara ödülü alacaktır. Filmle ilgili müracaatların son başvuru süresi ise 11 Nisan 2016 tarihinde sona erecektir. Müracaat etmek isteyen vatandaşların bu konuyla ilgili detaylara ise www.kanfilmfestivali.com üzerinden ulaşabilirler.Kerimoğlu sözlerini şöyle tamamladı, bu yarışmayla bir kez daha halkımızda talasemi ve orak hücre anemi hastalıklarına farklı bakış açısını sergilenecek ve kan bağışının önemine vurgu yapılacaktır. Bu hastalıklardan gerek ilimiz ve gerekse ülkemizin büyük çoğunluğu ciddi sıkıntılar çekmektedir. Bu düşüncelerden yola çıkarak taslağı hazırlanan Kan Film Festivali için ilimizden anlamlı ve bir o kadar da önemli kısa filmlerin olacağını düşünmekteyim. Film yarışmasına katkı sağlayacak vatandaşlarımız bizlere ulaşarak konu hakkında fikirlerini bizlerle paylaştıkları sürece onlara bizlerde destek olmaya hazır olacağımızı ve film yarışmasının birincisinin ilimizden çıkmasını da temenni ediyorum.Böylesi önemli bir çalışma için yaklaşık bir yıldır emek harcayan Adana Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı ve Talasemi Federasyonu Genel Başkanı Ali Kılıç başkanımı kutluyor başarılarının devamını diliyorum.                                                                          Burhan KERİMOĞLU                                                                          HATODER BAŞKANI
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı haberi 21 Mart 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Öz Gaziantep Baklava Salonu adına Hatay / Antakya muhabirimiz f tarafından  395 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
Şehir
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı haberi, Hatay Antakya Yerel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 395 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Kan+Film+Festivali+Müracaatları+Başladı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 04 Mayıs 2024 Cumartesi 16:57 https://firmarehberim.com/haber/yerel/kan-film-festivali-muracaatlari-basladi--24824?id=24824&sayfa=3 #Kan #Film #Festivali #Müracaatları #Başladı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #KanFilm #FilmFestivali #FestivaliMüracaatları #MüracaatlarıBaşladı #KanFilmFestivaliMüracaatlarıBaşladı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı için Sıkça Sorulan Sorular
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı En Gücel Haberler
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı Firma Rehberi Nerde?
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı Son Güncellemeleri Neler?
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kan Film Festivali Müracaatları Başladı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?