KEMAL KILIÇDAROĞLU NUN HATAY ZİYARETİ googlepng

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istemek için geldiği Hatay’da on binlerce kişi tarafından karşılandı.
KEMAL+KILIÇDAROĞLU+NUN+HATAY+ZİYARETİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Uğur Mumcu Bulvarında düzenlediği mitingde Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirirken Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı da savundu. Uğur Mumcu Alanında gerçekleşen mitinge; CHP Hatay Milletvekilleri; M. Ali Ediboğlu, Mevlüt Dudu, Refik Eryılmaz, Hasan Akgöl, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, CHP İlçe Başkanları ve on binlerce vatandaş katıldı. Hatay İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ’da miting alanında yaşananları yerinde takip etti.10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine vurgu yaparak sözlerine başlayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “10 Ağustos’ta sandığa giderken düşüneceğiz. Nasıl bir Cumhurbaşkanı seçmemiz gerekiyor? Cumhurbaşkanı olmanın bazı şartları vardır. Bunlardan ilki tarafsızlıktır. Cumhurbaşkanı herkese eşit olmalı. Cumhurbaşkanının bilgili olması gerekiyor. Vatandaşlarını seven biri olmalı. Vatandaşlarını ötekileştirmemesi gerekiyor” sözleri ile bir Cumhurbaşkanında olması gereken vasıfları açıkladı.Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanının Doğu ve Batı kıtalarında saygın bir kişi olması gerektiğine de vurgu yapan ve terör örgütü IŞİD’i eleştiren Kemal Kılıçdaroğlu, “IŞİD denen terör örgütü Müslümanları katlediyor. Ortadoğu’da akan kanın durması için saygın bir Cumhurbaşkanı seçmeliyiz.“Cumhurbaşkanı halka yalan söylememeli, Cumhurbaşkanının geçmişi temiz olmalı” sözleriyle AKP’nin Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a üstü kapalı atıfta bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “14 siyasi parti bir araya gelip anlaştık. Biz Kudüs barış nişanı almış bir ismin üzerinde anlaştık. Cumhurbaşkanının siyasi bir kimliği olmamalı” diye konuştu.Başbakan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay mitinginde Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş’ı eleştirmesine de yanıt veren Ana muhalefet Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Başbakan Hatay’a geldi. Lütfü Savaş’ı eleştirdi. Hepinizin huzurunda söylüyorum seçimden sonra Lütfü Başkanı arayıp dedim ki: Artık sen herkesin Başkanısın. Ama o borçları Büyükşehir Belediyesine verdi. Ne yaparsan yap Lütfü Başkan çalışmaya devam edecek” sözleri ile Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a yanıt verdi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son olarak mitinge katılan vatandaşlardan 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde rekor kırılmasını istedi.
KEMAL KILIÇDAROĞLU NUN HATAY ZİYARETİ haberi 04 Ağustos 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  9980 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
KEMAL KILIÇDAROĞLU NUN HATAY ZİYARETİ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 9980 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
KEMAL+KILIÇDAROĞLU+NUN+HATAY+ZİYARETİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
KEMAL KILIÇDAROĞLU NUN HATAY ZİYARETİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 11 Mayıs 2024 Cumartesi 19:30 https://firmarehberim.com/haber/yerel/kemal-kilicdaroglu-nun-hatay-ziyareti--19359 #KEMAL #KILIÇDAROĞLU #NUN #HATAY #ZİYARETİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #KEMALKILIÇDAROĞLU #KILIÇDAROĞLUNUN #NUNHATAY #HATAYZİYARETİ #KEMALKILIÇDAROĞLUNUNHATAYZİYARETİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Kemal Kiliçdaroğlu Nun Hatay Ziyareti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kemal Kiliçdaroğlu Nun Hatay Ziyareti için Sıkça Sorulan Sorular
Kemal Kiliçdaroğlu Nun Hatay Ziyareti En Gücel Haberler
Kemal Kiliçdaroğlu Nun Hatay Ziyareti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kemal Kiliçdaroğlu Nun Hatay Ziyareti Firma Rehberi Nerde?
Kemal Kiliçdaroğlu Nun Hatay Ziyareti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kemal Kiliçdaroğlu Nun Hatay Ziyareti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kemal Kiliçdaroğlu Nun Hatay Ziyareti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kemal Kiliçdaroğlu Nun Hatay Ziyareti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kemal Kiliçdaroğlu Nun Hatay Ziyareti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kemal Kiliçdaroğlu Nun Hatay Ziyareti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kemal Kiliçdaroğlu Nun Hatay Ziyareti Son Güncellemeleri Neler?
Kemal Kiliçdaroğlu Nun Hatay Ziyareti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kemal Kiliçdaroğlu Nun Hatay Ziyareti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kemal Kiliçdaroğlu Nun Hatay Ziyareti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?