KIRIKHAN BELEDİYESİ 8. BAHAR ŞENLİĞİ googlepng

 Kırıkhan Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği ve 8. kutlanan ''Bahar Şenliği'' bu yıl ''Anneler Günü'' ile birlikte coşku ile kutlandı.
KIRIKHAN+BELEDİYESİ+8.+BAHAR+ŞENLİĞİ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman, Mesire Alanı'nda kutlanan 8. Bahar Şenliğinde yaptığı konuşmada, amaçlarının vatandaşların kaynaşmasını sağlamak olduğunu söyledi.      Bu yıl Bahar Şenliği'nin ''Anneler Günü''ne denk gelmesinin anlamlı olduğunu ifade eden Sakman, şöyle devam etti:      ''Bugün çok özel bir gün. Bugün Anneler Günü. Doğduğumuzda ilk dostumuz, arkadaşımız ve öğretmenimiz olan annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Belki anneler günü yılda bir kez kutlanıyor ama her gün kutlasak yeridir. Başta şehit annelere olmak üzere tüm annelerimizin 'Anneler Günü'nü kutluyor, ellerinden öpüyorum.''          Konuşmalardan sonra karate gösterileri gerçekleştirildi, şiirler okundu, sanatçılar Gözde Anıl ile Ferdi Gürses, seslendirdikleri parçalarla vatandaşların iyi zaman geçirmelerini sağladılar.      Törene katılan Kaymakam Fecri Fikret Çelik, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Ragıp Taygan, Belediye Başkanı Murat Sakman, CHP Milletvekili Adayı Hasan Akgöl, MHP Milletvekili Adayı Şefik Çirkin kadınlara karanfil dağıttılar.    
KIRIKHAN BELEDİYESİ 8. BAHAR ŞENLİĞİ haberi 10 Mayıs 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  12257 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
KIRIKHAN BELEDİYESİ 8. BAHAR ŞENLİĞİ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 12257 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
KIRIKHAN+BELEDİYESİ+8.+BAHAR+ŞENLİĞİ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
KIRIKHAN BELEDİYESİ 8. BAHAR ŞENLİĞİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 12 Mayıs 2024 Pazar 00:45 https://firmarehberim.com/haber/yerel/kirikhan-belediyesi-8-bahar-senligi--5109 #KIRIKHAN #BELEDİYESİ #8. #BAHAR #ŞENLİĞİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #KIRIKHANBELEDİYESİ #BELEDİYESİ8. #8.BAHAR #BAHARŞENLİĞİ #KIRIKHANBELEDİYESİ8.BAHARŞENLİĞİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Kirikhan Belediyesi 8. Bahar Şenliği Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kirikhan Belediyesi 8. Bahar Şenliği için Sıkça Sorulan Sorular
Kirikhan Belediyesi 8. Bahar Şenliği En Gücel Haberler
Kirikhan Belediyesi 8. Bahar Şenliği Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kirikhan Belediyesi 8. Bahar Şenliği Firma Rehberi Nerde?
Kirikhan Belediyesi 8. Bahar Şenliği Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kirikhan Belediyesi 8. Bahar Şenliği Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kirikhan Belediyesi 8. Bahar Şenliği En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kirikhan Belediyesi 8. Bahar Şenliği Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kirikhan Belediyesi 8. Bahar Şenliği İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kirikhan Belediyesi 8. Bahar Şenliği Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kirikhan Belediyesi 8. Bahar Şenliği Son Güncellemeleri Neler?
Kirikhan Belediyesi 8. Bahar Şenliği Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kirikhan Belediyesi 8. Bahar Şenliği Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kirikhan Belediyesi 8. Bahar Şenliği Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?