Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı googlepng

Kutlu Doğum haftası münasebetiyle Samandağ İlçe müftülüğü tarafından organize edilen Hz. Peygamber “Tevhid ve Vahdet” konulu Konferans Samandağ Kültür Merkezinde 15 Nisan Cuma günü saat 14:30’da kutlandı.
Kutlu+Doğum+Haftası+Coşkuyla+Kutlandı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Kutlamaya; Samandağ İlçe Kaymakamı Dr. Cahit Çelik, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Namık Ayran, İlçe Müftüsü Mahmut Emin, Esnaf Odası Başkanı Refik Gümüşoğlu, Berber  ve Kuaförler Odası Başkanı Hikmet Tunç, Ermeni Cemaat Başkanı Cem Çapar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hilmi Kapo, Daire amirleri ile kalabalık bir halk topluluğu katıldı. Konferansa katılan misafirlere Gül Takdimi gerçekleştirildi. Kutlu Doğum Haftası coşkuyla kutlandığı gözlendi.     Kutlu Doğum günü haftasının kutlama töreni bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Mahmut Emin yaptı. Emin Açılış konuşmasında yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Hz. Muhammed'in ashabına ve onların şahsında kıyamete kadar gelecek olan bütün ümmetine nezaket, zarafet, yardımlaşma, hoşgörü, affedicilik, birlik, beraberlik, sevgi, samimiyet ve kardeşlik öğrettiğini” söyledi.İlçe Müftüsü Emin sözlerine şöyle devam etti. “Hz. Muhammed'in gönlünün insanlık sevgisiyle dolu olduğunun altını çizerek en çok şefkate muhtaç olan yoksullara, öksüzlere, çocuklara, gençlere ve ailesine çok merhamet gösterdiğini belirtti.”Program Miraç cami İmam Hatibi Murat Aksoy’un Kuran-ı Kerim okumasıyla devam etti. Kutlama etkinliğine konuşmacı olarak katılan Sütçü İmam Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Abay Hz. Muhammet ile ilgili verdiği konferansın ardından ödül töreni ile sona erdi. 
Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı haberi 16 Nisan 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Onur Aylin Otomotiv adına Hatay / Samandağ muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  1482 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
Şehir
Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı haberi, Hatay Samandağ Yerel Haberleri Hatay ili Samandağ ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1482 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Kutlu+Doğum+Haftası+Coşkuyla+Kutlandı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 00:55 https://firmarehberim.com/haber/yerel/kutlu-dogum-haftasi-coskuyla-kutlandi--25081 #Kutlu #Doğum #Haftası #Coşkuyla #Kutlandı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #KutluDoğum #DoğumHaftası #HaftasıCoşkuyla #CoşkuylaKutlandı #KutluDoğumHaftasıCoşkuylaKutlandı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı için Sıkça Sorulan Sorular
Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı En Gücel Haberler
Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı Firma Rehberi Nerde?
Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı Son Güncellemeleri Neler?
Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?