LÜTFÜ SAVAŞ CANLI YAYIN KONUĞU googlepng

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş 17 Ocak Cuma günü saat 14:05'de Hatay Fm'in canlı yayın konuğu oluyor
LÜTFÜ+SAVAŞ+CANLI+YAYIN+KONUĞU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Ak Parti'den Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçerek Hatay büyükşehir belediye başkan adayı olan Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Hatay Fm'de Ayhan Gümüşsoy ile Gündem programına konuk olarak aynı zamanda dinleyicilerden gelen soruları da cevaplandıracak.Program Antakya 99.0 İskenderun 98.0 Mersin 107.4 Kahramanmaraş 98.5 frekansından ve www.hatayfm.net internet adresinden dinlenebilecek.
LÜTFÜ SAVAŞ CANLI YAYIN KONUĞU haberi 16 Ocak 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  3940 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
LÜTFÜ SAVAŞ CANLI YAYIN KONUĞU haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3940 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
LÜTFÜ+SAVAŞ+CANLI+YAYIN+KONUĞU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
LÜTFÜ SAVAŞ CANLI YAYIN KONUĞU Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 21 Eylül 2024 Cumartesi 10:04 https://firmarehberim.com/haber/yerel/lutfu-savas-canli-yayin-konugu--17760?id=17760&sayfa=8 #LÜTFÜ #SAVAŞ #CANLI #YAYIN #KONUĞU #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #LÜTFÜSAVAŞ #SAVAŞCANLI #CANLIYAYIN #YAYINKONUĞU #LÜTFÜSAVAŞCANLIYAYINKONUĞU #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

HATDEF GÖREV BÖLÜMÜNÜ YAPTI

Hatay Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekleri Federasyonu (HATDEF), genel kurul sonrası ilk yönetim kurulu toplantısında görev bölümünü gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 17:13
KENAN GÜNGÖR HATDEF YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Hayırsever iş insanı Kenan Güngör, bir süre önce genel kurulunu gerçekleştiren Hatay Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekler Federasyonu (HATDEF) yönetim kurulunu Güngör Uydukent Havuzbaşı Restoranda konuk etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:39
ATANMA MESLEK VE HAYAT ÜÇGENİNDE ÜNİVERSİTE TERCİHLERİ

Uzun yıllar alnının damarı çatlarcasına çalışan, yarış atı gibi bir oraya bir buraya koşuşturan, denemeden denemeye giren, gecesini gündüzüne katan öğrenciler ve ailelerinin çok büyük umutlarla beklediği bir dönem daha geldi. Kuşaklar değişse de heyecanlar, dertler ve endişeler değişmiyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 15:17
HATAY BÜRO MEMUR-SEN’DEN ÇALIŞKAN’A ZİYARET

Hatay Büro Memur-Sen Şube Başkanı Özkan Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a ziyarette bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Temmuz 2022 15:46
Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümü

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 17 Haziran 2022 13:18
Turkcell’in ’engelsiz mağaza’ konsepti Erten Elektronik’te hayata geçti

Erten Elektronik Turkcell İletişim Merkezi, teknolojinin fırsat eşitleyici gücünden yararlanarak engelli bireylerin sosyal hayata eşit ve bağımsız katılımlarına destek olmak için faaliyetlerini sürdürüyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Mayıs 2022 16:54
THY NİN HATAY KKTC DİREKT UÇUŞ NEDEN YAPILAMIYOR

Hatay genelinde Kuzey Kıbrıs'ta çalışan ve öğrenci olarak okuyan ciddi bir yolcu potansiyeli olmasına rağmen THY'nin bu hattı seferlere açmamasını ve bu seferi yapan tek bir firmanın insafına bırakılmasını ciddi bir şekilde kınıyoruz.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Mayıs 2022 14:18
Restoranlar ve Kafeler Dijitalleşiyor Proje Eğitim tanıtımı

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu ile “google.org” dijital platformu işbirliğinde Mart 2021 – Ocak 2023 tarihleri arasında 20 ilde yürütülecek olan “Restoranlar ve Kafeler Dijitalleşiyor Projesi” kapsamında, gıda sektöründe çalışan esnaf ve sanatkârların dijital kabiliyetlerinin geliştirilmesi ve kriz durumlarında geçimlerini ve iş güvenliğini etkileyebilecek muhtemel değişikliklere karşı daha dirençli olmalarının sağlanması amaçlanmaktadır.**

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Mayıs 2022 13:37
Vali Doğan, Polis Evi İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Hatay İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ve beraberindeki heyet ile birlikte, Antakya Odabaşı Mahallesinde inşa edilen Yeni Polis Evi'nde incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Mayıs 2022 13:26
GAZETECİLER RADYOCULAR ÖĞRENCİLERLE BİRARAYA GELDİ

Turunçlu Ortaokulu öğrencileri okullarının Rehberlik servisinin organize ettiği etkinlikte Gazeteci ve Radyocularla bir araya geldiler.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Mayıs 2022 13:11
Lütfü Savaş Canli Yayin Konuğu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Lütfü Savaş Canli Yayin Konuğu için Sıkça Sorulan Sorular
Lütfü Savaş Canli Yayin Konuğu En Gücel Haberler
Lütfü Savaş Canli Yayin Konuğu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Lütfü Savaş Canli Yayin Konuğu Firma Rehberi Nerde?
Lütfü Savaş Canli Yayin Konuğu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Lütfü Savaş Canli Yayin Konuğu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Lütfü Savaş Canli Yayin Konuğu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Lütfü Savaş Canli Yayin Konuğu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Lütfü Savaş Canli Yayin Konuğu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Lütfü Savaş Canli Yayin Konuğu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Lütfü Savaş Canli Yayin Konuğu Son Güncellemeleri Neler?
Lütfü Savaş Canli Yayin Konuğu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Lütfü Savaş Canli Yayin Konuğu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Lütfü Savaş Canli Yayin Konuğu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?