Mikro Kredi ile Değişen Hayatlar googlepng

 Vali Lekesiz, 2009 yılında aldığı 700 lira mikro kredi ile iş hayatına atılan, ev yemekleri üretim yeri açarak şu anda 12 kişiye istihdam sağlayan girişimci Fatma Nur Çağlar’ı işyerinde ziyaret etti.

 

Mikro+Kredi+ile+Değişen+Hayatlar Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

24 Mart 2014 Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette, Çağlar’dan başarı öyküsünü dinleyen Vali Lekesiz, yaşadığı zorluklara rağmen yılmayan ve azmederek işini büyüten girişimcimizi kutlayarak, onun bu azminin diğer kadınlarımıza da örnek olacağını söyledi.Lekesiz, “Kendi işini kurmak isteyen ancak maddi gücü yeterli olmayan kadınlarımızın aldıkları küçük miktardaki krediler mucizeler yaratıyor. Fatma Nur Hanım bu mucizelerden sadece biri. Kadınlarımız şu ana kadar bu şekilde aldıkları mikro kredilerle yaklaşık 100 işyeri açtılar. ” dedi.Projenin ilk etapta zenginleşme değil de, muhannete muhtaç olmama projesi olduğunu ifade eden Lekesiz, zamanla işlerin büyüdüğünü ve zenginleşmenin de beraberinde geldiğini ifade ederek, “Bir iş kurma fikri ve becerisi olan ancak sermayesi olmayan kadınlarımız mikro krediye başvurmaktan çekinmesin.     Bu onlar için ilk ve önemli bir adım olacaktır” dedi.Girişimci Fatma Nur Çağlar da, ziyaretinden dolayı Vali Lekesiz’e teşekkür ederek, başarı öyküsünü paylaştı. Çağlar, ilk etapta 700 lira mikro kredi aldığını ve bununla 20 metrekarelik bir işyeri açtığını, ardından aldığı her mikro kredi ile işyerini biraz daha büyüttüğünü, şu anda 1000 kişiye yemek çıkartabilecek kapasiteye ulaştığını, 2 çocuğunun bakımı ve eğitiminin yanı sıra 12 kişiye de istihdam sağladığını ifade ederek, ilgililere teşekkür etti.Ziyarete, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Aldatmaz, Mikro Kredi Hatay Bölge Müdürü Gürcan Çalar ve Mikro Finans Şube Müdürü Serap Varoğlu Sarıoğlu da katıldı.
Mikro Kredi ile Değişen Hayatlar haberi 28 Mart 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  4049 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Mikro Kredi ile Değişen Hayatlar haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 4049 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Mikro+Kredi+ile+Değişen+Hayatlar Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Mikro Kredi ile Değişen Hayatlar Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 04 Mayıs 2024 Cumartesi 05:22 https://firmarehberim.com/haber/yerel/mikro-kredi-ile-degisen-hayatlar--18320 #Mikro #Kredi #ile #Değişen #Hayatlar #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #MikroKredi #Krediile #ileDeğişen #DeğişenHayatlar #MikroKrediileDeğişenHayatlar #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Mikro Kredi Ile Değişen Hayatlar Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Mikro Kredi Ile Değişen Hayatlar için Sıkça Sorulan Sorular
Mikro Kredi Ile Değişen Hayatlar En Gücel Haberler
Mikro Kredi Ile Değişen Hayatlar Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Mikro Kredi Ile Değişen Hayatlar Firma Rehberi Nerde?
Mikro Kredi Ile Değişen Hayatlar Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Mikro Kredi Ile Değişen Hayatlar Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Mikro Kredi Ile Değişen Hayatlar En Popüler Haber Listesi Nerede?
Mikro Kredi Ile Değişen Hayatlar Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Mikro Kredi Ile Değişen Hayatlar İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Mikro Kredi Ile Değişen Hayatlar Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Mikro Kredi Ile Değişen Hayatlar Son Güncellemeleri Neler?
Mikro Kredi Ile Değişen Hayatlar Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Mikro Kredi Ile Değişen Hayatlar Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Mikro Kredi Ile Değişen Hayatlar Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?