Özyay Ailesinden Hatayspor camiasınaTeşekkür googlepng

Geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirip hayatını kaybeden eski Futbolcumuz ve eski Kaptanlarımızdan Hakan Özyay’ın eşi Meltem Özyay,kız kardeşi Nur Özyay Merdan, Abisi Harun Özyay Çocukları Zeynep Sude Özyay,Arda Özyay’dan Hatayspor Camiasına teşekkür geldi…

Özyay+Ailesinden+Hatayspor+camiasınaTeşekkür Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Meltem Özyay “Gerek eşim Hakanın cenazesine katılan, gerek Hataydaki dostlarımızın telefonla,gerek sosyal medyadan,gerek yazılı ve görsel basından bize taziyelerini ileten ve acımıza ortak olan Hataydaki Dostlarımız,Hatay Basını,ve her zaman eşimin gururla, şerefle ve şanla giydiği Bordo Beyazlı Formanın Taraftarlarına,geçen hafta sonu Hatayda oynanan Hatayspor-Diyarbakır B.Ş.Belesiyespor Maçından önce eşim için 1 Dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve maçtan sonra Hatayspor’un 2-0 lık galibiyetin Ailemize hediye edilmesi bizleri çok onurlandırmıştır. Bu vesileyle Hatayspor camiasına,Hatayspor Teknik Heyetine,Hatayspor Futbolcularına Hataydaki Basın mensuplarına ve Hataysporun o büyük Taraftarlarına Saygı,Şükran ve Minnet duygularımızı sunuyoruz herkese Teşekkürler,iyiki varsınız”.ÖZYAY AİLESİ ADINA:Meltem Özyay ( HAKAN ÖZYAY’IN EŞİ), NUR ÖZYAY MERDAN(Hakanın Kız Kardeşi) Harun Özyay(Hakan’ın Abisi)Çocukları: Zeynep Sude Özyay,Arda Özyay
Özyay Ailesinden Hatayspor camiasınaTeşekkür haberi 04 Eylül 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  7035 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Özyay Ailesinden Hatayspor camiasınaTeşekkür haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 7035 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Özyay+Ailesinden+Hatayspor+camiasınaTeşekkür Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Özyay Ailesinden Hatayspor camiasınaTeşekkür Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 06:27 https://firmarehberim.com/haber/yerel/ozyay-ailesinden-hatayspor-camiasinatesekkur--19563 #Özyay #Ailesinden #Hatayspor #camiasınaTeşekkür #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ÖzyayAilesinden #AilesindenHatayspor #HataysporcamiasınaTeşekkür #ÖzyayAilesindenHataysporcamiasınaTeşekkür #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Özyay Ailesinden Hatayspor Camiasınateşekkür Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Özyay Ailesinden Hatayspor Camiasınateşekkür için Sıkça Sorulan Sorular
Özyay Ailesinden Hatayspor Camiasınateşekkür En Gücel Haberler
Özyay Ailesinden Hatayspor Camiasınateşekkür Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Özyay Ailesinden Hatayspor Camiasınateşekkür Firma Rehberi Nerde?
Özyay Ailesinden Hatayspor Camiasınateşekkür Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Özyay Ailesinden Hatayspor Camiasınateşekkür Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Özyay Ailesinden Hatayspor Camiasınateşekkür En Popüler Haber Listesi Nerede?
Özyay Ailesinden Hatayspor Camiasınateşekkür Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Özyay Ailesinden Hatayspor Camiasınateşekkür İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Özyay Ailesinden Hatayspor Camiasınateşekkür Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Özyay Ailesinden Hatayspor Camiasınateşekkür Son Güncellemeleri Neler?
Özyay Ailesinden Hatayspor Camiasınateşekkür Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Özyay Ailesinden Hatayspor Camiasınateşekkür Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Özyay Ailesinden Hatayspor Camiasınateşekkür Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?