REYHANLI ESNAFI ZOR DURUMDA googlepng

CHP Hatay İl Başkanı Av. Servet Mullaoğlu, İl Başkan Yardımcısı Nihat Dağ ve yanındaki heyetle birlikte Suriye krizinin oluşturduğu ekonomik ve sosyal sıkıntıları yerinde tespit için Reyhanlı ilçesinde bir takım incelemeler ve görüşmeler yaptı. 
+REYHANLI+ESNAFI+ZOR+DURUMDA+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

CHP Heyeti, birçok esnaf ziyaretinden sora Reyhanlı Atatürkçü Düşünce Derneği ve Reyhanlı Tornacılar, Demirciler ve Esnaf Odası Başkanı Süleyman Sırrı Ateş ile sanayi esnafıyla buluştu. Yapılan toplantıda esnaflar, günde 10 TL para kazanamadıklarını, kredi borçlarını ödeyemediklerini, krediye ihtiyaç duyduklarını ancak bankaların kredi vermediğini, evlerini geçindiremediklerini, hükümetin esnafı tamamen yok saydığını ifade ederek, sorunlarının çözümü noktasında İl Başkanı Mullaoğlu'nun desteğini istediler. Mullaoğlu yaptığı konuşmada; “Ülkemizin Suriye konusunda yaşadığı gerilimin anlamsız olduğunu, hükümetin yanlış dış politika yürüttüğünü, bu yanlış politikaya rağmen Cilvegözü Sınır kapısının kapanmasının ülke ekonomisine büyük bir darbe vurduğunu, hükümetin yarattığı krize önlem alması gerektiğini, krizden etkilenen sektörlere ve esnaflara kredi alma kolaylığı tanınması ve alınan kredilerin ödemesinin en az iki yıl sonra başlatılması gerektiğini, SSK ve Bağ-Kur borçlarının faizsiz olarak en az iki yıl süreyle ertelenmesi gerektiğini, bu konuda parti olarak ellerinden geleni yapacaklarını” ifade etti. 
REYHANLI ESNAFI ZOR DURUMDA haberi 22 Kasım 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  17886 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
REYHANLI ESNAFI ZOR DURUMDA haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 17886 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
+REYHANLI+ESNAFI+ZOR+DURUMDA+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
REYHANLI ESNAFI ZOR DURUMDA Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 21 Mayıs 2024 Salı 01:18 https://firmarehberim.com/haber/yerel/reyhanli-esnafi-zor-durumda-14681?id=14681&sayfa=3 #REYHANLI #ESNAFI #ZOR #DURUMDA #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #REYHANLIESNAFI #ESNAFIZOR #ZORDURUMDA #REYHANLIESNAFIZORDURUMDA #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Reyhanli Esnafi Zor Durumda Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Reyhanli Esnafi Zor Durumda için Sıkça Sorulan Sorular
Reyhanli Esnafi Zor Durumda En Gücel Haberler
Reyhanli Esnafi Zor Durumda Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Reyhanli Esnafi Zor Durumda Firma Rehberi Nerde?
Reyhanli Esnafi Zor Durumda Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Reyhanli Esnafi Zor Durumda Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Reyhanli Esnafi Zor Durumda En Popüler Haber Listesi Nerede?
Reyhanli Esnafi Zor Durumda Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Reyhanli Esnafi Zor Durumda İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Reyhanli Esnafi Zor Durumda Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Reyhanli Esnafi Zor Durumda Son Güncellemeleri Neler?
Reyhanli Esnafi Zor Durumda Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Reyhanli Esnafi Zor Durumda Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Reyhanli Esnafi Zor Durumda Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?