Samandağ İlçesi Şehir Geçişi Asfalt Yapımı googlepng

 Vali Lekesiz, bazı incelemelerde bulunmak üzere  Samandağ ilçemizde  merkezindeki 7,5 km.lik yolun asfaltlama çalışması törenine katıldı.
Samandağ+İlçesi+Şehir+Geçişi+Asfalt+Yapımı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Törende konuşan Vali Lekesiz, ilimizin, ilçelerimizin, köylerin ve beldelerin zamanın şartlarına göre değişmek zorunda olduğunu ifade ederek, ‘1960’lı-70’li yıllarda yapılan yolların, ürettiğimiz zenginliğe, insanların yakaladığı hayat standartlarına, kişi başına düşen araç sayısından ortaya çıkan yoğun trafiğe cevap verebilmesi mümkün değil. Bunun için ülke genelinde olduğu gibi ilimiz genelinde de ilçelerimizi birbirine bağlayan yollarımız bölünmüş yol standardında yapılıyor. Yolların, bir ilin ve ülkenin ekonomisi açısından oynadığı rol önemlidir. Ulaşım alt yapısının iyi olması sosyal ve ekonomik kalkınmanın temel şartıdır. ’ diye konuştu.  Dünyanın geçtiğimiz yıl ürettiği zenginliğin yaklaşık 77 trilyon dolar olduğunu ifade eden Lekesiz, ‘Bunun ne kadarını Türkiye üretiyor, Türkiye’nin ürettiğinin ne kadarını Hatay, Hatay’ın ürettiğinin ne kadarını da Samandağ olarak biz üretiyoruz. Bunları görmek, bilmek, takip etmek ve yapılanların daha da artırılması için var gücümüzle çalışmak çok önemli.’dedi.  Dünyanın ürettiği 77 trilyon dolar içerisinde Türkiye’nin payının geçtiğimiz yıl itibarı ile yaklaşık 770 milyar dolar olduğunu kaydeden Lekesiz, ‘Bu rakamla ülkemiz, dünyanın en büyük 16. ekonomisi haline geldi. Bu, gelecekte daha güçlü işler yapabilme irademizi besliyor ve cesaretimizi artırıyor.’diye konuştu.  Ülkemizin çok daha fazla üretme kapasitesine sahip olduğunu da vurgulayan Lekesiz, ‘İhtiyacımız olan şey, birik beraberlik içerisinde, akılcı ve rasyonel bir üslupla, kaynaklarımızı geleceğe taşıyabilmek için planlı programlı bir şekilde çalışmaktır.’şeklinde konuştu.  Samandağ Kaymakamı Süleyman Özçakıcı ise, bir ay önce yer tespiti yapılarak çalışmalara başlanan yolda,2 km.lik bölümde son aşama olan asfalt kaplamaya başlanılacağını, çalışılacak güzergahın ise bulunulan merkez noktadan Samandağ girişinde Fevvar Köprüsü’ne kadar olacağını kaydetti.  Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir de, ilçenin hak ettiği yatırımları alıyor olmasının memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, ilgililere teşekkür etti.  Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü Üstyapı Kontrol Şefi Hakim Bolat çalışmayla ilgili bilgi verirken, İlçe Şoförler Odası Başkanı Mustafa Terzi ve İlçe Esnaf Odası Başkanı Refik Gümüş de katkı sunanlara teşekkür etti.  Konuşmaların ardından Vali Lekesiz iş makinesini çalıştırarak asfalt yapımı çalışmasını başlattı.  Törene, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Toroslar EDAŞ Hatay İl Müdürü İlhan Karabulut, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Aydın Tüfekçi, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muhittin Şahin, meclis üyeleri, İl Mahalli İdareler Müdürü Lütfü Şaklar, İl Kültür ve Turizm Müdürü Yavuz Açıkbaş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Metin Gezer ile vatandaşlar katıldı.
Samandağ İlçesi Şehir Geçişi Asfalt Yapımı haberi 09 Ekim 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  24338 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Samandağ İlçesi Şehir Geçişi Asfalt Yapımı haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 24338 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Samandağ+İlçesi+Şehir+Geçişi+Asfalt+Yapımı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Samandağ İlçesi Şehir Geçişi Asfalt Yapımı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 10:39 https://firmarehberim.com/haber/yerel/samandag-ilcesi-sehir-gecisi-asfalt-yapimi--14305 #Samandağ #İlçesi #Şehir #Geçişi #Asfalt #Yapımı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Samandağİlçesi #İlçesiŞehir #ŞehirGeçişi #GeçişiAsfalt #AsfaltYapımı #SamandağİlçesiŞehirGeçişiAsfaltYapımı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Samandağ İlçesi Şehir Geçişi Asfalt Yapımı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Samandağ İlçesi Şehir Geçişi Asfalt Yapımı için Sıkça Sorulan Sorular
Samandağ İlçesi Şehir Geçişi Asfalt Yapımı En Gücel Haberler
Samandağ İlçesi Şehir Geçişi Asfalt Yapımı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Samandağ İlçesi Şehir Geçişi Asfalt Yapımı Firma Rehberi Nerde?
Samandağ İlçesi Şehir Geçişi Asfalt Yapımı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Samandağ İlçesi Şehir Geçişi Asfalt Yapımı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Samandağ İlçesi Şehir Geçişi Asfalt Yapımı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Samandağ İlçesi Şehir Geçişi Asfalt Yapımı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Samandağ İlçesi Şehir Geçişi Asfalt Yapımı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Samandağ İlçesi Şehir Geçişi Asfalt Yapımı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Samandağ İlçesi Şehir Geçişi Asfalt Yapımı Son Güncellemeleri Neler?
Samandağ İlçesi Şehir Geçişi Asfalt Yapımı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Samandağ İlçesi Şehir Geçişi Asfalt Yapımı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Samandağ İlçesi Şehir Geçişi Asfalt Yapımı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?