Samandağ İlçesinde Eğitim-Sen üyeleri eylem yapt googlepng

5 Ekim Dünya öğretmenler günü dolayısıyla Samandağ'da Eğitim-Sen üyeleri eylem yaptılar.
Samandağ+İlçesinde+Eğitim-Sen+üyeleri+eylem+yapt Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Oytun Alanı'nda ki eylemde grup adına açıklama yapan Özlem Kabaali, öğretmenlerin ve öğretmenlik mesleğinin, bu mesleği kutsal sayanlarca ayaklar altına alındığını söyledi.      Böyle bir günde alanlarda olduklarını ifade eden Kabaali,konuşmasına şöyle devam etti:      ''Bir tarafta tek dil, tek millet, tek bayrak yalanları ile bu ülkenin güzelim halklarını birbirine düşman kılma derdinde olan AKP iktidarı, öte tarafta aynı halktan korkan ve bu ülkenin halklarını zaptı rapt altına almak için mobeselerden, kameralardan medet uman, okul yerine habire hapishane açan, keyfi tutuklamalar yapan AKP iktidarı. Kürt coğrafyasında çözümsüzlüğün faturasının öğretmenlere kesilmemesi ve kaçırılan öğretmenlerin derhal serbest bırakılması için, savaşa değil eğitime bütçe demek için alanlardayız. Ama bizler her biri bir çiçek olan öğrencilerimizden çiçek almak için sınıflarımızda değil, öğrencilerimizin bizlere gönül rahatlığıyla çiçek alabilmesi için alanlardayız.''      Yaptıkları açıklamadan sonra slogan atan sendika üyeleri olaysız bir şekilde dağıldı.
Samandağ İlçesinde Eğitim-Sen üyeleri eylem yapt haberi 06 Ekim 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  16407 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Samandağ İlçesinde Eğitim-Sen üyeleri eylem yapt haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 16407 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Samandağ+İlçesinde+Eğitim-Sen+üyeleri+eylem+yapt Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Samandağ İlçesinde EğitimSen üyeleri eylem yapt Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 03 Mayıs 2024 Cuma 16:26 https://firmarehberim.com/haber/yerel/samandag-ilcesinde-egitim-sen-uyeleri-eylem-yapt--12072?id=12072&sayfa=3 #Samandağ #İlçesinde #EğitimSen #üyeleri #eylem #yapt #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Samandağİlçesinde #İlçesindeEğitim-Sen #Eğitim-Senüyeleri #üyelerieylem #eylemyapt #SamandağİlçesindeEğitim-Senüyelerieylemyapt #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Samandağ İlçesinde Eğitim-Sen Üyeleri Eylem Yapt Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Samandağ İlçesinde Eğitim-Sen Üyeleri Eylem Yapt için Sıkça Sorulan Sorular
Samandağ İlçesinde Eğitim-Sen Üyeleri Eylem Yapt En Gücel Haberler
Samandağ İlçesinde Eğitim-Sen Üyeleri Eylem Yapt Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Samandağ İlçesinde Eğitim-Sen Üyeleri Eylem Yapt Firma Rehberi Nerde?
Samandağ İlçesinde Eğitim-Sen Üyeleri Eylem Yapt Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Samandağ İlçesinde Eğitim-Sen Üyeleri Eylem Yapt Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Samandağ İlçesinde Eğitim-Sen Üyeleri Eylem Yapt En Popüler Haber Listesi Nerede?
Samandağ İlçesinde Eğitim-Sen Üyeleri Eylem Yapt Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Samandağ İlçesinde Eğitim-Sen Üyeleri Eylem Yapt İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Samandağ İlçesinde Eğitim-Sen Üyeleri Eylem Yapt Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Samandağ İlçesinde Eğitim-Sen Üyeleri Eylem Yapt Son Güncellemeleri Neler?
Samandağ İlçesinde Eğitim-Sen Üyeleri Eylem Yapt Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Samandağ İlçesinde Eğitim-Sen Üyeleri Eylem Yapt Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Samandağ İlçesinde Eğitim-Sen Üyeleri Eylem Yapt Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?