SANAYİCİLER GELECEĞE NASIL HAZIRLANIYOR googlepng

 Vali Lekesiz, Antakya Organize Sanayi Bölgesi'nin ev sahipliğinde Anemon Otel’de düzenlenen, "Sanayiciler Geleceğe Nasıl Hazırlanıyor" konulu toplantıya katıldı.
SANAYİCİLER+GELECEĞE+NASIL+HAZIRLANIYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Gerçekleşen toplantıda konuşan Vali Lekesiz, günümüzde sezgi, girişimcilik ruhu ve organizasyon kabiliyeti gibi vasıfların bir araya gelmesiyle büyük zenginlikler üretilebildiğini ve büyük paraların kazanılabildiğine dikkat çekerek, “Milletlerin zenginliği de böyle ortaya çıktı. Yatırımcılar için ifade edilen “kahraman” ifadesine katılıyorum. Çünkü bir taraftan ne üreteceğinizi bulacaksınız bir taraftan ulusal ve küresel düzeyde rakiplerinizle rekabet edeceksiniz, bunlar her kişinin yapacağı işler değildir, zor işlerdir ve bu işleri yatırımcılarımız başarıyorlar.” diye konuştu. Girişimci ruhunun bir ülkede gelişmesinin çok önemli olduğunun altını çizen Lekesiz, “Ülkelerin zenginliği artık biz biliyoruz ki, uluslararası dili konuşmasını bilen, dünyayı bir bütün olarak görüp ne yapması gerektiğine ilişkin sağlıklı analizler yapabilen, buna göre üretim yapabilen ve dünyanın her tarafında koşturan günümüzün fatihleri dediğimiz girişimciler ve bunların dünya standartlarında ürettikleri mal ve hizmet ülkelerin zenginliği açısından fevkalade değerlidir. Bunun farkındayız. Girişimcilerin yetiştiği merkezlerin başında da ülkemizde organize sanayi bölgeleri geliyor. " dedi. Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. H. Salih Güder ise, ilimizin bölgemizin ve ülkemizin kalkınmasında itici güç olarak üzerinde en çok konuşulan konulardan bir tanesinin Üniversite-Sanayi işbirliği olduğunu, sanayinin ülkenin refah düzeyini artıracak şekilde üretim sektörlerinde uzmanlaşmış yöntemleri benimseyerek rekabetçiliğin yükseltilmesi konuları üzerinden sürmeye devam ettiğini kaydetti. AntakyaTicaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çincin de, Antakya OSB’nin son yıllarda çok ciddi ivmeler kazandığını ifade ederek bu güzel buluşmadan dolayı da teşekkür etti.Antakya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahsin Kabaali ise, söz konusu toplantıları gelecek yıllarda da gerçekleştirmek arzusunda olduklarını ifade ederek, Antakya OSB’nin son yıllarda çok başarılı çalışmalar yaparak tüm altyapı sorunlarını çözüme kavuşturduğunu ve geleceğe umutla, güvenle baktığını kaydetti.
SANAYİCİLER GELECEĞE NASIL HAZIRLANIYOR haberi 24 Aralık 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  22268 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
SANAYİCİLER GELECEĞE NASIL HAZIRLANIYOR haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 22268 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
SANAYİCİLER+GELECEĞE+NASIL+HAZIRLANIYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
SANAYİCİLER GELECEĞE NASIL HAZIRLANIYOR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Mayıs 2024 Pazartesi 01:16 https://firmarehberim.com/haber/yerel/sanayiciler-gelecege-nasil-hazirlaniyor--17633?id=17633&sayfa=3 #SANAYİCİLER #GELECEĞE #NASIL #HAZIRLANIYOR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #SANAYİCİLERGELECEĞE #GELECEĞENASIL #NASILHAZIRLANIYOR #SANAYİCİLERGELECEĞENASILHAZIRLANIYOR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Sanayiciler Geleceğe Nasil Hazirlaniyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Sanayiciler Geleceğe Nasil Hazirlaniyor için Sıkça Sorulan Sorular
Sanayiciler Geleceğe Nasil Hazirlaniyor En Gücel Haberler
Sanayiciler Geleceğe Nasil Hazirlaniyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Sanayiciler Geleceğe Nasil Hazirlaniyor Firma Rehberi Nerde?
Sanayiciler Geleceğe Nasil Hazirlaniyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Sanayiciler Geleceğe Nasil Hazirlaniyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Sanayiciler Geleceğe Nasil Hazirlaniyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Sanayiciler Geleceğe Nasil Hazirlaniyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Sanayiciler Geleceğe Nasil Hazirlaniyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Sanayiciler Geleceğe Nasil Hazirlaniyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Sanayiciler Geleceğe Nasil Hazirlaniyor Son Güncellemeleri Neler?
Sanayiciler Geleceğe Nasil Hazirlaniyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Sanayiciler Geleceğe Nasil Hazirlaniyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Sanayiciler Geleceğe Nasil Hazirlaniyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?