ŞEHİRLERİN MARKALAŞMASI SEMİNERİ googlepng

Kentsel Pazarlama ve Şehirlerin Markalaşması semineri Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (DOĞAKA) ev sahipliğinde 3 Haziran Cuma günü Antakya Anemon Otel’de düzenlendi. Gerçekleşen organizasyonda, kentsel pazarlama ve şehirlerin marka kent olma yolundaki yol haritasının paylaşılacağı "Kentsel Pazarlama ve Markalaşma" ile "Kentsel Pazarlama ve Şehirlerin Markalaşması" seminerleri gerçekleştirildi.
ŞEHİRLERİN+MARKALAŞMASI+SEMİNERİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Kentlerin markalaşması ve yaşayan şehirler projesi kapsamında kentsel pazarlamanın sağlanabileceği 'Marka Kent' oluşumlarının paylaşıldığı eğitimlere, Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı ve DOĞAKA Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Lütfü Savaş, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Hatay İl Kültür Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör ile Antakya Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Hatay Sanayici ve İşadamları Derneği(HASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali katıldı.Programda konuşan Başkan Savaş, "İlimizde sanayi, ticaret ve çiftçilikle hayatlarını idame ettiren hemşehrilerimize bu zor dönemlerde her zamankinden daha çok destek vermeliyiz. İş adamlarımız kredi almakta zorlanıyorlar. Bankalar bu şehir sınırlarındaki malları ipotek altına almıyor. Adana’dan sonraki şehirler için maalesef bu şekilde bir uygulama mevcut. Bu şehir, Türkiye Cumhuriyeti’nin serhat şehridir. Medeniyetlerin buluştuğu eşsiz güzellikteki şehirlerden biri olan Hatay’ın Antakya ilçesi aynı zamanda Roma İmparatorluğunun en büyük üç şehrinden birisidir. 23 medeniyetin 13’üne ev sahipliği yapmış, ovada bulunan höyükleriyle tarihe tanıklık etmiş şehirlerden biri. Burada hangi noktada kazı yaparsanız önce Osmanlı eserlerine bir alt katmanda Bizans dönemine daha sonra Helenistik döneme ait eserlere rastlarsınız. Pazarlama, profesyonel bir uğraştır. Gerçek ve doğru bir bakış açısı, eğitim ile çaba gerektirir. Bürokraside, belediyelerde, devlet yapılarındaki hantal durum pazarlamanın işini zorlaştırıyor. İşte bu noktada üniversitelerin devreye girerek yenilikler üretecek teorik yayınlardan çok fikirlerin pratiğe geçirilmesi; Organize sanayi bölgeleri ve ticarethaneler başta olmak üzere ekonomik dinamiklerle, belediyelerle işbirliği içerisinde olan üniversitelerin destekleriyle şehrimizi bir adım daha öteye taşıyabiliriz. Bu güzel organizasyonun oluşumunda katkıları büyük olan DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız’a ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.
ŞEHİRLERİN MARKALAŞMASI SEMİNERİ haberi 04 Haziran 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Gök Mobilya Atölyesi adına Hatay / Antakya muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından  945 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
Şehir
ŞEHİRLERİN MARKALAŞMASI SEMİNERİ haberi, Hatay Antakya Yerel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 945 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ŞEHİRLERİN+MARKALAŞMASI+SEMİNERİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ŞEHİRLERİN MARKALAŞMASI SEMİNERİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 21 Mayıs 2024 Salı 02:16 https://firmarehberim.com/haber/yerel/sehirlerin-markalasmasi-semineri-25597?id=25597&sayfa=3 #ŞEHİRLERİN #MARKALAŞMASI #SEMİNERİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ŞEHİRLERİNMARKALAŞMASI #MARKALAŞMASISEMİNERİ #ŞEHİRLERİNMARKALAŞMASISEMİNERİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Şehirlerin Markalaşmasi Semineri Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Şehirlerin Markalaşmasi Semineri için Sıkça Sorulan Sorular
Şehirlerin Markalaşmasi Semineri En Gücel Haberler
Şehirlerin Markalaşmasi Semineri Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Şehirlerin Markalaşmasi Semineri Firma Rehberi Nerde?
Şehirlerin Markalaşmasi Semineri Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Şehirlerin Markalaşmasi Semineri Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Şehirlerin Markalaşmasi Semineri En Popüler Haber Listesi Nerede?
Şehirlerin Markalaşmasi Semineri Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Şehirlerin Markalaşmasi Semineri İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Şehirlerin Markalaşmasi Semineri Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Şehirlerin Markalaşmasi Semineri Son Güncellemeleri Neler?
Şehirlerin Markalaşmasi Semineri Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Şehirlerin Markalaşmasi Semineri Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Şehirlerin Markalaşmasi Semineri Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?